Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

PEUGEOT 3008 GT

PEUGEOT 3008 GT

DESIGN RAFINAT SI INTENS

Indragosteste-te de designul noului SUV PEUGEOT 3008 cu aspect frontal puternic, evidentiat cu ajutorul detaliilor exclusiviste in culoarea 'Sanded Chrome' si grila cromata cadrilata* care uneste blocurile optice full LED. Descopera liniile dinamice si fluide ale noului SUV, evidentiate de eleganta elementelor laterale din otel inoxidabil. Din orice unghi ai privi, noul SUV 3008 GT afiseaza un temperament sportiv gratie postului de conducere inalt, a pasajelor de roti largi si a anvelopelor de 19’’. Caracterul sau luxos se reflecta de asemenea in designul si calitatea finisajelor, cu oglinzi laterale cromate, bare de plafon subtiri din aluminiu si o monograma GT din cupru la nivelul aripei din fata, care ii confera un profil nobil.

ELEGANTA SPORTIVA

/image/14/9/peugeot_3008gt_layout6-7.113149.jpg
/image/15/0/peugeot_3008gt_layout6-22.113150.jpg

Designul iconic al noului SUV 3008 GT este rezultatul echilibrului desavarsit intre simplitate si inspiratie. Eleganta stilului este intruchipata de plafonul Black Diamond, capacele de roti din otel inoxidabil si spoilerul* bine definit, cu design atragator, iar in spate, banda neagra stralucitoare care integreaza luminile diurne cu leduri este accentuata de designul distinctiv, in forma de gheara, specific Marcii precum si de evacuarea cromata si dubla.

NOUA GENERATIE DE i-COCKPIT

/image/15/1/peugeot_3008gt_layout6-9.113151.jpg
/image/15/2/peugeot_3008gt_layout6-19.113152.jpg

Bine ai venit la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 GT! Interiorul de tip i-Cockpit din echiparea standard a modelului afiseaza o plansa de bord impresionanta si extrem de tehnologizata. Volanul compact, display-ul digital de tip head-up de 12.3’’ cu nuanta aramie si ecran tactil capacitativ de 8’’ iti asigura o experienta de conducere intuitiva, dinamica si sigura, precum si o directie precisa. De asemenea, experienta la bord este amplificata de sase comutatoare elegante asemanatoare celor din interiorul aeronavelor si iti ofera acces direct la principalele functii de control: radio, climatizare, sistem de navigatie, parametri autovehicul, aplicatii mobile si telefon.

i-Cockpit AMPLIFY

3008_GT
3008_GT
3008_GT

Relaxeaza-te si lasa sistemul i-Cockpit Amplify sa se ocupe de confortul tau! Poti schimba instant ori de cate ori doresti ambianta din interior, cu ajutorul parfumului din echipare si a modurilor Boost sau Relax, pentru a seta atmosfera corespunzatoare starii tale de spirit. Bucura-te de o selectie de parfumuri* delicate purtand emblema unor marci cu reputatie internationala, precum Scentys sau Antoine Lie, regleaza intensitatea iluminarii ambientale si culorile ecranului in timp ce beneficiezi de confortul scaunelor dotate cu functie de masaj multipunct* si de lumina naturala care patrunde prin plafonul panoramic vitrat.


-Cosmic Leather : un parfum vibrant si senzorial, aroma distinctiva a marcii

-Aerodrive: un parfum prospat si inviorator (asociat in mod implicit cu modul Boost)

-Harmony Wood: un parfum autentic si relaxant (asociat in mod implicit cu modul Relax)

PACHET SPORT

/image/15/6/peugeot_3008gt_layout4-1.113156.jpg

PEUGEOT i-Cockpit Amplify iti permite sa te bucuri de optiunile suplimentare ale pachetul Driver Sport, care dispune de variate imbunatatiri pentru:

– servodirectie, care primeste un plus de precizie si manevrabilitate;

– timpul de raspuns al pedalei de acceleratie;

– reactivitatea motorului si a cutiei de viteze;

– experienta auto sportiva si amplificarea sunetului de motor (prin intermediul unui amplificator digital care amelioreaza ambianta sonora din interiorul autovehiculului);

– culoarea de afisare a diferitelor ecrane.

RAFINAT SI ELEGANT

/image/15/7/peugeot_3008gt_layout7-6.113157.jpg
/image/15/8/peugeot_3008gt_layout7-8.113158.jpg
/image/15/9/peugeot_3008gt_layout7-7.113159.jpg

Instaleaza-te confortabil si relaxeaza-te in interiorul luxos si rafinat al noului PEUGEOT 3008 GT. Eleganta noului SUV este intruchipata de materialele somptuoase si detalii precum plansa de bord sau panourile de la portiere in nuanta Stejar Gri, suprafete din otel cromat-satinat din cockpit sau scaune cu tapiterie care imita pielea, de tip Alcantara sau Nappa cu cusaturi aramii.

Astfel, grija deosebita acordata detaliilor din interiorul noului 3008 GT iti asigura o calatorie in conditii de lux. Pedalele din otel inoxidabil, suportul pentru picioare, pragurile portierelor din fata, covorasele cu insertii aramii... fiecare detaliu a fost planificat si realizat cu meticulozitate.

CONFIGURATIE MODULARA

/image/16/0/peugeot_3008gt_layout4-3.113160.jpg

Bancheta rabatabila este segmentata pe sistemul 2/3 - 1/3 si beneficiaza de tehnologia ‘Magic Flat’, care optimizeaza capacitatea de incarcare a portbagajului datorita podelei plane ce vine in ajutor la transportul materialelor de mari dimensiuni, dar si datorita scaunului pasagerului din fata care poate fi rabatat usor.

ROTI

Patru modele de roti diamantate de 18’’ si 19’’ din aliaj bi-ton sunt disponibile pentru noul SUV PEUGEOT 3008 GT.