Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

PEUGEOT TRAVELLER

Designul puternic si indraznet al modelului Traveller afiseaza o noua viziune a modului de a calatori, beneficiind in acelasi timp de tot spatiul dorit.

ASPECT IMPUNATOR

traveller
traveller

PEUGEOT Traveller, monovolumul confortabil si placut de condus reuseste intotdeauna sa se faca remarcat usor. Noua grila verticala, semnatura luminoasa cu tehnologie LED, precum si farurile Xenon imprima noului Traveller o alura distinctiva, care emana forta si eleganta.

FLEXIBIL, PE MASURA CERINTELOR

/image/00/3/peugeot_traveller_galerie-5-1.113003.jpg

Traveller este disponibil in 3 versiuni de lungime si poate asigura transportul a 8 pasageri in conditii de maxim confort, iar inaltimea redusa la numai 1,90 m permite accesul cu usurinta in parcarile etajate sau subterane din centrele comerciale aglomerate sau din zonele turistice, adaugand un plus de flexibilitate.

INTERIOR ACCESIBIL

/image/00/4/peugeot_traveller_galerie-6-2.113004.jpg

Cu ajutorul sistemului de usi laterale glisante actionate cu tehnologie hands-free (dotare disponibila in functie de versiune) acestea pot fi manevrate electric, printr-o simpla apropiere a piciorului de bara de protectie din spate, in dreptul senzorilor de miscare. Sistemul este foarte util atunci cand mainile sunt ocupate cu obiecte voluminoase, singura conditie fiind prezenta cheii electronice in apropierea autovehiculului.

/image/00/6/peugeot_traveller_galerie-7-2.113006.jpg

Luneta se deschide individual, o setare foarte practica atunci cand spatiul ingust din parcare nu-ti permite deschiderea hayonului.

SENTIMENTUL DE LIBERTATE

/image/00/7/peugeot_traveller_galerie-8-2.113007.jpg
traveller

PEUGEOT Traveller este echipat cu un sistem Grip Control de ultima generatie, tehnologie care sporeste aderenta, optimizand controlul tractiunii. Prin intermediul unei comenzi situate pe consola centrala, poti selecta nivelul de aderenta in functie de suprafata de rulare intalnita. Astfel, ai posibilitatea sa alegi unul dintre cele 5 moduri disponibile: Zapada, Off-Road, Nisip, Standard si ESP-off (dezactivat). De acum poti sa te relaxezi si sa te bucuri de calatorie, stiind ca vei avea mereu control total asupra masinii.

DESIGN INTERIOR

CONFORT

/image/00/9/peugeot_traveller_galerie-10-2.113009.jpg
/image/01/4/peugeot_traveller_galerie-13-2.113014.jpg

La interior, PEUGEOT Traveller mizeaza pe confort, inclusiv pentru pozitia de conducere. O treapta interioara simplifica accesul la scaunul inalt al soferului, care domina drumul, adoptand o pozitie de conducere demna de un sedan usor manevrabil. La bord, designul modern si simplu este amplificat de eleganta materialelor utilizate, iar echipamente ergonomice, precum display-ul de tip head-up sau ecranul tactil de 7’’* sunt usor accesibile.

Cele doua panouri vitrate* din structura plafonului creeaza in interior o atmosfera luminoasa distincta si ofera o vedere panoramica a cerului, iar tehnologia de acoperire cu sisteme de protectie solara individuala permite reglarea treptata a luminozitatii. Plafonul multifunctional include de asemenea un sistem de iluminare ambientala cu leduri**, in timp ce lampile de citit individuale sporesc confortul fiecarui pasager. Pentru un plus de confort, noul Traveller dispune de fante individuale de aerisire si climatizare inclusiv pentru locurile din spate, dotarea fiind unica in acest segment (la momentul lansarii modelului).

MODULARITATE PENTRU UN PLUS DE FLEXIBILITATE

/image/96/9/peugeot_traveller_layout6-8.112969.jpg
/image/96/8/peugeot_traveller_layout6-7.112968.jpg

Peugeot Traveller este disponibil in configuratii cu 5, 7 sau 8 locuri, toate cele 3 variante de lungime, fiind adaptabile cat mai multor cerinte. Locurile centrale, precum si cele din spate sunt dispuse pe banchete fractionate 2/3 - 1/3, cu 2 segmente complet independente, care permit culisarea pe sine si organizarea cu usurinta a spatiului. Scaunele detasabile si culisante permit foarte usor adoptarea oricarui tip de configuratie si asigura astfel un spatiu adaptabil, iar prin rabatarea spatarului scaunului pasagerului din dreapta, noul PEUGEOT Traveller poate transporta obiecte cu o lungime de pana la 3,50 m (in echiparea Active).

CONDITII OPTIME DE CALATORIE

/image/97/1/peugeot_traveller_layout9-1.112971.jpg
/image/97/2/peugeot_traveller_layout9-2.112972.jpg
/image/01/7/peugeot_traveller_galerie-16-2.113017.jpg

Si pentru a va bucura de drum impreuna cu familia sau prietenii, o serie de echipamente practice va stau la dispozitie chiar si in echiparea standard (indisponibil in versiunea Compact): oglinda pentru supravegherea copilului, blaturi rabatabile situate pe spatarele scaunelor din fata, parasolare laterale pentru scaunele centrale si suport culisant pentru acoperirea portbagajului.

CAPACITATE MAXIMIZATA DE INCARCARE

/image/01/8/peugeot_traveller_galerie-17-2.113018.jpg
/image/01/9/peugeot_traveller_galerie-18-2.113019.jpg

PEUGEOT Traveller se adapteaza cu maxima flexibilitate cat mai multor cerinte. In versiunea Compact cu o lungime de numai 4,60 m, pot calatori confortabil 8 persoane, iar capacitatea portbagajului dispune de un volum de 1350 l. Este suficient ca scaunele din spate sa fie indepartate si capacitatea portbagajului va ajunge la 1978 l, sau chiar pana la 3397 l prin inlaturarea inclusiv a scaunelor centrale (in versiunea Active), putand fi reinstalate cu usurinta prin sistemul de fixare pe sine.