/image/75/7/peugeot-208-gti-2015-02.12757.12757.jpg

PEUGEOT

PEUGEOT 208 GTi

Caracteristicile tehnice din echiparea noului PEUGEOT 208 GTi au fost concepute pentru a veni in ajutorul soferului, maximizand placerea de conduce si confortul, alaturi de standardele inalte de siguranta si eficienta energetica.

CONECTAT LA DRUM

/image/38/5/peugeot_208_2015_184_fr.110385.jpg

Imediat ce masina este pusa in miscare, entuziasmul creste direct proportional cu viteza. Greutatea redusa si suspensia intarita fac ca rotile noului PEUGEOT 208 GTi sa urmareasca cu precizie si agilitate profilul drumului.

Volanul compact, specific standardelor PEUGEOT i-Cockpit si componentele proiectate pentru o greutate optimizata asigura mixul perfect intre manevrabilitate si confort.

TEHNOLOGIE LED

/image/38/6/peugeot_208_2015_186_fr.110386.jpg

Farurile cu halogen si structura lor interna rectangulara, oferite ca dotare standard, utilizeaza tehnologie LED pentru un fascicul precis, care asigura o vizibilitate ireprosabila in orice situatie, chiar si pe marginile drumului, sau in curbe.

Luminile de zi si semnalizatoarele detin de asemenea tehnologie LED, cele din urma avand o forma subtila care inconjoara farurile pentru faza lunga, ceea ce creeaza o imagine asemanatoare ochilor unei feline.

/image/38/7/peugeot_208_2015_187_fr.110387.jpg

Luminile din spate ale modelului PEUGEOT 208 GTi si noua semnatura 3D similara urmelor de gheara sunt deosebit de atractive si surprinzatoare de la prima vedere.

MIRROR SCREEN

i

Cu optiunea Mirror Screen, disponibila in functie de nivelul de echipare, puteti profita din plin de aplicatiile de pe telefonul mobil (compatibil cu programul Mirrorlink®) direct pe ecranul de 7" (doar aplicatiile certificate Mirrorlink™, sau Carplay® vor fi recunoscute). Cand automobilul se afla in miscare, cateva functii ale respectivei aplicatii vor fi deconectate. O serie de aplicatii gratuite de pe smartphone-ul dumneavoastra pot solicita descarcarea unui program echivalent, certificat Mirrorlink, sau Carplay, contra cost. Functia MirrorScreen poate fi activa doar prin aplicatia MirrorLink™, tehnologie dedicata terminalelor mobile cu sistem de operare Android, Blackberry, sau Windows Phone, iar prin aplicatia Carplay pentru telefoanele cu iOs, cu conditia de a avea acces la Internet. Pentru mai multe informatii va rugam sa verificati ultimele noutati la: http://services.peugeot.fr/decouvrir-mirror-screen/ sau pe sectiunea Carplay® in Apple Store.

Pentru optimizarea afisajului si un nivel ridicat de siguranta, aplicatiile sunt prezentate cu o interfata diferita, adaptata la automobilul aflat in miscare.

PEUGEOT CONNECT

Serviciile care pot fi accesate cu ajutorul ecranului tactil de 7’’, disponibil in echiparea modelului PEUGEOT 208 GTi, exclusiv prin intermediul conexiunii la Internet.

Gratie pachetului de 18 servicii oferite, conducatorul auto beneficiaza in timp util de informatii practice pentru o atmosfera la bord confortabila, in activitatile cotidiene: identificare locuri de parcare apropiate, pretul carburantului la statiile de alimentare, info-trafic, meteo, informatii turistice ale ghidului Michelin, agenda personala si multe alte aplicatii, disponibile in functie de tara.

LINK MyPeugeot

Aplicatia (dotare disponibila in functie de tara si de nivelul de echipare) utilizeaza conexiunea Bluetooth, cu ajutorul ecranului tactil al vehiculului dumneavoastra si transmite date catre un smartphone compatibil, cu care va schimba informatii despre (localizare, nr. kilometri, valori de consum pentru combustibil si alti indicatori interpretati in timp real), beneficiind de urmatoarele servicii:

  • Alerte pentru intretinere autoturism: aminteste de urmatoarea verificare tehnica.
  • Find My Car: ajuta la identificarea locului de parcare.
  • Last Mile Guidance: suport pentru a ajunge la destinatie ca pieton, dupa ce autovehiculul a fost parcat (presupune prezenta unui sistem GPS).
  • Distance left: autonomie combustibil intre doua destinatii.
  • Journey statistics: informatii despre drum, cu privire la durata, consum mediu de carburant, distanta parcursa.

PACHET PEUGEOT CONNECT

208 GTi

Pentru a garanta intotdeauna un maxim de confort si siguranta, va sunt oferite 3 noi pachete de servicii:

Pachet Monitoring: carte virtuala de intretinere (include alerta pentru programare vizita in service), ghid pentru un condus economic (sfaturi personalizate in functie de stilul propriu de utilizare al vehicului).

Pachet Mapping: ipresupune localizarea masinii, identificarea locului de parcare, transmitere de alerte pe e-mail in momentul in care autovehiculul este utilizat in afara zonei, sau a programului prestabilit si afisarea traseelor in curs.

Pachet Tracking: i in caz de furt, puteti comunica Politiei datele de localizare ale vehiculului.