/image/13/3/peugeot-308-2015-02.31133.jpg

PEUGEOT 308 5 uși

De la 13 819 DDP*

PEUGEOT 308 5 USI

"Simplitatea este complexitatea suprema": Peugeot 308 a pus in practica celebrele cuvinte rostite de Leonardo da Vinci. Cu un design curat, tehnologie eficienta si eleganta, modelul 308 este autovehiculul in care nimic nu a fost lasat la intamplare.

DESIGN PUR

/image/47/0/13.110470.jpg

Cu designul sau elegant si echilibrat, noul Peugeot 308 isi afirma eleganta distinctiva. Precizia, sportivitatea si aerodinamica modelului, transmit instant un sentiment de agilitate perfect controlabila, bazat pe principiile unui adevarat model sport: pneuri late, jante care atrag priviri completand caroseria, o grila cromata a radiatorului si forma piramidala a laturilor din spate.

CALITATE PURA

/image/40/6/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308.110406.jpg

Fiecare detaliu al noului PEUGEOT 308 este atent finisat.

Inca din faza de proiectare initiala a fost acordata o atentie deosebita pentru liniile sale clare. Semnatura luminoasa, prezenta atat pe partea frontala cat si pe hayon, finisajele interioare si semnalizarile LED integrate in carcasa oglinzilor laterale, grila frontala cromata si forma portbagajului asigura armonia si echilibrul tuturor sectiunilor modelului.

CARACTER DINAMIC

/image/40/7/comportement-dynamique-peugeot-nouvelle-308.110407.jpg

PEUGEOT 308 pune in valoare beneficiile dezvoltate pe baza experientei marcii, in termeni de tinuta de drum, pentru o adevarata senzatie dinamica la volan. Stilul energic al modelului, dimensiunile compacte, centrul de greutate jos, cu impact semnificativ asupra coeficientului aerodinamic au condus la rezultate unice in acest segment, in termeni de consum si emisii. Cu acest model PEUGEOT a reusit sa stabileasca noi standarde in procesul de optimizare a nivelului de performanta, dar si asupra confortului si a tinutei de drum.

SEMNATURA LUMINOASA

i

Identitatea modelului compact este accentuata prin elemente luminoase distincte. In partea frontala, farurile elegante care utilizeaza tehnologie LED completeaza bara de protectie cu un stil aparte, amintind de ochii unei feline - simbolul marcii.

Pastrand acelasi ton, in spate, stopurile iau forma unor urme de gheara si raspandesc o lumina difuza, amintind de modelele PEUGEOT 504 Coupé si Cabrio.