Traveller MPV

traveller

PEUGEOT Traveller MPV

De la 26 180 DDP*

PEUGEOT TRAVELLER

Designul puternic si indraznet al modelului Traveller afiseaza o noua viziune a modului de a calatori, beneficiind in acelasi timp de tot spatiul dorit.

ASPECT IMPUNATOR

traveller
traveller

PEUGEOT Traveller, monovolumul confortabil si placut de condus reuseste intotdeauna sa se faca remarcat usor. Noua grila verticala, semnatura luminoasa cu tehnologie LED, precum si farurile Xenon imprima noului Traveller o alura distinctiva, care emana forta si eleganta.

FLEXIBIL, PE MASURA CERINTELOR

/image/00/3/peugeot_traveller_galerie-5-1.113003.jpg

Traveller este disponibil in 3 versiuni de lungime si poate asigura transportul a 8 pasageri in conditii de maxim confort, iar inaltimea redusa la numai 1,90 m permite accesul cu usurinta in parcarile etajate sau subterane din centrele comerciale aglomerate sau din zonele turistice, adaugand un plus de flexibilitate.

INTERIOR ACCESIBIL

/image/00/4/peugeot_traveller_galerie-6-2.113004.jpg

Cu ajutorul sistemului de usi laterale glisante actionate cu tehnologie hands-free (dotare disponibila in functie de versiune) acestea pot fi manevrate electric, printr-o simpla apropiere a piciorului de bara de protectie din spate, in dreptul senzorilor de miscare. Sistemul este foarte util atunci cand mainile sunt ocupate cu obiecte voluminoase, singura conditie fiind prezenta cheii electronice in apropierea autovehiculului.

/image/00/6/peugeot_traveller_galerie-7-2.113006.jpg

Luneta se deschide individual, o setare foarte practica atunci cand spatiul ingust din parcare nu-ti permite deschiderea hayonului.

SENTIMENTUL DE LIBERTATE

/image/00/7/peugeot_traveller_galerie-8-2.113007.jpg
traveller

PEUGEOT Traveller este echipat cu un sistem Grip Control de ultima generatie, tehnologie care sporeste aderenta, optimizand controlul tractiunii. Prin intermediul unei comenzi situate pe consola centrala, poti selecta nivelul de aderenta in functie de suprafata de rulare intalnita. Astfel, ai posibilitatea sa alegi unul dintre cele 5 moduri disponibile: Zapada, Off-Road, Nisip, Standard si ESP-off (dezactivat). De acum poti sa te relaxezi si sa te bucuri de calatorie, stiind ca vei avea mereu control total asupra masinii.