AUTOVEHICULE PLUG-IN HYBRID PEUGEOT

/image/89/2/peugeot-gam-2020-002-fr-small.742892.jpg
/image/89/3/peugeot-gam-2020-002-fr-640x480.742893.jpg

Descoperă un nou mod de a conduce, datorită vehiculelor hibride plug-in PEUGEOT. Autovehiculele hibrid sunt versatile și îți permit să parcurgi călătorii lungi.
Poți trece la modul 100% electric într-o clipă, putând parcurge până la 59 km WLTPi. Gama noastră de mașini plug-in hybrid satisface toate nevoile tale oferind un design inovator, performanțe prietenoase cu mediul și tehnologie de ultimă generație, fără a face compromisuri.

AVANTAJELE UNUI PLUG-IN HYBRID

DESCOPERĂ GAMA NOASTRĂ PLUG-IN HYBRID

/image/89/1/peugeot-3008phev-2009rc-008-small.742891.jpg

Spune bun venit noilor modele plug-in hybrid PEUGEOT 3008 HYBRID și HYBRID4

Descoperă gama plug-in hybrid PEUGEOT. Datorită designului modular ingenios, poți transforma după preferințe noul PEUGEOT 3008 HYBRID pentru a merge într-o nouă aventură. Acest model plug-in hybrid îți oferă tracțiune pe 2 sau pe 4 roți pentru un control sporit al mașinii pe orice drum alegi.

/image/88/8/peugeot-508phev-2019-002-fr.742888.jpg

Descoperă noul PEUGEOT 508 HYBRID, sedanul premium

Descoperă sedanul premium din gama plug-in hybrid PEUGEOT. Prin aspectul său sportiv, noul sedan PEUGEOT 508 HYBRID este aliatul tău esențial pentru naveta zilnică. Treci la modul de rulare 100% electric pentru drumurile din oraș și profită de motorul său pe benzină pentru călătoriile lungi.

/image/88/7/peugeot-508phev-2019-009-fr.742887.jpg

Descoperă noul PEUGEOT 508 SW HYBRID, breakul premium

Descoperă breakul premium din gama plug-in hybrid PEUGEOT. Combinând designul sportiv, confortul premium și spațiu interior amplu, noul PEUGEOT 508 SW HYBRID te va însoți în toate călătoriile. Beneficiezi de spațiul său mare de încărcare și de modul de rulare 100% electric atunci când mergi în vacanțe.

CUM SĂ GESTIONEZI MAȘINA TA PLUG-IN HYBRID

  • Cum poti reîncărca mașina ta plug-in hybrid?
  • Cum functionează o mașină plug-in hybrid?
  • Care sunt avantajele mașinilor plug-in hybrid?
  • La fel de performante?

Încărcarea la domiciliu sau la birou

Reîncarcă-ți mașina Plug-in Hybrid la domiciliu sau la locul de muncă.

  • Poți încărca vehiculul plug-in hybrid folosind orice priză standard (8 A). Bateria ta va fi complet încărcată în mai puțin de 7 ore.
  • Poți încărca bateria mașinii plug-in hybrid în mai puțin de 4 ore dacă utilizezi o priză Green'up® (14 A).
  • Poți utiliza, de asemenea, un Wallboxii. Această soluție de încărcare oferă o putere de încărcare superioară pentru a obține un timp de încărcare redus. Cu un cablu special și un încărcător încorporat de 7,4 kWi, încărcarea poate fi finalizată în 1h45min.

Află mai multe despre încărcarea acasă sau la birou


 

Încărcarea la stațiile publice

De asemenea, vei putea încărca mașina plug-in hybrid folosind o stație publică de încărcare. La ora actuală există o rețea extinsă, în continuă creștere, de stații publice de încărcare. Astfel, sunt disponibile peste 180.000 de stații de încărcare în Europa.

Vei putea localiza stațiile folosind sistemul de navigație al vehiculului tău. Poți lua în considerare accesarea serviciilor noastre de încărcare a Free2Move Services Charging Passipentru a accesa o importantă rețea de stații de încărcare publică din toată Europa.

Află mai multe despre serviciul ChargeMyCar

Află mai multe despre reîncărcarea la stațiile publice

Cum functionează o mașină plug-in hybrid?

Mașinile plug-in hybrid Peugeot combină avantajele unei mașini cu motor pe benzină cu cele aduse de o mașină electrică, sub aceeași caroserie.
O mașină plug-in hybrid folosește două surse de alimentare: un motor pe benzină și unul sau două motoare electriceicu baterie și port de încărcare externă. Diferența dintre o mașină hibrid și o mașină plug-in hybrid este că aceasta din urmă trebuie conectată la o priză pentru a reîncărca bateria. Modelele plug-in hybrid PEUGEOT pot rula până la 59 kmi în regim 100% electric în loc de doar 2 sau 3 kilometri în cazul mașinilor hibrid.
Un vehicul hibrid îți permite să alternezi rularea în modul 100% electric, modul hibrid sau modul motor pe benzină. Poți astfel să îți adaptezi stilul de condus în funcție de tipul de drum pe care îl abordezi.

Motorizarea plug-in hybrid reduce emisiile de CO2 la un nivel de 29g/kmi(WLTP). În modul de rulare 100% electric, vehiculul nu emite CO2.

Avantaje financiare

La achiziție, vehiculele plug-in hybrid sunt mai scumpe în comparație cu mașinile pe benzină sau Diesel. Costul total al unui vehicul nu se rezumă totuși numai la prețul de achiziție. La acesta se adaugă carburantul, asigurarea și întreținerea vehiculului.

Consumul mediu al unei mașini plug-in hybrid este de 2.2 l/100km (WLTP), ceea ce reprezintă un câștig mediu de 40% în raport cu versiunile pe benzină sau Diesel. Mașinile plug-in hybrid sunt astfel mai economice decât vehiculele pe benzină sau Diesel.

 

Beneficii privind parcarea, taxele de trafic și impozitarea

Achiziția unei mașini plug-in hybrid PEUGEOT înseamnă câștig de timp, libertate totală de mișcare și beneficii financiare la cumpărare și impozitare. Află mai multe despre toate aceste avantaje aici:

PERMIS "AUTOVEHICUL VERDE”
Dacă utilizezi mașina ta plug-in hybrid în marile municipii, vei beneficia de accesul fără restricții în centrul orașului, atunci când autoritățile vor lua în calcul restricționarea circulației pe baza emisiilor de CO2.

PARCARE GRATUITĂ
Numeroase municipalități din România au implementat programe de stimulare a achiziției unei mașini cu emisii reduse de CO2 (inclusiv plug-in hybrid), iar acest lucru permite parcarea gratuită în toate parcările cu taxă din oraș administrate de primării.

AVANTAJE LA ÎNMATRICULARE ȘI IMPOZITARE
Pentru noul tău vehicul plug-in hybrid beneficiați de o scutire parțială sau totală la taxele de înmatriculare și la plata impozitului, în funcție de localitatea de domiciliu.

O mașină plug-in hybrid este la fel de performantă ca o mașină pe benzină sau Diesel?

Descoperă exeriența condusului în ambele universuri: electric și pe benzină. Mașinile plug-in hybrid PEUGEOT oferă până la patru moduri exclusive de rularei pentru a-ți oferi o deplină satisfacție.

Recuperarea energiei la frânare și decelerare este disponibilă pentru toate modurile de rularei.

Modul ELECTRIC este modul „implicit” pentru mașinile plug-in hybrid PEUGEOTi. Beneficiezi de modul ELECTRIC pentru a conduce utilizând 100% energie electrică. Bucură-te de toate avantajele unei mașini electrice, precum rularea silențioasă și funcționarea ecologică fără emisii de CO2.

Modul HYBRID îți permite să conduci fie în modul electric, fie în modul de rulare pe benzină, în funcție de stilul de condus pe care îl adopți și de tipul de drum pe care îl abordezi. Alegând acest mod îi vei permite vehiculului libertatea maximă de a selecta ce mod de rulare este utilizat. Utilizează modul HYBRID pentru a te bucura de avantaje atât din partea propulsiei electrice, cât și ale propulsiei clasice pe benzină, precum și de optimizarea utilizării energiei electrice.

Cu modul SPORT profiți din plin de cuplul motor oferit de mașinile plug-in hybrid. Modul SPORT îți permite să combini puterea ambelor motoare pentru a beneficia la maximum de mașina ta plug-in hybrid. PEUGEOT 3008 HYBRID4 poate oferi o putere maximă combinată de 300 de CP.

Modul COMFORT asociază modul HYBRID cu suspensia activăipentru a oferi un confort sporit.
Suspensia activă oferă o aderență mai bună pe drum pentru o tracțiune excelentă, continuând totodată să ofere un confort optim.

APLICATIA MYPEUGEOT®

/image/89/0/508phev.742890.png

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu toate conturile tale, prin intermediul aplicației gratuite MyPeugeoti:

  • Ești mereu la curent cu starea vehiculului (date despre evenimente, locație, etc)
  • Ai acces rapid și ușor la asistență
  • Gestionezi întreținerea vehiculului și cerințele de service

/image/88/9/pc69-peugeot-508-2018-458-fr.432211.20.517669.20.742889.jpg

PENTRU PROFESIONIȘTI

 

Fie că desfășori o activitate independentă, ești un profesionist, director de companie, manager de flotă sau utilizator al unui vehicul de companie, poți descoperi vehicule plug-in hybrid Peugeot, serviciile asociate și ofertele rezervate clienților noștri profesioniști vizitând una dintre reprezentanțele noastre.