Peugeot - gama vehicule electrice
Peugeot - gama vehicule electrice

Îți urăm bun venit în lumea vehiculelor electrice Peugeot,  cu emisii zero.
Gama noastra de vehicule electrice poate satisface toate nevoile tale: o masina compactă de oraș, un SUV compact, un MPV dedicat activităților de business, dar și vehicule utilitare funcționale și care nu fac niciun compromis în materie de volum de încărcare...

Vehiculele Peugeot 100% electrice combină designul inovator, performanțele excepționale atunci când vine vorba de protejarea mediului, dar și tehnologie de ultimă oră.

VEHICULELE ELECTRICE PEUGEOT: CARE SUNT AVANTAJELE?

DESCOPERĂ GAMA DE AUTOMOBILE ELECTRICE PEUGEOT

Noul Peugeot e-2008

NOUL PEUGEOT E-2008

Descoperă noul model compact al gamei electrice Peugeot. Cu un design care afirmă puterea și sportivitatea și cu noul sistem Peugeot i-Cockpit 3D poți explora noua eră a e-mobilității. Datorită autonomiei WLTP de 345 kmi, noul model va fi aliatul tău atunci când vine vorba de călătoriile lungi.

Noul Peugeot e-208

NOUL PEUGEOT E-208

Fă cunoștință cu noul model urban din gama electrică Peugeot. Cu silueta sa frapantă și modernă, noul Peugeot e-208 te va urma oriunde mergi. Descoperă noul i-Cockpit® 3D care îți oferă o nouă experiență imersivă de condus cu o proiecție holografică a informațiilor esențiale.

Noul Peugeot e-Traveller

NOUL PEUGEOT E-TRAVELLER

Noul MPV electric PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorii, pentru plăcerea activităților recreative. Trăiește o experiență de condus în deplină relaxare grație motorizării 100% electrice.

CUM SĂ GESTIONEZI MAȘINA TA ELECTRICĂ

 • Cum încarc un vehicul electric Peugeot?
 • Cum gestionez autonomia bateriei?
 • De ce să optez pentru o mașină electrică?
 • Ce fel de călătorii pot face?

Acasa sau la birou

Încărcarea privată înseamnă încărcarea vehiculului tău electric acasă sau la locul de muncă. Acest tip de încărcare este avantajos deoarece oferă soluții practice și economice:

 • Poți încărca mașina ta electrică utilizând o priză standard (încărcător 1.8 kW, 8A)
 • Poți alege încărcarea cu ajutorul unei prize de mare putere (încărcător 3.2 kW, 14A). Această soluție oferă o viteză mai mare de încărcare față de o priză standard.
 • Sau poți opta pentru o soluție Wallboxicare scade considerabil timpul de reîncărcare. Astfel, poți încărca complet bateria mașinii în 8 ore. Acest timp poate fi redus la 5 ore printr-un cablu dedicat.


Află mai multe despre încărcarea privată

La statiile publice

La fel ca în cazul rețelelor de stații de distribuție pentru combustibilii clasici, există deja rețele publice de încărcare pentru mașinile electrice. Aceste rețele continuă să se extindă rapid și în mod constant. Spre exemplu, există peste 70.000 de puncte de încărcare în Franța, aproape 225.000 în Europa și deja câteva sute în România.
Prin abonarea la serviciul ChargeMyCar oferit de Free2Movei, poți beneficia pe deplin de această rețea extinsă.

Pentru a accelera încărcarea, poți alege unul dintre punctele de încărcare rapide cu care mașina ta este compatibilă.

Punctele publice de încărcare rapidă pot încărca 80% din baterie în doar 30 de minute.

Află mai multe despre serviciul ChargeMyCar

Află mai multe despre încărcarea la stațiile publice

Autonomia vehiculului se referă la numărul de kilometri ce poate fi parcurs până la descărcarea completă a bateriei. La achiziția mașinii, utilizatorii doresc ca valorile autonomiei comunicate de constructorii auto să fie cât mai reprezentative posibil pentru utilizarea lor reală. Protocolul WLTPi reflectă într-un mod cât mai realist consumul și autonomia unei mașini electrice.

Cum să gestionez autonomia bateriei în mod eficient

Află mai multe despre protocolul WLTP

Cum pot să optimizez autonomia vehiculului meu?

Cu ajutorul:

 • Indicatorului de putere, poți să verifici în timp real consumul de energie pe instrumentarul de bord.
 • Smartphone-ului tău, grație serviciilor MyPeugeot, programează de la distanță încărcarea mașinii tale, oricând dorești
 • Smartphone-ului tău,  programarea precondiționării termice a habitaclului în timp ce mașina este în curs de încărcare te ajută să economisești anutonomia.
 • Modurilor de condus, precum Eco-drive sau Brake.

Câteva recomandări privind condusul eco:

 • Selectează modul Brake : Optează pentru frâna de motor, în locul frânei cu pedală atunci când frânezi și când decelerezi, pentru a recupera autonomia.
 • Treci în modul Eco : Modul eco reduce puterea motorului în mod considerabil și permite economisirea de energie. Este imperios necesar atunci când conduci în oraș !
 • Setează temperatura în avans: Profită de timpul în care mașina ta Peugeot se află la încărcare pentru a seta în avans temperatura habitaclului grație aplicației MyPeugeot.
 • Verifică anvelopele : Uzura și presiunea pneurilor trebuie întotdeauna monitorizate. Cu atât mai mult în cazul unui vehicul electric ; altfel ai putea pierde foarte mult din autonomie.

Avantaje financiare

La achiziție, vehiculele electrice sunt mai scumpe în comparație cu mașinile pe benzină sau Diesel. Costul total al unui vehicul nu se rezumă totuși numai la prețul de achiziție. La acesta se adaugă carburantul, asigurarea și întreținerea vehiculului.

Cu o mașină electrică economisești 40% din consum și 30% din costul de întreținere, în raport cu vehiculele pe benzină sau Diesel.

 

Avantajele zilnice

Beneficii privind parcarea, taxele de trafic și impozitarea

Achiziția unei mașini electrice PEUGEOT înseamnă câștig de timp, libertate totală de mișcare și beneficii financiare la cumpărare și impozitare. Află mai multe despre toate aceste avantaje aici:

PERMIS "AUTOVEHICUL VERDE”
Dacă utilizezi mașina ta electrică în marile municipii, vei beneficia de accesul fără restricții în centrul orașului, atunci când autoritățile vor lua în calcul restricționarea circulației pe baza emisiilor de CO2.

PARCARE GRATUITĂ
Numeroase municipalități din România au implementat programe de stimulare a achiziției unei mașini cu emisii reduse sau 0 de CO2 (ca în cazul unei mașini electrice), iar acest lucru permite parcarea gratuită în toate parcările cu taxă din oraș administrate de primării.

AVANTAJE LA ÎNMATRICULARE ȘI IMPOZITARE
Pentru noul tău vehicul electric beneficiezii de o scutire parțială sau totală la taxele de înmatriculare și la plata impozitului, în funcție de localitatea de domiciliu.

EXPERIMENTEZI SENZATII  DE CONDUS AMPLIFICATE
Te bucuri de călătorii în liniște, grație unei reactivități imediate oferite de cuplul constant al motorului electric.

Mașinile electrice sunt adecvate pentru toate tipurile de călătorii?

Mașinile electrice PEUGEOT, precum noile PEUGEOT e-208 și PEUGEOT e-2008 oferă o manevrabilitate optimizată pe șosele, confort acustic și termic, dar și o greutate redusă pentru a limita emisiile de CO2 și a contribui la o experiență de condus intensă.

Ideea că o mașină electrică este mai puțin performantă decât un vehicul termic este una prost concepută. Cu toate că oferă o rulare silențioasă, mașinile electrice nu sunt mai puțin performante. Ating aceeași viteză ca vehiculele termice și oferă în același timp un confort inedit la volan, grație motorului silențios și vibrațiilor reduse. În plus, accelerația și decelerația sunt la fel de rapide ca în cazul mașinilor pe benzină sau Diesel.

Grație serviciilor oferite de MyPEUGEOT și Free2Move Servicesi:

 • Îți planifici traseele electrice în oraș sau pe drumurile importante cu serviciul ChargeMyCar și ajungi în siguranță la destinație grație rețelei Free2Move de stații de încărcare.
 • Ai nevoie de mai multă autonomie? Cu serviciul MobilityPassi, poți închiria o mașină pe benzină sau Diesel la tarife avantajoase.

APLICATIA MYPEUGEOT®

/image/45/9/visuel-mypeugeot-e208.744459.png

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu toate conturile tale, prin intermediul aplicației gratuite MyPeugeoti:

 • Ești mereu la curent cu starea vehiculului (date despre evenimente, locație, etc)
 • Ai acces rapid și ușor la asistență
 • Gestionezi întreținerea vehiculului și cerințele de service

/image/45/5/pc69-peugeot-508-2018-458-fr.432211.20.744455.jpg

PENTRU PROFESIONIȘTI

 

Fie că desfășori o activitate independentă, ești un profesionist, director de companie, manager de flotă sau utilizator al unui vehicul de companie, poți descoperi vehiculele electrice Peugeot, serviciile asociate și ofertele rezervate clienților noștri profesioniști vizitând una dintre reprezentanțele noastre.

GAMA DE VEHICULE ELECTRICE PEUGEOT