508 Sedan

/image/01/0/508_berline_1920x1080.15010.jpg

PEUGEOT 508 Sedan

De la 23 135 DDP*

PEUGEOT 508

Designul autoturismului cu dimensiuni generoase, Peugeot 508 poate fi intotdeauna exprimat prin caracteristici precum: eleganta, distinctie si dinamism.

DESIGN DISTINCTIV

508 sedan

Liniile noului Peugeot 508 se percep ca fiind dinamice si fluide, dar precis delimitate, rezultat care rescrie standardele in segmentul sedan-urilor elegante, de mari dimensiuni. Aspectul modern dispune de o grila a radiatorului verticala, cu sigla Peugeot pozitionata central, in completarea noii capote perfect orizontale. Semnatura luminoasa a fost de asemenea evidentiata utilizand tenologia LED i.

EXPRESIVITATE INTENSA

i

Complet revizuit cu scopul de a exprima putere si personalitate, partea frontala este definita prin sistemul avansat de iluminare cu tehnologie LEDi, acordand un plus de expresivitate - un accesoriu stilistic care este compatibil unui singur cuvant: "Peugeot".

SEDUCATOR SI DE INCREDERE

508 sedan
/image/75/2/peugeot_508_2014_123_fr_img.111752.jpg

Actualizarea stilistica a sedanului elegant Peugeot 508 a fost pusa in practica in egala masura si in partea din spate. Robust dar rafinat, cu o bara de protectie noua, silueta masinii capata o linie mai clara, accentuand categoric rolul ei esential, de protectie.

Fie ca este admirat din spate sau din lateral, luminile terminale ale modelului creaza efectul unei urme de gheara care aminteste intotdeauna de alura unei feline. Evidentiat prin culoarea rosu difuz, simbolul luminos din spate al lui 508 face trimitere la tehnologia avansata si atentia la detalii.

EXPERIENTA EXCLUSIVISTA

/image/74/7/la_nouvelle_peugeot_5089.111747.jpg

Odata ajuns la volanul lui 508, experienta si tehnologia Peugeot devin evidente, mai ales atunci cand vorbim despre manevrabilitate. Noua generatie de motorizari dezvoltate cu scopul de a conecta autoturismul la drum intr-o proportie cat mai mare ofera o experienta de neuitat, care merita macar o data incercata.

Pentru cei care doresc sa incerce senzatii deosebite, Peugeot 508 GT, ofera cu adevarat o experienta remarcabila, datorita nenumaratelor elemente dinamice care completeaza nivelul de echipare standard al modelului. Exteriorul sofisticat subliniaza constructia orientata catre detalii cu linii elegante cromate pe bara, doua tevi de esapament argintii ca element decorativ si jante speciale. Versiunea GT ofera de asemenea si imbunatatiri tehnologice cu rol de a accentua sportivitatea, urmarind un plus de rigiditate si acuratete.