Configurator noul Peugeot RIFTER

Personalizeaza noul tau MPV PEUGEOT

Descopera noul Peugeot RIFTER cu ajutorul configuratorului: alege versiunea, motorul, culoarea si nivelul de echipare dorit. Bucura-te astfel de stilul sau robust si distinctiv, de interiorul sau modern side inalta tehnologie ce ofera un nivel remarcabil de confort si adaptabilitate.

Ai ales Peugeot RIFTER: cel mai nou MPV PEUGEOT. Descopera stilul si energia versiunilor: Peugeot RIFTER Active, Peugeot RIFTER Allure si Peugeot RIFTER GT-Line.

Noul Peugeot RIFTER poate fi configurat alaturi de noua generatie de motoare pe benzina PureTech (1.2L 110 si 130 CP) si diesel BlueHDi (1.5L 100 si 130 CP)  alaturi de niveluri de echipare orientate catre modularitate si eficienta. Pentru o experienta de condus confortabila poti alege noua tarnsmisie automata EAT8, iar la interior te bucuri de avantajele conectivitatii si ergonomiei, gratie tehnologiei i-Cockpit.

Dupa selectarea versiunii dorite, acceseaza urmatorul pas si alege motorul, tipul cutiei de viteze si culoarea. La final poti personaliza interiorul, vizualiza dotarile standard si selecta accesoriile optionale.