/image/77/0/wk0217-peugeot-partner-1280x400.142770.jpg

PEUGEOT Partner Van

De la 15 243 DDP*

PROIECTAT PENTRU AFACEREA TA

Atunci cand alegi un Partner, alegi mai mult decat o simpla utilitara. Vei avea aproape autovehiculul de actiune pentru adevaratii profesionisti.

3 MOTIVE SA ALEGI PARTNER

DESIGN EXTERIOR

/image/42/4/partner_vu_mv1.113424.jpg

TEHNOLOGIE

/image/86/8/peugeot-partner-design-07.jpg

FLEXIBILITATE

/image/42/6/peugeot-partner-vu-multiflex-1-6401.113426.jpg

DESIGN EXTERIOR

Partner

In ultimii 20, Peugeot Partner a beneficiat de evolutia tehnologica, dar si de elemente noi stlistice: echipamente moderne, conectivitate si o gama de motorizari competitive, pozitionate pe primele locuri din segment, dupa valorile de consum/emisii.

Noul stil exprima caracterul ferm si modern al masinii, dezvaluind grila verticala, in centrul careia este pozitionat cu mandrie simbolul marcii.

TEHNOLOGIE

/image/86/8/peugeot-partner-design-07.jpg

Peugeot Partner poate fi dotat cu tehnologie de ultima generatie, care include functia MirrorScreen, cu ajutorul careia smartphone-ul este controlat prin intermediul ecranului multimedia de 7’’; sistemul Active City Brake; camera video pentru marsarier; asistenta la pacare, sau sistemul inteligent de control al tractiunii Grip Control*.

*Dotare optionala, disponibila in functie de nivelul de echipare

FLEXIBILITATE

Datorita scaunelor modulare care pot transporta pana la 3 persoane, putem spune ca Peugeot Partner se mentine ca un model de referinta in segmentul utilitarelor practice si isi pastreaza avantajele orientate catre modularitate. Disponibil in 2 marimi (4,38m si 4,63m) autovehiculul are o larga capacitate de adaptare.

*Dotare disponibila in functie de nivelul de echipare

LOCALIZARE DEALER

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.