Noul Peugeot e-RIFTER
Noul Peugeot e-RIFTER

NOUL E-RIFTER

NOUL PEUGEOT e-RIFTER
NOUL PEUGEOT e-RIFTER

Noul vehicul de familie PEUGEOT e-Rifter, cu stilul său muscular și robust și atmosfera interioară spațioasă și de înaltă tehnologie îți permite să descoperi numeroasele avantaje ale e-mobilității datorită noului său motor 100% electric.

AVANTAJE

MOTOR ELECTRIC

Până la 280  de km
Autonomie (WLTP)

O nouă experientă de condus

Experiența de condus 100% electrică oferă senzații noi:

 • O rulare lină, fără șocuri
 • Accelerație puternică datorită cuplului motor disponibil imediat
 • Un motor silențios

0 g
 de CO2 emise

Economii realizate

Faci economii datorită:

 • Costului energiei electrice care este mai mic decât cel al combustibilului clasic
 • Costului redus de utilizare grație puținelor operațiuni de întreținere
 • Subvenției guvernamentale de până la 45.000 de LEIi
 • Utilizării modului de rulare ECO pentru optimizarea autonomiei bateriei

30 min.
pentru a recupera 80% din autonomiei

 O utilizare simplă

 • Ușurează-ți viața cu o încărcare rapidă și intuitivă. Grație diverselor soluții de încărcare și proiectului ChargeMyCar cu Free2Move Servicesi, găsești un punct de încărcare oriunde te-ai afla, în orice moment.
 • Aplicația MyPeugeot îți permite, de asemenea, să gestionezi de la distanță unele dintre caracteristicile mașinii, cum ar fi încărcarea și pre-condiționarea termică.
 • Nu în cele din urmă, dacă ai nevoie de mai multă autonomie, Mobility Passi îți va permite să închiriezi un vehicul termic la un preț bun.

DESIGN

DISTINCTIVE PEUGEOT STYLING*

/image/90/6/peugeot-rifter-2102styp103.771906.jpg

*Stilul distinctiv Peugeot

Noul PEUGEOT e-RIFTER 100% electric, la fel de ușor de manevrat în oraș pe cât de eficient la drum, beneficiază în toate versiunile sale de codurile „all-terrain”. În oraș, se deplasează liber în zone cu trafic restricționat.

CARACTER ÎNDRĂZNET

/image/90/7/peugeot-rifter-2102styp200.771907.jpg
/image/90/8/peugeot-rifter-2102styp301.771908.jpg
/image/90/9/peugeot-rifter-2102styp105.771909.jpg

Noul PEUGEOT e-RIFTER poate fi recunoscut prin caroseria echilibrată și elegantă, semnată în partea din spate cu monograma distinctivă „e-Rifter”. Trapa de încărcare, situată pe aripa stânga spate, găzduiește prizele pentru reîncărcare.

Noul PEUGEOT e-RIFTER a păstrat designul robust, compact și elegant al modelului RIFTER. O capotă înaltă și scurtă completează grila verticală, iar proporțiile armonioase ale liniei generale de design sunt subliniate de un ampatament adecvat lungimii noului model. Barele de acoperiș, garda la sol crescută și roțile de 17"i, precum și protecțiile laterale față și spate, se combină pentru a crea o declarație estetică care nu trece cu vederea spiritul practic și siguranța.

PEUGEOT i-COCKPIT® ÎN DEPLINĂ E-VOLUTIE

/image/91/0/peugeot-rifter-2102styp207.771910.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® evoluează din punct de vedere tehnologic, cu două instrumentare de bord noi, pentru a vizualiza toate informațiile necesare gestionării adecvate a unui vehicul 100% electric.

Instrumentarul de bord analog
, dotare oferită în standard, este potrivit pentru gestionarea unui vehicul electric și include:

 • Un indicator de putere pentru afișarea nivelului de consumi,
 • Un indicator de consum pentru funcțiile de confort termici,
 • Un indicator ce indică starea de încărcare a bateriei,
 • Un ecran color pentru afișarea fluxurilor de energie, monitorizarea încărcării (curentă sau programată), informații despre computerul de bord și autonomie.
/image/91/1/peugeot-rifter-2102styp206.771911.jpg

Un instrumentar de bord 100% digital este disponibil opțional, o premieră în segmentul vehiculelor recreaționale, cu ecran digital de înaltă definiție de 10-inch.

Afișajul, în totalitate configurabil și personalizabil include ultimele evoluții în materie de design grafic.

Sunt disponibile mai multe moduri de afișare, accesibile prin comutatorul situat pe volan, permițând PEUGEOT i-Cockpit® să fie în totalitate adaptat nevoilor tale. Spre exemplu, se pot evidenția sistemul de navigație, gestionarea energiei sau sistemele de asistență la condus. 

/image/91/2/peugeot-rifter-2102styp204.771912.jpg

Ecranul tactil de 10"i cu pachetul de navigație conectată ce include Real-time Traffic and Speed Cameras by TomTom Servicesi, din care se poate accesa meniul „Electric” prin intermediul butonului dedicat navigării prin meniuri:

 • Flux” pentru a vizualiza fluxul de energie în timp real,
 • Statistici” pentru afișarea statisticilor privind consumul,
 • Încărcare”, care permite programarea sau amânarea încărcării.

De asemenea, te poți bucura de toate aplicațiile compatibile ale smartphone-ului tău pe ecranul central cu ajutorul funcției Mirror Screeni.

/image/91/3/peugeot-rifter-2102styp203.771913.jpg

Noul sistem “e-Toggle”, asociat cutiei de viteze automate, îți oferă acces la funcțiile Park/Reverse/Neutral/Drive. Pe consola centrală, activarea modului de frânare “BRAKE” permite o decelerare crescută la eliberarea pedalei de frână și o autonomie extinsă. 

Selectorul modurilor de rulare îți permite să alegi între modurile Eco, Normal sau Power. Noul PEUGEOT e-RIFTER dispune de  frână de mână electrică, o funcție foarte practică și sigură.

Noul suport inteligent dedicat smarphone-urilor este compatibil cu încărcarea wirelessi.

MODULARITATE

INTELIGENTĂ CE-TI UȘUREAZĂ VIATA

/image/91/4/peugeot-rifter-2102styp008.771914.jpg

Noul monovolum e-RIFTER este disponibil în versiuni cu 5 sau 7 locuri, în variante de lungime standard (4,40 m) sau lungă (4,75 m), în funcție de modul de utilizare ce ți se potrivește cel mai bine, iar portbagajul său încăpător oferă o capacitate adaptabilă de până la 4.000 de litrii.

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICĂ

PREGĂTIT PENTRU ACTIUNE 100% ELECTRICĂ

/image/91/5/moteur-ek0-fond-clair.771915.jpg

Motor electric

Motorul de 100 kW (136 CP)  oferă o accelerație instantanee datorită cuplului motor de 260 Nm (disponibil imediat) în modul de rulare Power, dar și o plăcere de condus lină, dinamică și lipsită de zgomotei.

/image/91/6/peugeot-rifter-2021-400-fr.771916.jpg

Baterie de înaltă performanță

Monovolumul electric PEUGEOT e-Rifter încorporează o baterie de înaltă tensiunei, cu o capacitate de 50 kWh, oferind o autonomie de până la 280 km WLTPi, păstrând spațiul de la bord și volumul portbagajului.

Bateria este garantată timp de opt ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

AUTONOMIE ȘI REÎNCĂRCARE

Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-RIFTER îți permit să parcurgi până la 280 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTPi (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Află mai multe despre protocolul WLTP       Află mai multe despre autonomie           Sfaturi pentru optimizarea autonomiei

       

CARE SUNT FACTORII CARE AFECTEAZĂ AUTONOMIA?

/image/91/7/vitesse.771917.png
VITEZA

La viteza constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este înjumătățită în comparație cu valorile WLTP.

/image/91/8/temp-ratures.771918.png
CONFORTUL TERMIC

Autonomia poate varia cu până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea termică a mașinii tale atunci când aceasta este pusă la încărcat este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul încălzirii sau răcirii habitaclului.

/image/91/9/style-de-conduite.771919.png
STILUL DE CONDUS

Condusul eco este încurajat odată cu vehiculele electrice: accelerația lină și utilizarea frânării regenerative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

/image/92/0/1432-e79weightalert-med-ivi.644515.771920.png
GREUTATEA TRANSPORTATĂ

Numărul de pasageri și volumul și greutatea bagajelor afectează autonomia vehiculului tău.

/image/91/7/vitesse.771917.png
VITEZA

La viteza constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este înjumătățită în comparație cu valorile WLTP.

/image/91/8/temp-ratures.771918.png
CONFORTUL TERMIC

Autonomia poate varia cu până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea termică a mașinii tale atunci când aceasta este pusă la încărcat este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul încălzirii sau răcirii habitaclului.

/image/91/9/style-de-conduite.771919.png
STILUL DE CONDUS

Condusul eco este încurajat odată cu vehiculele electrice: accelerația lină și utilizarea frânării regenerative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

/image/92/0/1432-e79weightalert-med-ivi.644515.771920.png
GREUTATEA TRANSPORTATĂ

Numărul de pasageri și volumul și greutatea bagajelor afectează autonomia vehiculului tău.

E-RIFTER - SIMULEAZĂ VALORILE AUTONOMIEI

Valorile autonomiei reprezintă date cu caracter indicativ și pot varia în funcție de diferiți factori (stil de condus, viteză,  temperatură, etc).

SOLUTII DE ÎNCĂRCARE SIMPLE ȘI RAPIDE

O serie de soluții de încărcare sunt disponibile pentru a te ajuta să profiți la maximum de cei 280 de kmi (WLTP) trecuți în dreptul autonomiei noului PEUGEOT e-RIFTER.

Două tipuri de încărcătoare de bord sunt disponibile, pentru toate utilizările și soluțiile de încărcare ale clienților: un încărcător monofazat de 7,4 kW în standard și un încărcător trifazat de 11 kW ca și dotare opțională.

Află mai multe despre reîncărcare

/image/92/1/peugeot-rifter-2102styp202.771921.jpg

ÎNCĂRCAREA ACASĂ SAU LA SERVICIU

Noul monovolum electric PEUGEOT e-Rifter  se încarcă folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat cu vehiculul sau o priză ranforsată (de tip Green’Up), reducându-se astfel timpul de încărcare la 15 ore datorită unui cablu specific disponibil ca accesoriu.

De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță vehiculul utilitar electric compact PEUGEOT e-Expert folosind un Wall Box: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de 7 ore și jumătate folosind un Wall Box de 7,4 kW asociat unui cablu standard de 7,4 kW.

Reprezentanții autorizați PEUGEOT îți vor oferi o soluție adaptată pentru a instala stația de încărcare în casa tai. Wall Box-ul este cea mai rapidă și sigură metodă de încărcare.

/image/92/2/peugeot-rifter-2102styp001.771922.jpg

ÎNCĂRCAREA LA STATIILE PUBLICE

Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi stațiile de încărcare de 100 kW și să obții astfel 80% din nivelul maxim al bateriei în 30 de minutei. O rețea ce cuprinde 220.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa.

Peugeot îți oferă un abonament gratuit la Free2Move Services prin intermediul aplicației mobile care-ți oferă acces la rețeaua extinsă de stații publice de încărcare din Europa.

Folosind ChargeMyCari împreună cu Free2Move Services și un card de încărcare, accesezi o rețea de peste 188.000 de stații de încărcare din toată Europa.

MODURI DE CONDUS

OPTIMIZEAZĂ AUTONOMIA

/image/91/3/peugeot-rifter-2102styp203.771913.jpg

3 MODURI DE CONDUS

Noul PEUGEOT e-RIFTER oferă trei moduri de condus:

 • Eco (60 kW, 190 Nm): autonomie optimizată prin ajustarea anumitor setări,
 • Normal (80 kW, 210 Nm): confort optim pentru utilizare zilnică
 • Power (100 kW, 260 Nm): performanță optimizată pentru transportul sarcinilor grele.

/image/92/3/peugeot-rifter-2102styp101.771923.jpg

MODURI DE FRÂNARE

Datorită frânării regenerative, sunt disponibile 2 niveluri de frână de motori care-ți permit să încărci bateria în timp ce mașina decelerează:

 • Moderat (activat la pornire), similar cu cel al unui vehicul cu motor termic
 • Sporit (accesibil prin apăsarea butonului “B”), pentru o decelerare controlată de pedala de accelerație și sporirea autonomiei

SERVICII SPECIFICE VEHICULELOR ELECTRICE

INDEPENDENTĂ TOTALĂ

Datorită serviciilor oferite de MyPeugeot și Free2Move Servicesi, te bucuri mai mult decât oricând de mai multă independență atunci când vine vorba de administrarea vehiculului electric.

/image/92/6/peugeot-208-2019-391-fr.771926.jpg

CONTROL LA DISTANTĂ

Interacționează de la distanță cu vehiculul folosind aplicația MyPeugeoti (controlul și planificarea reîncărcării presetarea temperaturii din interiorul vehiculului tău, printre alte opțiuni).

/image/92/4/peugeot-rifter-2102styp205.771924.jpg

CHARGE MY CAR CU FREE2MOVE SERVICES

Poți opta pentru o soluție simplă pentru a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Cari din cadrul Free2Move Services.

/image/92/5/peugeot-rifter-2020-029-fr.771925.jpg

MOBILITY PASSi

Pentru deplasări ocazionale mai lungi, poți închiria un vehicul cu combustie internă la un tarif special, în funcție de nevoile tale.

MYPEUGEOT®

RĂMÂI CONECTAT CU VEHICULUL TĂU

/image/92/7/peugeot-rifter-2102styp300.771927.jpg

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeoti:

 • Urmărești starea vehiculului tău.
 • Ai acces rapid și ușor la asistență.
 • Gestionezi cerințele de întreținere și service ale vehiculului.
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura interiorului.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA