Noul 208

Noul Peugeot 208 - COTY 2020
Noul Peugeot 208 - COTY 2020

Noul PEUGEOT 208

De la 14 187 TVA inclus*

Noul PEUGEOT 208: informatii tehnice si preturi

Filtreaza dupa combustibil

Diesel Benzina Electric

 • Active
 • Allure
 • GT Line
 • GT
Active

   Allure

     GT Line

       GT

         • 1.2 PureTech 75 STT MANUALA 5
         • 1.2 PureTech 100 STT MANUALA 6
         • 1.5 BlueHDi 100 STT MANUALA 6
         • 1.2 PureTech 100 STT AUTOMATA 8
         • Electric AUTOMATA
         1.2 PureTech 75 STT MANUALA 5
         1.2 PureTech 100 STT MANUALA 6
         1.5 BlueHDi 100 STT MANUALA 6
         1.2 PureTech 100 STT AUTOMATA 8
         Electric AUTOMATA

         Compară nivelurile de echipare prin apăsarea butonului COMPARĂ și selectarea nivelurilor dorite.

         Compară nivelurile de echipare prin apăsarea butonului COMPARĂ și selectarea nivelurilor dorite.

         Compară nivelurile de echipare prin apăsarea butonului COMPARĂ și selectarea nivelurilor dorite.

         Filtreaza dupa combustibil

         Descopera versiunea

         Reseteaza filtrele
         Inapoi

         Caracteristici tehnice

         Selecteaza versiunea
         Selecteaza motorizarea

          CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

          Date oferite în scop informativ. 

          Valori WLTP(1): Consum combustibil 3,5 -7,2 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 93 -163 (g/km)

          (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

          Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

          Valori NEDC(2): Consum combustibil 3,4 - 4,4 (ciclu combinat), 3,1 - 3,9 (extra urban) și 3,9 - 5,3 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 89 - 100 (g/km)

          (2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro