PREZENTAREA GAMEI

/image/95/7/peugeot-3008-2016-973-fr.193957.jpg

PEUGEOT detine o gama variata de vehicule care raspund cerintelor si dorintelor tale. Descopera modelele!

GAMA PEUGEOT

Ce masina aleg? Cum iau decizia corecta la achizitie? Selectorul de modele PEUGEOT te ajuta sa compari toate vehiculele marcii. Atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, ne asiguram ca avem modelul personalizat dorintelor tale - de la vehicule urbane pana la sedanuri elegante.

/image/79/4/peugeot-208-icegrey-1502pc003-72dpi.7794.jpg

MODELE URBANE

Masini mici pentru orase contemporane. Fie ca ai nevoie de un automobil pentru drumul catre serviciu, un ajutor la sesiunile de shopping sau la intalnirile cu prietenii, modelele citadine PEUGEOT transforma mediul urban intr-o ambianta placuta.

/image/24/3/peugeot-308gti-2017-201-fr.264243.jpg

GTi by PEUGEOT SPORT

Vehicule dinamice  si elegante pentru placerea de a conduce. Modelele sportive PEUGEOT imbina luxul modern cu experienta de condus senzoriala intr-un singur pachet complet. Fiecare vehicul cu accente de sportivitate de la PEUGEOT se remarca printr-o nota de stil sofisticat, beneficiind de cele mai inovative tehnologii.

/image/70/6/peugeot_3008_galerie-10-1.68706.jpg

SUV-URI

SUV-uri pentru familii moderne. Elegante si fara a compromite caracterul practic, SUV-urile  Peugeot ofera cele mai competitive caracteristici, fiind compacte, spatioase, robuste si luxoase, dar mai ales eficiente si economice. Fie ca te  deplasezi prin orasele aglomerate sau la activitatile in aer liber, exista intotdeauna un SUV potrivit pentru tine si familia ta.

Peugeot 508 SW - prezentarea gamei

MODELE BREAK

Break-uri pentru familii si profesionisti. Break-urile PEUGEOT iti ofera caracterul practic necesar activitatilor cotidiene. SW-urile marcii sunt ideale, fie ca iti conduci copii la scoala, fie ca faci cumparaturile la supermarket, sau te prezinti la o intalnire in mediul de afaceri, versatilitatea fiind caracteristica de baza. Ai nevoie de mai mult spatiu? Aceste modele beneficiaza de scaune modulare, prin urmare se pot plia usor, sau pot fi chiar detasate complet.

/image/20/7/peugeot-308-2017-201-fr.211207.jpg

MODELE HATCHBACK

Este adevarat! Modelele noastre hatchback economice sunt perfecte pentru aproape orice conducator auto, pentru ca am analizat dorintele si necesitatile, indiferent de modul tau de viata. Hatchback-ul este o caroserie polivalenta, sportiva, eficienta, eleganta, in care te bucuri de spatiu suficient.

Noul Peugeot 508 - thumbnail

SEDANURI

Masini confortabile,  cu tinuta de drum exemplara, dimensiuni generoase si spatiu suficient, sedan-urile PEUGEOT ofera eficienta la consum, interior confortabil si un exterior elegant, specific marcii.

Noul PEUGEOT RIFTER - gama

MASINI DE FAMILIE

Masini de familie, care mentin echilibrul intre distractie si functionalitate. Aici, la PEUGEOT ne propunem ca latura practica sa functioneze in completarea experientei de condus. Pentru toti cei cu copii, exista posibilitatea alegerii intre MPV-uri mici, monovolume compacte, sau hatchback-uri spatioase.

/image/12/6/peugeot_expert_gallery9-2.114126.jpg

MODELE UTILITARE

Utilitare practice, recunoscute pentru fiabilitate si spatiu. Manevrabilitatea remarcabila asigura placerea de a conduce, iar configuratia optimizata ofera intotdeauna spatiul si controlul dorit.