PEUGEOT 508

Designul autoturismului cu dimensiuni generoase, Peugeot 508 poate fi intotdeauna exprimat prin caracteristici precum: eleganta, distinctie si dinamism.

DESIGN DISTINCTIV

508 sedan

Liniile noului Peugeot 508 se percep ca fiind dinamice si fluide, dar precis delimitate, rezultat care rescrie standardele in segmentul sedan-urilor elegante, de mari dimensiuni. Aspectul modern dispune de o grila a radiatorului verticala, cu sigla Peugeot pozitionata central, in completarea noii capote perfect orizontale. Semnatura luminoasa a fost de asemenea evidentiata utilizand tenologia LED i.

EXPRESIVITATE INTENSA

i

Complet revizuit cu scopul de a exprima putere si personalitate, partea frontala este definita prin sistemul avansat de iluminare cu tehnologie LEDi, acordand un plus de expresivitate - un accesoriu stilistic care este compatibil unui singur cuvant: "Peugeot".

SEDUCATOR SI DE INCREDERE

508 sedan
/image/75/2/peugeot_508_2014_123_fr_img.111752.jpg

Actualizarea stilistica a sedanului elegant Peugeot 508 a fost pusa in practica in egala masura si in partea din spate. Robust dar rafinat, cu o bara de protectie noua, silueta masinii capata o linie mai clara, accentuand categoric rolul ei esential, de protectie.

Fie ca este admirat din spate sau din lateral, luminile terminale ale modelului creaza efectul unei urme de gheara care aminteste intotdeauna de alura unei feline. Evidentiat prin culoarea rosu difuz, simbolul luminos din spate al lui 508 face trimitere la tehnologia avansata si atentia la detalii.

EXPERIENTA EXCLUSIVISTA

/image/74/7/la_nouvelle_peugeot_5089.111747.jpg

Odata ajuns la volanul lui 508, experienta si tehnologia Peugeot devin evidente, mai ales atunci cand vorbim despre manevrabilitate. Noua generatie de motorizari dezvoltate cu scopul de a conecta autoturismul la drum intr-o proportie cat mai mare ofera o experienta de neuitat, care merita macar o data incercata.

Pentru cei care doresc sa incerce senzatii deosebite, Peugeot 508 GT, ofera cu adevarat o experienta remarcabila, datorita nenumaratelor elemente dinamice care completeaza nivelul de echipare standard al modelului. Exteriorul sofisticat subliniaza constructia orientata catre detalii cu linii elegante cromate pe bara, doua tevi de esapament argintii ca element decorativ si jante speciale. Versiunea GT ofera de asemenea si imbunatatiri tehnologice cu rol de a accentua sportivitatea, urmarind un plus de rigiditate si acuratete.

DESIGN INTERIOR

/image/71/4/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5081.111714.jpg

ATENTIE PENTRU DETALII

Designul elegant al noului Peugeot 508 este evidentiat in cele mai mici detalii ale interiorului. Odata ce usile se deschid, pasagerii au acces la dotari confortabile si facilitati interesante, demne de un varf de gama, iar dupa primul contact cu cockpit-ul, care dispune de head-up display color, bord elegant, si ecran tactil de 7" ambianta devine cu adevarat relaxanta.

Inconjurati de materiale de calitate, pasagerii sedanului pot descoperi un mix sofisticat de crom, nuante de negru (mat si lucios) si pielei - o dovada clara ca 508 apartine unei categorii orientate catre eleganta, fara a fi ostentativ.

/image/72/1/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5088.111721.jpg

CONFORT REDEFINIT

Designul interior al noului Peugeot 508 a fost proiectat sa asigure confort maxim pentru toti ocupantii sai. Interiorul sedanului este spatios si elegant, iar nivelul de echipare generos vine in intampinarea pasagerilor cu variate facilitati care sporesc placerea de a calatori.

/image/71/6/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5083.111716.jpg

PORNIRE SI ACCES FARA CHEIE

Recunoasterea electronica face ca accesul in interiorul noului Peugeot 508 sa fie simplificat, fara a mai utiliza sistemul mecanic cu cheie, iar butonul start-up a inlocuit sistemul conventional de pornire. O atingere usoara a manerului este suficienta pentru a debloca usile, iar pornirea motorului nu a fost niciodata mai placuta.

/image/71/7/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_50814.111717.jpg

SPATII DE STOCARE

Pentru utilizarea optima a spatiului din interior, Peugeot 508 include nenumarate compartimente de stocare orientate catre confortul soferului si a pasagerilor: in consola centrala, compartiment climatizat; 4 suporturi de pahare (fata/spate)i, spatii pentru sticle pe buzunarele usilor, un compartiment sub cotiera si o scrumiera mobila.

/image/71/8/aer_conditionat_4_zone_peugeot_508.111718.jpg

CLIMA DISTRIBUITA IN 4 ZONE

Pe langa facilitatile standard de furnizare a aerului conditionat: actionat manual intr-o singura zona, sau automat in doua zonei, Peugeot 508 ofera de asemenea optiunea climatizarii a patru sectiuni ale interioruluiicreand posibilitatea de control personalizat al difuzorului de aer de catre fiecare pasager, pentru confort sporit.

/image/71/9/portbagaj_peugeot_508.111719.jpg

PORTBAGAJ

Pragul de incarcare al portbagajului noului Peugeot 508 a fost coborat pentru un plus de confort la ridicarea obiectelor grele. Capacitatea generoasa de 545 l (515 dm3 conform standardelor VDA) poate ajunge acum la 1581 l (1381 dm3 conform standardelor VDA) daca scaunele din spate sunt pliate, un spatiu suplimentar de 48 l (42 dm3 conform standardelor VDA)i fiind accesibil si sub raftul din portbagaj.

AMBIANTA

Ambianta interioara dispune de o varietate de materiale si culori:
Drop Tramontane
Cocher Tramontane
Cocher Guérande/Tramontane
Nervuron Aries
Marston Tramontane (mix intre piele si alte materiale)i
Tramontane Claudia (mix intre piele si alte materiale)i
Beige Aries Claudia (mix intre piele si alte materiale)i
Brown Cohiba Nappa (mix intre piele si alte materiale)i
Tramontane Nappa (mix intre piele si alte materiale)i