DESCOPERA SISTEMUL DE CONECTIVITATE MIRROR SCREEN

Mirror Screen

RAMAI CONECTAT SI CONDUCI IN SIGURANTA

Cu ajutorul tehnologiei Mirror Screen poti conecta smartphone-ul(1) la ecranul tactil al modelelor PEUGEOT, compatibile cu acest sistem (dotare disponibila in functie de nivelul de echipare ales), avand acces la aplicatiile mobile preferate.


Ce reprezinta Mirror Screen ?

Sistemul Mirror Screen este disponibil pentru autovehiculele compatibile, echipate cu un ecran tactil de minim 7’’, in functie de versiune. Vei avea astfel acces la aplicatiile mobile dorite si in acelasi timp poti controla mai usor toate functiile multimedia ale autoturismului. Aplicatiile compatibile cu sistemul Mirror Screen(2) sunt dedicate confortului din timpul calatoriilor, fara a implica taxe suplimentare(3).

 
Pentru un plus de siguranta

Poti utiliza aplicatiile mobile ale smartphone-ului fara a fi nevoie de o manipulare directa, afisarea acestora fiind adaptata pentru utilizarea sigura in timpul conducerii.

 
Bucura-te de placerile vietii!

Utilizarea tehnologiei Mirror Screen este foarte simpla, singura conditie fiind conectarea telefonului compatibil la portul USB de pe plansa de bord si activarea modului Mirror Screen, iar calatoria devine instant mai placuta.

  1. Pentru modelele de telefoane compatibile.
  2. Numai aplicatiile certificate MirrorLink® pot fi utilizate. Anumite aplicatii vor fi dezactivate in timpul deplasarii pentru siguranta ocupantilor autovehiculului, iar altele pot necesita plata unui abonament pentru acces.
  3. Cu exceptia aplicatiilor achizitionate contra cost, a abonamentelor pentru aplicatii, sau a tarifelor de roaming.


 
Nota:

Buna functionare a sistemului Mirror Screen depinde de compatibilitatea telefonului si a aplicatiilor. Reprezentantii Peugeot nu sunt responsabili pentru problemele ce pot aparea ca urmare a incompatibilitatii/functionarii defectuoase, sau a actualizarii terminalelor/software-ului.

MIRROR SCREEN IN PRACTICA

Ce operatiuni trebuie efectuate?

  • Asigura-te ca smartphone-ul este compatibil cu tehnologia MirrorLink.
  • Dupa ce ai pornit motorul, conecteaza smartphone-ul cu ajutorul cablului USB la ecranul tactil de pe consola centrala. Asigura-te ca telefonul sau cablurile nu te impiedica in timpul conducerii autovehiculului.
  • Apasa butonul Conectare, sau MirrorLink® (in functie de modelul tau Peugeot).


 
Mirror Screen este gata de utilizare!

APPLE CARPLAY

Mirror Screen

UN MOD SIMPLU, SIGUR SI DISTRACTIV DE A UTILIZA IPHONE-UL IN TIMPUL CONDUCERII

Daca te numeri printre utilizatorii de iPhone, Apple CarPlay™ iti ofera o modalitate intuitiva de a efectua apeluri, de a utiliza hartile, de a asculta muzica, sau de a-ti accesa mesajele, alegand optiunea vocala sau manuala. Fara sa pierzi din vedere drumul, activezi recunoasterea vocala Siri de pe ecranul tactil al autovehiculului, sau apasand butonul de control vocal aflat in partea interioara a volanului. Siri iti ofera posibilitatea de a accesa agenda telefonica, de a efectua apeluri, de a asculta si de a dicta mesaje fara sa te uiti la ecranul telefonului.
 
Gratie utilizarii intuitive a aplicatiei Harti, Apple CarPlay™ iti ofera instructiuni de ghidare in timpul deplasarii si, luand in considerare informatiile despre traficul existent, estimeaza ora sosirii la destinatie. De asemenea, ai posibilitatea sa dictezi aplicatiei Siri adresa de destinatie. Apple CarPlay™ iti permite totodata sa te bucuri in timpul deplasarii la volan si de anumite aplicatii audio, cum ar fi Spotify sau Stitcher.