MODELE SUV

i eroare la incarcarea materialelor media

"Seteaza-ti orizontul ca punct de pornire.
Foloseste orice obstacol pentru a fi cu un pas inainte.
Transforma necunoscutul in rutina.

Continua acolo unde ceilalti se opresc."

DESCOPERA GRUNNFØR CU SUV PEUGEOT 2008

/image/84/8/suv-range-2008-01-en.313848.jpg

"Trebuia sa ajungem acolo, pentru a putea realiza calatoria cu obiectiv artistic".

Carmen si Julien  au ajuns in locuri unice, unde arhitectura se poate imbina in perfecta armonie cu natura salbatica. Iar asta s-a intamplat cu ajutorul modelului SUV Peugeot 2008.

Calatoria  lor magica a inceput pe drumuri asfaltate si a continuat pe trasee forestiere, cu suprafete de rulare uscate si chiar prin apa. Din fericire, au avut alaturi un aliat puternic: tehnologia Grip Control.

Astfel, au reusit sa parcurga drumul in totalitate si sa-si atinga obiectivul artistic dorit.

DESCOPERA BOUZLOUDJA CU SUV PEUGEOT 3008

/image/84/9/suv-range-3008-01-en.313849.jpg

"Ne-am depasit limitele."

Elimina barierele explorarii cu ajutorul tehnologiei. Trei piloti de drone au acceptat provocarea si au pornit la drum cu noul lor SUV Peugeot 3008, sa descopere o cladire pe care timpul a dat-o uitarii. 

Parcurgand drumuri total izolate, SUV-ul ultra-conectat s-a dovedit a fi ajutorul perfect in calatoria epica spre viitor, asigurand securitatea si confortul tuturor pasagerilor spre  destinatie.

Obiectivul? O cursa de drone cu un traseu exclusiv, la fel ca arhitectura locului istoric ales.

DESCOPERA PESTERA LUI FINGAL CU NOUL SUV 5008

i

/image/85/0/suv-range-5008-01-en.313850.jpg

"Am hotarat sa mergem la un musical, intr-o expeditie speologica".

Un mister geologic de pe coasta Scotiei, numit dupa faimoasa capodopera, de marele compozitor, Felix Mendelssohn. Descoperirea acestui loc a fost suficienta pentru ca formatia muzicala (Thomas, Julien si Pierre) sa porneasca in aventura acustica a vietii lor. Echipata cu propriul sistem de sonorizare si cu tehnologia audio din dotarea masinii, Focal® Hi-Fi, "exploratorii" nostri au captat fiecare sunet din natura: picaturile de ploaie, suflarea vantului, norii grei si drumul.

Ei au reinterpretat lucrarea originala in interiorul SUV-ului lor 5008, cu ajutorul caruia au transportat toate echipamentele de inregistrare, iar la finalul calatoriei au putut asculta versiunea finala cu sunetele unice, preluate din locul care i-a inspirat.

GAMA DE SUV-URI PEUGEOT