PROIECTAT PENTRU AFACEREA TA

PROIECTAT PENTRU AFACEREA TA

Atunci cand alegi un Partner, alegi mai mult decat o simpla utilitara. Vei avea aproape autovehiculul de actiune pentru adevaratii profesionisti.

3 MOTIVE SA ALEGI PARTNER

DESIGN EXTERIOR

/image/42/4/partner_vu_mv1.113424.jpg

TEHNOLOGIE

/image/86/8/peugeot-partner-design-07.jpg

FLEXIBILITATE

/image/42/6/peugeot-partner-vu-multiflex-1-6401.113426.jpg

DESIGN EXTERIOR

Partner

In ultimii 20, Peugeot Partner a beneficiat de evolutia tehnologica, dar si de elemente noi stlistice: echipamente moderne, conectivitate si o gama de motorizari competitive, pozitionate pe primele locuri din segment, dupa valorile de consum/emisii.

Noul stil exprima caracterul ferm si modern al masinii, dezvaluind grila verticala, in centrul careia este pozitionat cu mandrie simbolul marcii.

TEHNOLOGIE

/image/86/8/peugeot-partner-design-07.jpg

Peugeot Partner poate fi dotat cu tehnologie de ultima generatie, care include functia MirrorScreen, cu ajutorul careia smartphone-ul este controlat prin intermediul ecranului multimedia de 7’’; sistemul Active City Brake; camera video pentru marsarier; asistenta la pacare, sau sistemul inteligent de control al tractiunii Grip Control*.

*Dotare optionala, disponibila in functie de nivelul de echipare

FLEXIBILITATE

Datorita scaunelor modulare care pot transporta pana la 3 persoane, putem spune ca Peugeot Partner se mentine ca un model de referinta in segmentul utilitarelor practice si isi pastreaza avantajele orientate catre modularitate. Disponibil in 2 marimi (4,38m si 4,63m) autovehiculul are o larga capacitate de adaptare.

*Dotare disponibila in functie de nivelul de echipare

LOCALIZARE DEALER

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.

CARE ESTE CONSUMUL MEDIU* AL NOULUI PARTNER VAN?

Pentru  o buna informare a  clientilor, Grupul PSA a realizat analize  independente si  certificate asupra valorilor de consum de combustibil, in conditii reale. *Valorile estimate sunt publicate cu rol de ghid si doar cu scop informativ si pot varia in functie de conditiile de exploatare a vehiculului. Rezultatele sunt total separate de cele publicate de autoritatile Uniunii Europene, cu privire la consumul de combustibil si nu au aplicabilitate generala. Nu reprezentam si nu garantam precizia si corectitudinea rezultatelor estimate , sub nicio forma. Rezultatele testului, pot fi consultate pe site-ul Grupului PSA: www.groupe-psa.com.