/image/15/3/peugeot-308-sw-2015-03.31153.jpg

PEUGEOT 308 SW

De la 16 837 DDP*

PEUGEOT 308 SW

Cu o forma aerodinamica atent studiata, aspect ultra-elegant si modern, noul Peugeot 308 SW a fost votat Masina Anului 2014 in Europa, datorita stilului contemporan si a atentiei pentru detalii.

DESIGN PUR

/image/17/9/pur_design.111179.jpg

Peugeot 308 SW se prezinta ca un model cu stil indraznet, modern si rafinat. Liniile fluide ii confera aspectul sportiv, cu un simt natural al elegantei. Suprafata geamurilor cu dimensiuni generoase accentueaza latura dinamica a modelului, evidentiind totodata si atentia acordata pasagerilor, care beneficiaza de lumina naturala la interior.

CALITATE PURA

/image/18/0/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308-sw.111180.jpg

Fiecare suprafata a noului Peugeot 308 SW este atent proiectata inca de la faza de conceptie a designului. Semnatura luminoasa prezenta atat in partea frontala cat si pe hayon, impreuna cu interiorul finisat in detaliu si LED-urile distincte gazduite in carcasa oglinzilor laterale, asigura o armonie intre toate sectiunile masinii. In cele din urma grila cromata si linia hayonului evidentiaza in mod clar eleganta break-ului.

EXPERIENTA DE CONDUCERE

308 SW

Imediat ce soferul va atinge volanul compact, primele senzatii pe care le va simti vor fi precizia si posibilitatile nelimitate de control, in egala masura cu raspunsul dinamic al masinii. Bucurati-va de o calatorie confortabila ajutata de punctele de tractiune dezvoltate strategic si de o izolare fonica eficienta! Relaxati-va, gratie instrumentelor de asistenta disponibile, care cresc nivelul de siguranta si care elimina orice urma de efort spre destinatie!

SEMNATURA LUMINOASA

i

Cu grila sa eleganta si farurile care se potrivesc perfect in designul frontal, identitatea puternica a noului Peugeot 308 SW este usor de recunoscut. Sistemul de iluminare cu tehnologie LED continua cu aceleasi elemente vizuale laterale, pe spatele oglinzilor, iar aspectul captivant al modelului contribuie la imaginea unei feline, simbolul marcii.

SISTEMUL DE ILUMINARE DIN SPATE

i

Luminile din spate se extind ca o prelungire pe lateralul masinii, in mod asemanator versiunii hatchback, preluand forma literei "C". Cu 42 de LED-uri integrate in blocul optic si alte 3 LED-uri laterale suplimentare pentru a intensifica avertizarea luminoasa in cazul franarii, aceasta identitate luminoasa face o legatura directa cu modelele urmatoare din gama: 508 SW si 508 RXH, completand familia de break-uri ale marcii.