/image/13/3/peugeot-308-2015-02.31133.jpg

PEUGEOT 308 5 uși

De la 13 819 DDP*

PEUGEOT 308 5 USI

Interiorul compactei Peugeot 308 combina caracteristicile estetice cu cele intuitive. Designul sau curat si functional ajuta conducatorul auto cu variate elemente de ergonomie, pentru noi senzatii la volan.

PEUGEOT i-Cockpit

/image/45/6/i-cockpit-full.110456.jpg

La interior soferul beneficiaza de comenzile confortabile ale unei adevarate cabine de pilotaj, cu design ultra-intuitiv si inovativ denumita simplu: Peugeot i-Cockpit.

Ambianta creeaza senzatia de spatiu prin simplitate, iar contactul cu tehnologia se face printr-un numar mic de butoane vizibile. Materialele de calitate denota atentie la detalii si finisaje premium, aspectul inovator al modelului compact fiind unic in industria auto.

La cea de-a 29-a editie a Festivalului International de Automobile, Peugeot 308 a primit premiul pentru Cel mai frumos interior auto al anului 2013 din partea unui juriu la care au participat experti si pasionati ai automobilelor, dar si reprezentanti activi din domenii precum moda, design, arhitectura, cultura si media. Acest premiu aminteste de originea modelului Peugeot 308, construita pe baza unor elemente puternice precum: inovatie si calitate, care alaturi de simplitatea si caracterul intuitiv al comenzilor a cucerit inima publicului.

Volanul compact, panoul de bord situat la nivelul privirii si ecranul tactil de 9.7’’ ofera atat soferului cat si pasagerilor o experienta placuta la drum, incomparabila.

CALITATE PURA

Fiecare element se potriveste perfect in interiorul modelului 308: numar redus de butoane, ecran tactil care integreaza diverse functii si aplicatii, iar butonul de control pentru volum reflecta calitatea ridicata a detaliilor. Bordul acoperit in totalitate cu plastic mat si linii fine, cromate, completat cu insertii discrete de plastic lucios denota atentia sporita pentru finisari, oricat de neinsemnate ar fi accesoriile respective.

PLAFON PANORAMIC

/image/46/2/07.110462.jpg

Un acoperis panoramic i creste gradul de luminozitate din interior si bucuria ocupantilor vehiculului. Pentru un confort sporit, in zilele insorite, noul Peugeot 308 beneficiaza si de o protectie actionata electronic pentru plafon, care opreste 95% din lumina exterioara.

ECRAN TACTIL

i

La bordul compactei Peugeot 308, conducatorul auto dispune de un ecran tactil cu dimensiunea de 9.7", usor orientat catre locul din fata si perfect integrat in structura bordului elegant. Cu ajutorul acestui accesoriu multimedia, aplicatii intuitive pot fi controlate si personalizate, accesul la ele fiind pe baza de amprenta.

/image/24/8/petit_volant2.111248.jpg

VOLAN DE DIMENSIUNI MICI

Volanul de mici dimensiuni, regasit pe modelul 308 invita conducatorul auto la bord, diametrul sau redus avand rolul de a creste nivelul de manevrabilitate si placerea de a conduce. Volanul reprezinta conexiunea directa cu soferul, drept pentru care aici regasim si comenzi ergonomice, cu insertii din plastic negru in contrast cu finisajul din piele fina.

/image/45/7/02.110457.jpg

PANOU DE BORD

Proiectat cu deosebita grija, panoul de bord combina sentimentul utilizarii tehnologiei de varf in ambianta eleganta nemasurabila in timp. La pornire, acele cadranelor cu format analogic oscileaza simetric, iar lumina din fundal atrage privirea instant. Gratie panoului situat la nivelul privirii, conducatorul auto nu este nevoit sa-si distraga atentia de la drum pentru a obtine informatiile dorite in mers, sporind confortul si siguranta.

/image/47/5/20.110475.jpg

PORTBAGAJ

Peugeot 308 ofera unul dintre cele mai generoase volume ale portbagajului din segment. Spatios si practic, cu forma paralelipipedica, modelul detine un volum total de 420 dm3 conform standardelor VDA, ceea ce inseamna echivalentul a 470 litri.

AMBIANTA INTERIOARA

In functie de nivelul de echipare, exista 7 posibilitati de configurare a interiorului, cu texturi variate si teme decorative. Aluminiu mat, negru lucios, crom satin, pielei etc. iar gama de culori este actualizata si eleganta.

CENTRU MULTIMEDIA

i

Ecran Tactil
Display-ul central al modelului Peugeot 308, proiectat sa fie compatibil cu o gama larga de terminale mobile externe, se poate conecta usor prin mufe jack si USB pentru schimb rapid de date.

Cu ajutorul acestui centru multimedia este disponibila optiunea de selectare a copertei de album, playlist-ul poate fi rapid configurat, magazinul online pentru muzica preferata este si el prezent, iar spatiul dedicat sistemului de navigatie cuprinde 6.9 GB. Cu toate aceste posibilitati nelimitate cea mai grea sarcina care va revine este sa selectati melodia preferata.


Nu este nevoie sa va intoarceti acasa pentru a revedea fotografiile dorite: afisati-le pe display, in masina, cu ajutorul stick-ului USB.

Denon Hi-fi
Rezultat al stransei colaborari dintre Peugeot si Denon, noul sistem audio HI-fi regasit in interiorul modelului 308 este o realizare tehnologica de exceptie, care include 8 difuzoare, o incinta pentru bass si un amplificator digital. Alegerea de distributie a sunetului dispune de presetari si 5 egalizatoare care ofera fidelidate, putere si naturalete acustica pentru toti ocupantii autovehicului.

APLICATII DE CONECTIVITATE PEUGEOT

i

Ecranul tactil din dotarea modelului Peugeot 308 permite conducatorului auto sa se bucure de Peugeot Connect Apps (aplicatii informative), care ofera access  la facilitati cu rol in simplificarea experientei la volan: informatii ViaMichelin, locuri de parcare apropiate, statii de alimentare cu carburant, conditii meteo, ghiduri turistice, etc. Aplicatiile Peugeot Connect ofera acces la diverse functii intuitive putand fi deschise pana la 4 ferestre simultan pe display, dar pentru o utilizare in siguranta este recomandat sa fie utilizate doar in timpul stationarii autovehiculului.