/image/15/3/peugeot-308-sw-2015-03.31153.jpg

PEUGEOT 308 SW

PEUGEOT 308 SW

Interiorul break-ului Peugeot 308SW combina caracteristicile estetice cu cele intuitive pentru a crea o experienta deosebita. Atentia la detalii, ambianta prietenoasa si moderna ajuta la descoperirea unor noi standarde ale confortului.

PEUGEOT i-Cockpit

/image/48/0/25.110480.jpg

La interior soferul beneficiaza de comenzile confortabile ale unei adevarate cabine de pilotaj, cu design ultra-intuitiv si inovativ denumita simplu: Peugeot i-Cockpit.

Ambianta confirma spatiul si simplitatea iar contactul cu tehnologia se face printr-un numar mic de butoane vizibile. Materialele de calitate denota atentie la detalii si finisaje premium, iar aspectul inovator al modelului compact este unic in industria auto.

La cea de-a 29-a editie a Festivalului International de Automobile, Peugeot 308 SW a primit premiul pentru Cel mai frumos interior auto al anului 2013 din partea unui juriu la care au participat experti si pasionati ai automobilelor, dar si reprezentanti activi din domenii precum moda, design, arhitectura, cultura si media. Acest premiu aminteste de originea modelului Peugeot 308 SW, construita pe baza unor elemente puternice precum: inovatie si calitate, care alaturi de simplitate si caracterul intuitiv al comenzilor a cucerit inima publicului. Volanul compact, panoul de bord situat la nivelul privirii si ecranul tactil de 9.7’’ ofera atat soferului cat si pasagerilor o experienta placuta la drum, incomparabila.

CALITATE PURA

Fiecare element se potriveste perfect in interiorul modelului 308 SW: un numar redus de butoane, ecran tactil care integreaza diverse functii si aplicatii, iar butonul de control pentru volum reflecta calitatea ridicata a detaliilor. Bordul acoperit in totalitate cu plastic mat si linii fine, cromate, completat cu insertii discrete de plastic lucios denota atentia sporita pentru finisaje, oricat de neinsemnate ar fi accesoriile respective.

PLAFON PANORAMIC

i

Cu plafonul panoramic i gradul de luminozitate din interior creste odata cu bucuria ocupantilor vehiculului. Pentru un confort sporit in zilele insorite, noul Peugeot 308SW beneficiaza si de o protectie actionata electronic pentru acoperisul din sticla cu dimensiunea de 1.69m2, care opreste 95% din lumina exterioara.

/image/24/7/_ecran_tactile_1.111247.jpg

ECRAN TACTIL

La bordul compactei break Peugeot 308 SW, conducatorul auto dispune de un ecran tactil cu dimensiunea de 9.7", usor orientat catre locul din fata si perfect integrat in structura bordului elegant. Cu ajutorul acestui accesoriu multimedia, aplicatii intuitive pot fi controlate si personalizate, accesul la ele fiind pe baza de amprenta.

/image/24/8/petit_volant2.111248.jpg

VOLAN COMPACT

Volanul de mici dimensiuni, regasit pe modelul 308SW invita conducatorul auto la bord, diametrul sau redus avand rolul de a creste nivelul de manevrabilitate si placerea de a conduce. Volanul reprezinta conexiunea directa cu soferul, drept pentru care aici regasim si comenzi ergonomice, cu insertii din plastic negru in contrast cu finisajul din piele fina Nappa (dotare disponibila in functie de nivelul de echipare).

/image/22/4/02.111224.jpg

PANOU DE BORD

Proiectat cu deosebita grija, panoul de bord combina sentimentul utilizarii tehnologiei de varf in ambianta eleganta nemasurabila in timp. La pornire, acele cadranelor cu format analogic oscileaza simetric, iar lumina din fundal atrage privirea instant. Gratie panoului situat la nivelul privirii, conducatorul auto nu este nevoit sa-si distraga atentia de la drum pentru a obtine informatiile dorite in mers, sporind confortul si siguranta.

PORTBAGAJ

/image/24/9/coffre-11.111249.jpg
/image/25/0/coffre-21.111250.jpg
/image/25/2/coffre-31.111252.jpg

Cu o lungime de 4,585 mm, o latime de 1,804 mm si o inaltime de 1,471 mm, noul Peugeot 308 SW reprezinta break-ul ideal, in special pentru spatiul interior si volumul portbagajului. Compartimentele de stocare situate sub scaunele din spate pot completa spatiul portbagajului la 610 dm3 (echivalentul a 660 litri), pozitionand modelul pe unul dintre cele mai inalte locuri din segment la acest aspect. Carligele elegante i ancorate pe sinele cromatei permit organizarea si asigurarea cu usurinta a incarcaturii.

MAGIC FLAT

i

Peugeot 308 SW este cu adevarat mai prietenos si mai usor de utilizat datorita tehnologiei "Magic Flat" pe care o intalnim la scaunele din spate. Doua comutatoare usor accesibile pe fiecare parte a banchetei din spate va permite sa convertiti portbagajul instant intr-un "rezultat magic": o suprafata perfect plata si ultra-convenabila pentru toate tipurile de sarcini, care se poate extinde la un total de 1,660 dm3.