/image/27/2/peugeot-308gti-2017-201-fr.278272.jpg

NOUL PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT

PEUGEOT i-COCKPIT®: UN NOU MOD DE A CONDUCE

/image/28/5/peugeot-308gti-2017-449-fr.278285.jpg

PUTERE & PRECIZIE

Descopera un vehicul exceptional. Cu PEUGEOT i-Cockpit®, interiorul modern din echiparea noului 308 GTi by PEUGEOT SPORT nu vei uita usor senzatiile din spatele volanului compact, dotat cu comenzi integrate: tot ce trebuie sa faci este sa te lasi condus de simturi. Ecranul tactil si display-ul de tip head-up te  vor asista spre orice destinatie. Experienta este una plina de emotii, datorita pachetului Sport, cu mod de control al ESP-ului si sistemului audio premium, Denon i.

/image/28/4/peugeot-308gti-2015-147-fr.278284.jpg

SENZATII INTENSE

Pachetul Sport amplifica experienta dinamica a masinii: la o simpla apasare a butonului SPORT, culoarea instrumentarului de bord se schimba din alb in rosu si ofera informatii detaliate despre  (putere, turatii, presiunea compresorului, acceleratie). Sunetul motorului  devine mai puternic prin intermediul sistemului audio, iar pedala de acceleratie se simte si ea mult mai sensibila.

CONECTIVITATE

/image/28/3/peugeot-308gti-0905js-421.278283.jpg

100% digital, universul remarcabil oferit de PEUGEOT i-Cockpit® garanteaza un inalt nivel de performanta. Orienteaza-te usor cu sistemul de navigatie 3D conectat si condu relaxat alaturi de tehnologia Mirror Screen Triple Play i, care iti deschide universul multimedia de pe smartphone, pe ecranul tactil al masinii.

TOATE SIMTURILE DEVIN ACTIVE

Extrem de manevrabil atat pe drumuri cu distante mari, cat si in oras, noul PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT nu lasa nimic la intamplare, fiind acum dotat cu numeroase siteme de asistenta i pentru prevenirea riscurilor si pentru a simplifica manevrele de parcare.

  • Pachetul de Siguranta include sistem de avertizare pentru depasirea involuntara a benzii de mers, tehnologie de monitorizare a nivelului de atentie al soferului, functie de comutare automata a luminii farurilor, recunoasterea indicatoarelor rutiere si recomandari privind limitarile de viteza, corespunzatoare.
  • Pachetul de Siguranta Laterala  are la baza sistemul Park Assist (util pentru preluarea controlului automat al masinii in cazul manevrelor de parcare, atat laterala cat si in unghi drept), un sistem activ pentru monitorizarea unghiului mort si tehnologie  VisioPark 1.

RECUNOASTEREA INDICATOARELOR RUTIERE SI LIMITAREA VITEZEI

i

Camera video multifunctionala recunoaste indicatoarele rutiere cu limite de viteza si te atentioneaza prin instrumentarul de bord. Este recomandat sa urmaresti atentionarile primite si sa le setezi sistemului cruise control sau limitatorului de viteza, daca este activ.

SISTEM DE AVERTIZARE LA DEPASIREA BENZII DE MERS

i

Aceasta tehnologie detecteaza actiunile de depasire involuntara a benzii de mers, atunci cand semnalizarea nu a fost activata. Notificarea audio si vizuala intervine de asemenea atunci cand conducatorul auto isi pierde concentrarea.

SISTEM DE MONITORIZARE A UNGHIULUI MORT

i

Cu ajutorul celor patru senzori inserati in bara fata si spate a noului 308 GTi by PEUGEOT SPORT, aceasta tehnologie te atentioneaza atunci cand o alta masina se afla intr-o pozitie greu vizibila, in timpul deplasarii tale. Un martor luminos, prezent pe oglinzile laterale te va informa atunci cand un vehicul se afla intr-un unghi mort, aceeasi notificare fiind afisata si pe bord.

Aceeasi martori luminosi, activi pe suprafata oglinzilor laterale te vor atentiona si in momentul in care i directia masinii este schimbata fara a actiona comanda de semnalizare, pentru a preveni o posibila coliziune laterala.