Peugeot - gama SUV
Peugeot - gama SUV

SUV-urile (Sport Utility Vehicles) constituie un segment foarte flexibil care oferă un design seducător, dar și o modularitate și un confort de condus optime și adaptate fiecărui tip de călătorie.

Vino să le descoperi și să trăiești o experiență de condus nouă, captivantă și senzorială.

PERFORMANTĂ ȘI EFICIENTĂ


Dezvoltate pentru a fi eficiente, motoarele PureTech pe benzină și diesel BlueHDi ce propulsează SUV-urile Peugeot oferă emisii reduse de CO2. Bazate pe platforma ușoară, modulară EMP2, Peugeot 3008 și 5008 oferă performanțe ridicate și un consum redus de combustibil. Cutiile de viteze manuale cu șase rapoarte și cutia automată EAT8i combină plăcerea de a conduce cu eficiența.

Pentru a fi cu un pas în față în segmentele lor, Peugeot 2008 este oferit și în varianta electrică e-2008, iar Peugeot 3008 poate fi comandat și în variantele plug-in hybrid 3008 HYBRID sau HYBRID4.

DINAMISM ȘI ERGONOMIE


Toate SUV-urile Peugeot sunt renumite pentru calitățile lor dinamice și încorporează mai multe tehnologii care asigură un confort remarcabil. Peugeot i-Cockpit®, ce pune la un loc un volan compact, un head-up display și un ecran tactil, asigură o experiență de condus inovatoare și o manevrabilitate excelentă.

Poziția ridicată de conducere oferă o vizibilitate îmbunătățită, accentuând manevrabilitatea vehiculului. Nu în cele din urmă, sistemele de asistență la condus amplifică experiența la volan și siguranța pasagerilor.

SPATIU ȘI FLEXIBILITATE


SUV-urile Peugeot se caracterizează printr-un interior spațios care oferă tot confortul și spațiul de depozitare necesare șoferului și pasagerilor. Interiorul SUV-urilor Peugeot oferă între 5 și 7 locuri, pentru întreaga familie. Acest confort este combinat cu un portbagaj care oferă un volum generos pentru depozitarea bagajelor. Bancheta spate rabatabilă garantează o flexibilitate optimă pentru toate tipurile de călătorii și activități.

DESIGN RAFINAT CU ASPECT SPORTIV


SUV-urile Peugeot combină robustețimea și eleganța, fidele reputației mărcii. Designul lor puternic este caracterizat de garda la sol ridicată, o capotă orizontală, o grilă a radiatorului verticală și bosajele pronunțate ale roților.

DESCOPERĂ SUV PEUGEOT 2008

Noul SUV PEUGEOT 2008 - prezentarea gamei

Descoperă PEUGEOT 2008, un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, grație PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și gamei complete de soluții de propulsie tradiționale sau electrice.

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, noul  SUV PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi.

Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3D și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10" și tabloul digital 3D complet configurabil.

Bucură-te de libertatea de a alege motorul care ți se potrivește:

  • Cu modelul electric, bucură-te să călătorești oriunde dorești, inclusiv în zonele cu trafic restricționat.
  • Cu modele pe benzină sau diesel, poți alege dintr-o gamă de motoare Euro 6 performante și eficiente, toate echipate cu funcția Stop & Start.

SUV PEUGEOT 3008

Noul Peugeot 3008

SUV-ul PEUGEOT 3008 își dezvăluie forța și caracterul. La bordul acestui model pătrunzi  într-un univers tehnologic și te bucuri de  o experiență de condus amplificată grație motorizărilor eficiente pe DIESEL, BENZINĂ și PLUG-IN HYBRID.

Lasă-te sedus de partea frontală puternică a SUV-ului PEUGEOT 3008, accentuată de grila cadrilată ridicată și farurile Full LED elegante ce evocă o felină. Descoperă o linie fluidă și dinamică, accentuată de inserțiile cromate elegante.

SUV-ul PEUGEOT 3008 te invită să descoperi un univers 100% digital. Ecranul tactil capacitiv de 8-inch, head-up display-ul configurabil și personalizabil, volanul compact cu comenzi integrate și cutia de viteze automată cu comandă electronică amplifică toate experiența de condus.

Lasă-te sedus de noile SUV-uri PEUGEOT 3008 HYBRID și HYBRID4, dotate cu elemente distinctive care pun în valoare modernitatea și tehnologia.

SUV PEUGEOT 5008

Noul Peugeot 5008

Bun venit intr-o noua dimensiune a SUV-urilor: puternic, spatios, dotat cu tehnologie moderna si rafinat, SUV 5008 este conceput in totalitate pentru a amplifica experienta senzoriala si pentru a-ti dezvolta noi posibilitati de actiune.

Silueta moderna a SUV-ului PEUGEOT 5008 impresioneaza de la prima vedere. Alura sportiva a designului caroseriei, rotile mari, cu jante elegante, liniile cromate, barele din aluminiu si plafonul Black Diamond pun in evidenta, cu rafinament, modelul spatios.

Fie ca alegi sa calatoresti singur, sau alaturi de cei dragi, experienta din interiorul modelului cu 7 locuri este dusa la urmatorul nivel. Bucura-te de peisaje si de lumina naturala cu ajutorul plafonului panoramic intr-o ambianta premium. Relaxeaza-te si testeaza confortul scaunelor cu masaj in timp ce noul Peugeot i-Cockpit® Amplify te va incanta alaturi de sistemul audio Hi-Fi Focal®.

GAMA DE SUV-URI PEUGEOT