PEUGEOT 208

Caracteristicile tehnice ale modelului PEUGEOT 208 au fost configurate ca sa asiste cat mai mult posibil experienta de condus, maximizand confortul, eficienta si siguranta dumneavoastra.

COMPACT SI ULTRA-MANEVRABIL

/image/77/8/peugeot_208_icesilver_1502pc103.109778.jpg

PEUGEOT 208, un vehicul usor de condus atat in mediul urban cat si pe distante mari este un model foarte practic in special in activitatile cotidiene. Parcarea masinii nu a fost niciodata mai simpla, mai ales acum cand autoturismul dumneavoastra este ajutat de camera pentru marsarier (dotare disponibila in functie de nivelul de echipare ales). Cu acest sistem de asistenta alaturi, soferul pastreaza intregul control al vehicului, avand posibilitatea sa observe obstacole greu de identificat in timpul mersului cu spatele. Tot la capitolul tehnologie amintim si pachetul optional Park Assistance (dotare disponibila in functie de echiparea aleasa) care ajuta la parcarea laterala cu spatele, sau cu fata, la o viteza de pana la 7 km/h.

/image/77/7/peugeot_208_2015_262_fr.109777.jpg

Dimensiunile modelului PEUGEOT 208 (cu o lungime totala sub 4 m), impreuna cu volanul compact, ofera vehiculului agilitate si un nivel exceptional de manevrabilitate, aceasta fiind reteta ideala pentru placerea de a conduce si pentru o experienta motivanta in calatorii.

OPTIMIZAT PENTRU RECUNOASTEREA DRUMULUI

PEUGEOT 208 a fost dezvoltat ca sa ofere o experienta de condus speciala, alaturi de o gama de motorizari performante PureTech si BlueHDi, tehnologii care imbina versatilitatea si economia de combustibil fara niciun compromis in materie de placere la volan si confort.

Alaturi de PEUGEOT i-Cockpit si ajutat de volanul compact, ca si de celelalte componente construite ca sa recunoasca drumul, autovehiculul ofera intotdeauna un raspuns prompt. De asemenea greutatea redusa si ampatamentul optimizat al noului PEUGEOT 208 ofera echilibrul perfect intre confort si manevrabilitate.

FARURI CU LED

/image/79/6/peugeot_208_2015_166_fr.109796.jpg

Sistemul de iluminare al modelului PEUGEOT 208 combina cu succes nuantele de negru lucios si crom in cadrul semnaturii luminoase i. Farurile noului PEUGEOT 208 asigura o aparitie distincta, dar si o vizibilitate sporita, in special in viraje si pe marginea drumurilor.

LUMINI HIGH-TECH

/image/79/7/peugeot_208_2015_168_fr.109797.jpg

Luminile din spate ale modelului PEUGEOT 208 si noua semnatura 3D similara urmelor de gheare i sunt deosebit de atractive si surprinzatoare inca de la prima vedere. Adevarate bijuterii tehnologice si simbol al identitatii marcii PEUGEOT, noile modele de stopuri se potrivesc excelent la intreaga gama de versiuni pentru 208.

MIRROR SCREEN

i

Cu optiunea Mirror Screen, disponibila in functie de nivelul de echipare, puteti profita din plin de aplicatiile de pe telefonul mobil (compatibil cu programul Mirrorlink) direct pe ecranul de 7" (doar aplicatii certificate Mirrorlink™, sau Carplay® vor fi recunoscute). Cand automobilul se afla in miscare, cateva functii ale respectivei aplicatii vor fi deconectate. O serie de aplicatii gratuite de pe smartphone-ul dumneavoastra pot solicita descarcarea unei aplicatii echivalente, certificate Mirrorlink, sau Carplay, contra cost. Functia MirrorScreen poate fi activa doar prin aplicatia MirrorLink™, tehnologie dedicata terminalelor mobile cu sistem de operare Android, Blackberry, sau Windows Phone, iar prin aplicatia Carplay pentru telefoanele cu iOs, cu conditia de a avea acces la Internet. Aplicatiile sunt prezentate cu o interfata diferita, adaptata la automobilul aflat in miscare, avand un afisaj optimizat pentru utilizare in deplina siguranta.

APLICATII SI CONECTIVITATE PEUGEOT

Serviciile de acest tip pot fi accesate cu ajutorul ecranului tactil de 7’’, disponibil in echiparea modelului PEUGEOT 208, exclusiv prin intermediul conexiunii la Internet. Cu ajutorul pachetului de 18 facilitati, conducatorul auto beneficiaza in timp util de informatii practice pentru o atmosfera la bord confortabila, in activitatile cotidiene: identificarea locurilor de parcare apropiate, pretul carburantului la statiile de alimentare, info-trafic, meteo, informatii turistice ale ghidului Michelin, agenda personala si multe alte aplicatii, disponibile in functie de tara.

MyPeugeot


Aplicatia (dotare disponibila in functie de tara si de nivelul de echipare) utilizeaza conexiunea Bluetooth, cu ajutorul ecranului tactil al vehiculului dumneavoastra si transmite date catre un smartphone compatibil, cu care va schimba informatii (despre localizare, nr. kilometri, valori de consum pentru combustibil si alti indicatori interpretati in timp real), beneficiind de urmatoarele servicii:

  • Alerte pentru intretinere autoturism: aminteste de urmatoarea verificare tehnica.
  • Find My Car: ajuta la identificarea locului de parcare.
  • Last Mile Guidance: suport pentru a ajunge la destinatie ca pieton, dupa ce autovehiculul a fost parcat (presupune prezenta unui sistem GPS).
  • Distance left: autonomie combustibil intre doua destinatii.
  • Journey statistics: informatii despre drum, cu privire la durata, consum mediu de carburant, distanta parcursa.

CONECTIVITATE PEUGEOT

/image/79/8/peugeot_208_2015_420_fr.109798.jpg

Pentru a garanta intotdeauna un maxim de confort si siguranta, va sunt oferite 3 noi pachete de servicii i:

Pachet Monitoring: carte virtuala de intretinere (include alerta pentru programare vizita in service), ghid pentru un condus economic (sfaturi personalizate in functie de stilul propriu de utilizare al vehicului).

Pachet Mapping: i presupune localizarea masinii, identificarea locului de parcare, transmitere de alerte pe e-mail in momentul in care autovehiculul este utilizat in afara zonei, sau a programului prestabilit si afisarea traseelor in curs.

Pachet Tracking: i in caz de furt, puteti comunica Politiei datele de localizare ale vehiculului.