NOUL PEUGEOT 2008 SUV

Noul Peugeot 2008 SUV - showroom banner
Noul Peugeot 2008 SUV - showroom banner

Noul PEUGEOT 2008 SUV

Descoperă noul PEUGEOT 2008, un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, grație PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și gamei complete de soluții de propulsie tradiționale sau electrice. 

DESIGN

UN SUV ENTUZIASMANT

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, noul PEUGEOT 2008 SUV oferă putere și eficiență la cele mai înalte cote. Partea sa frontală expresivă, capota orizontală și garda la sol ridicată sunt completate de protecțiile și flancurile personalizate care îmbrățișează caroseria. În partea din spatespate spoilerul, banda neagră lucioasă și elementele cromatei amplifică personalitatea sa sportivă și tenace.

 

/image/01/3/peugeot-2008-1906styp-206.558013.jpg
/image/01/4/peugeot-2008-1906styp-239.558014.jpg
/image/01/5/peugeot-2008-1906styp-221.558015.jpg

EXCELENTA IN FIECARE DETALIU.
Fiecare detaliu a fost fabricat cu precizie fără niciun compromis, pentru eleganță și caracteristici sporite. Cu farurile Full LEDi și blocurile optice spate LED ce includ semnătura celor trei gheare, sistemul de iluminare emană modernitate și excelență tehnologică.

ATUNCI CAND POTI AVEA MAI MULT.
Cu un portbagaj spațiosi și modular și bancheta spate rabatabilă, noul PEUGEOT 2008 SUV oferă o mulțime de spațiu de încărcare.
Portgbagajul are aceeași capacitate de încărcare pentru versiunea electrică.LA VOLAN

EXPERIENTA EXTINSA

Noul Peugeot 2008 SUV - i-Cockpit 3D

Amplifică experiența de șofat cu noua poziție de conducere creată de noul PEUGEOT i-Cockpit® 3Di cu ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul HD tactil capacitiv de 10"i și instrumentarul de bord digital 3D complet configurabili. Echipat cu tehnologii inteligente precum TomTom® Traffici, Mirror Screeni și încărcare fără fir pentru smartphonei, noul PEUGEOT 2008 SUV oferă și acces și pornire hands free: poți ține cheile în buzunar, iar ușile se blochează sau se deblochează în timp ce te apropii sau de îndepărtezi de autoturismi.

 

/image/01/6/peugeot-2008-1906styp-256.558016.jpg
/image/01/7/peugeot-2008-1906styp-218.558017.jpg
/image/01/8/peugeot-2008-1906styp-209.558018.jpg

CONFORT LA SUPERLATIV.
Scaunele pot fi tapițate cu materiale de calitate precum Alcantara® sau pielei.
Scaunele din față pot fi încălzite, ca și dotare opțiunalai. Scaunul șoferului poate beneficia chiar și de masaji - funcție controlată electronici.

PLAFON PANORAMIC  & SISTEM AUDIO HI-FI FOCAL®.
Confortul și spațiul sunt maximizate în compartimentul pasagerilor din spate, fără a mai menționa plusul de lumină adus de plafonul panoramic și calitatea sistemului de sunet Hi-Fi Focal®i.

MOTORIZARI

O ALEGERE FASCINANTA

Noul Peugeot SUV 2008 - rolling
/image/02/2/peugeot-2008-1906pc-130.558022.jpg

Eliberează-ți dorințele și rezervă-ți libertatea de a alege.
- Cu versiunea electrică, bucură-te călătorii oriunde dorești, inclusiv în zone cu trafic restricționat din cauza noxelor. Foarte versatil, la fel de agil și de compact în oraș, dar și robust și sigur pe drumurile extraurbane, noul PEUGEOT e-2008 SUV este echipat cu un motor de 100 kW (136 CP).
- În versiune propulsată de un motor cu combustie internă îți oferim o gamă completă de motoare puternice, eficiente și dotate cu funcția Stop & Start: motoare diesel BlueHDi sau PureTech pe benzină, cu puteri de până la 155 de CP.
Pentru o mai mare flexibilitate și capacitate de reacție, poți opta pentru cutia de viteze automată EAT8i cu tehnologie Quickshifti.

 

TEHNOLOGIE

UN SUV PREGATIT PENTRU VIITOR

/image/02/0/peugeot-2008-1906pc-135.558020.jpg
/image/02/1/peugeot-2008-1906pc-120.558021.jpg

EXTINDE-TI ARIA DE ACTIUNE.
Înfruntă drumurile și îndrăznește să-ți creezi propria cale.
Cu tehnologia Advanced Grip Controli vei putea să controlezi comportamentul noului PEUGEOT 2008 SUV pentru a se potrivi tuturor condițiilor de rulare, selectând unul din cele trei moduri: nisip, noroi și zăpadă. De asemenea, vei putea controla viteza de coborâre pe pante abrupte cu Hill Assist Descent Controli.

BUCURA-TE DE O EXPERIENTA DE CONDUS SEMI-AUTONOMA.
Noul SUV compact PEUGEOT 2008 înglobează cele mai recente tehnologii ale mărcii, cum ar fi PEUGEOT Drive Assist Plusi, care oferă o experiență de condus semi-autonom. Sistemul de poziționare pe banda de rularei și regulatorul adaptiv de viteză cu funcția Stop & Goi adaptează automat viteza mașinii tale în funcție de mașina din față, menținând o distanță de oprire sigură.

FOTO & VIDEO

Te-ar mai putea interesa

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

  • Valori WLTP(1) : date în curs de  omologare

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

  • Valori NEDC(2) : date în curs de omologare

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro