Traveller MPV

traveller

PEUGEOT Traveller MPV

De la 26 180 DDP*

PEUGEOT TRAVELLER

Facilitatile din interiorul modelului PEUGEOT Traveller sunt orientate in totalitate catre confortul si grija pentru ocupantii sai

CONFORT PENTRU CONDUCATORUL AUTO

/image/00/9/peugeot_traveller_galerie-10-2.113009.jpg

La interior, PEUGEOT Traveller mizeaza pe confort, inclusiv pentru pozitia de conducere. O treapta interioara simplifica accesul la scaunul inalt al soferului, care domina drumul, adoptand o pozitie de conducere demna de un sedan usor manevrabil. La bord, designul modern si simplu este amplificat de eleganta materialelor utilizate, iar echipamente ergonomice, precum display-ul de tip head-up sau ecranul tactil de 7’’* sunt usor accesibile.

MODULARITATE PENTRU UN PLUS DE FLEXIBILITATE

/image/01/0/peugeot_traveller_galerie-11-2.113010.jpg
traveller

Peugeot Traveller este disponibil in configuratii cu 5, 7 sau 8 locuri, toate cele 3 variante de lungime, fiind adaptabile cat mai multor cerinte. Locurile centrale, precum si cele din spate sunt dispuse pe banchete fractionate 2/3 - 1/3, cu 2 segmente complet independente, care permit culisarea pe sine si organizarea cu usurinta a spatiului. Scaunele detasabile si culisante permit foarte usor adoptarea oricarui tip de configuratie si asigura astfel un spatiu adaptabil, iar prin rabatarea spatarului scaunului pasagerului din dreapta, noul PEUGEOT Traveller poate transporta obiecte cu o lungime de pana la 3,50 m (in echiparea Active).

BENEFICIEZI DE PERSPECTIVA AMPLA

/image/01/4/peugeot_traveller_galerie-13-2.113014.jpg

Cele doua panouri vitrate* din structura plafonului creeaza in interior o atmosfera luminoasa distincta si ofera o vedere panoramica a cerului, iar tehnologia de acoperire cu sisteme de protectie solara individuala permite reglarea treptata a luminozitatii. Plafonul multifunctional include de asemenea un sistem de iluminare ambientala cu leduri**, in timp ce lampile de citit individuale sporesc confortul fiecarui pasager. Pentru un plus de confort, noul Traveller dispune de fante individuale de aerisire si climatizare inclusiv pentru locurile din spate, dotarea fiind unica in acest segment (la momentul lansarii modelului).

CONDITII OPTIME DE CALATORIE

/image/01/5/peugeot_traveller_galerie-14-2.113015.jpg
/image/01/6/peugeot_traveller_galerie-15-2.113016.jpg
/image/01/7/peugeot_traveller_galerie-16-2.113017.jpg

Si pentru a va bucura de drum impreuna cu familia sau prietenii, o serie de echipamente practice va stau la dispozitie chiar si in echiparea standard (indisponibil in versiunea Compact): oglinda pentru supravegherea copilului, blaturi rabatabile situate pe spatarele scaunelor din fata, parasolare laterale pentru scaunele centrale si suport culisant pentru acoperirea portbagajului.

CAPACITATE MAXIMIZATA DE INCARCARE

PEUGEOT Traveller se adapteaza cu maxima flexibilitate cat mai multor cerinte. In versiunea Compact cu o lungime de numai 4,60 m, pot calatori confortabil 8 persoane, iar capacitatea portbagajului dispune de un volum de 1350 l. Este suficient ca scaunele din spate sa fie indepartate si capacitatea portbagajului va ajunge la 1978 l, sau chiar pana la 3397 l prin inlaturarea inclusiv a scaunelor centrale (in versiunea Active), putand fi reinstalate cu usurinta prin sistemul de fixare pe sine.