Peugeot Expert Combi
Peugeot Expert Combi

PEUGEOT Expert Combi

PEUGEOT Expert Combi are toate atu-urile pentru a oferi pasagerilor tăi călătorii sigure și confortabile. Cu motoarele sale moderne, poți combina plăcerea de a conduce și performanța în viața de zi cu zi.

3 MOTIVE SA ALEGI NOUL PEUGEOT EXPERT COMBI

UN VEHICUL PENTRU TOATE NEVOILE

/image/49/7/peugeot-exp-2016-126-fr.img.445497.jpg

Rezistent și funcțional, noul PEUGEOT Expert Combi este disponibil în trei versiuni de lungime: Standard (4.95 m), Lung (5.30 m) și Compact (doar 4.60 m).

Desenat cu meticulozitate, PEUGEOT Expert Combi oferă mai multe configurații de organizare a scaunelor pentru un confort optim pentru toți pasagerii. Unică în segment, versiunea Compactă optimizează spațiul pentru până la 9 persoane la bord.

Bucură-te de călătoriile urbane făcute cu ușurință și cu acces garantat în parcările cu înălțimea limitată la 1.90 metri.

PEUGEOT Expert Combi poate fi, de asemenea, echipat cu uși vitrate rabatante în sistem 50/50i, cu geamuri încălzite și ștergătoare de parbrizi. Încărcarea obiectelor în portbagaj nu a fost niciodată atât de ușoară!

MAI MODULAR PENTRU MAI MULTA FLEXIBILITATE

/image/49/8/peugeot-exp-2016-140-fr.img.445498.jpg
/image/50/0/peugeot-exp-2016-fr.445500.jpg
/image/49/9/peugeot-exp-2016-141-fr.img.445499.jpg

La bordul noului PEUGEOT Expert Combi accesul la scaunele din rândul 3 se face cu o ușurință remarcabilă. Un unic sistem de control rabatează spătarul scaunului și asigură un pasaj larg către bancheta din spate.

Cu scaune spate complet detașabile, Peugeot Expert Combi este disponibil în mai multe configurații, printre care se numără:
• Scaun dublu pentru pasagerii
• Scaune individuale pe rândul din față și o banchetă divizată pe al doilea rândi
• Banchetă divizată pe al doilea rândi și una monobloc pe al treilea rândi
• Scaune tapițate cu TEP (țesătură acoperite cu plastic)i, pentru un interior îmbunătățit și ușor de întreținut

PLATFORMA NOUA PENTRU EFICIENTA SPORITA

/image/49/4/peugeot_expertcombi_layout4_2.445494.jpg

PEUGEOT Expert Combi prezintă noua sa platformă, adaptată pe arhitectura modulară EMP2i. Combinând un nivel ridicat de confort, calitate și eficiență, oferă un confort optim pentru toți pasagerii.


La bordul autovehiculului PEUGEOT Expert Combi poți descoperi o manevrabilitate remarcabilă, grație motorizării 1.5 BlueHDi Euro 6.2 ce oferă o putere de  120 CP și un cuplu motor maxim de 300 Nm și care este cuplată la o cutie de viteze manuală BVM6.


Nu în ultimul rând, beneficiezi de una dintre cele mai mici valori de consum de combustibil și de emisii din segment, precum și de o utilizare eficientă din punct de vedere al costurilor - cu un interval de întreținere de 40.000 de km sau 2 ani.

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 6,4  (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 166 -168 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Te-ar mai putea interesa