/image/90/1/peugeot-2008-2016-302-fr.47901.jpg
/image/90/1/peugeot-2008-2016-302-fr.47901.jpg

PEUGEOT

SUV PEUGEOT 2008

DESIGN EXTERIOR

/image/40/7/peugeot_suv2008_layout8-2.112407.jpg

DESIGN INTERIOR

/image/42/3/peugeot_suv2008_layout1-2.112423.jpg

DESIGN EXTERIOR

Peugeot 2008 - Design Exterior

PEUGEOT 2008 este un SUV compact si impunator, cu design exterior inovator care completeaza prezenta eleganta a modelului. Aspectul masinii afiseaza caracteristici specifice SUV-urilor, completandu-le cu un plus de putere si robustete. Garda la sol ridicata, grila verticala a radiatorului si difuzorul de aer frontal au fost proiectate pentru a proteja caroseria, iar plafonul, cu doua niveluri ale inaltimii contribuie la asigurarea spatiului dedicat pasagerilor din spate, obtinand in acelasi timp si un design individualizat.

DESIGN INTERIOR

Peugeot 2008 - Design Interior

PEUGEOT i-Cockpit® ofera o experienta unica de condus. Cu un interior simplu, pentru ca soferul sa ramana mereu concentrat, sistemul transforma orice calatorie intr-o reala placere. Cu ajutorul volanului compact, unghiul de utilizare al mainilor este mai mic decat in cazul alegerii unui volan conventional, ceea ce face ca stilul de condus sa fie energic, mai precis si totodata mai relaxat.

Nu va mai fi nevoie sa-ti abati privirea de la drum datorita panoului cu instrumente de tip head-up, care dispune de lumini LED cu nuanta albastra. Aceasta zona, situata la nivelul privirii, deasupra volanului, ofera instant toate informatiile cheie referitoare la condus, pentru o experienta relaxanta si sigura, completata cu functiile ecranului tactil de 7’’, care controleaza usor toate echipamentele din dotare.

GT LINE

DESIGN EXTERIOR

PEUGEOT_2008_GT Line-exterior-2

DESIGN INTERIOR

Peugeot 2008 - Interior GT Line

DESIGN EXTERIOR

Peugeot 2008 GT Line - Design Exterior
Peugeot 2008 GT Line - design exterior - spate

Noul SUV PEUGEOT 2008 face sa merite orice initiativa orientata catre aventura. Fiecare detaliu confirma capacitatea modelului de a face fata solicitarilor, indiferent de tipul de drum ales. Garda la sol ridicata, barele de pe acoperis, protectiile cromate situate deasupra usilor din spate si spoilerul, toate aceste caracteristici confirma personalitatea indrazneata.

Caracterul dinamic al noului SUV PEUGEOT 2008 este evidentiat si cu ajutorul sistemului sau de iluminare. Inserate elegant in partea frontala a caroseriei, farurile amintesc simbolic de ochii unei feline, mascand tehnologia avansata cu un mix de nuante care imbina cromul cu negrul. In stilul clasic PEUGEOT, stopurile includ forma urmei de gheara si dispun de culori calde, care creeaza un efect 3D intens. Incadrat de cele doua urme de gheare, hayonul permite accesul usor la un portbagaj spatios si practic.

DESIGN INTERIOR

Primul lucru pe care il vei simti la SUV-ul tau compact este nivelul ridicat si seducator al calitatii finisajelor, prelucrate cu rigoare pana la cel mai mic detaliu, datorita materialelor atent alese. Ambianta interioara a modelului 2008 a fost proiectata cu deosebita grija, pornind de la ideea de spatiu si continuand cu PEUGEOT i-Cockpit® al carui efect este amplificat cu ajutorul luminii interioare, avand ca sursa atat suprafetele vitrate cat si sistemul de iluminare cu nuante de alb si albastru. Panoul instrumental situat deasupra volanului este pus in valoare cu ajutorul luminilor LED, albastrei, iar acoperisul dispune de doua optiuni: o suprafata panoramica din sticla, cu margini iluminate sau o a doua varianta care propune un plafon iluminat cu fascicul laseri.

Interiorul beneficiaza de un design modern, care se imbina perfect cu formele stilului exterior. Bordul modelului reuneste linii sublime care incadreaza difuzoarele de aer in forme asemanatoare unor ochi de felina, iar materialele utilizate demonstreaza atentia acordata detaliilor.