PEUGEOT 3008

MANEVRABILITATE EXEMPLARA

/image/55/7/peugeot_3008_galerie-14-1.112557.jpg

Cu o pozitie de conducere inalta si o garda la sol ridicata, noul PEUGEOT 3008 dispune de o directie deosebit de precisa. Odata ce ai incercat manevrabilitatea sigura si prompta a noului SUV nu vei mai dori sa te opresti!

3008 SUV

Noul SUV PEUGEOT 3008 a obtinut cel mai mare scor posibil – 5 stele – la testele Euro NCAP 2016, in urma evaluarii performantelor din domeniul sigurantei auto. Incepand cu anul 2016, Euro NCAP poate acorda 2 ratinguri pentru un model:

- primul indica evaluarea sigurantei in functie de dotarile de baza – rating aplicabil unui autovehicul care are numai echipamente standard;

- al doilea scor arata nivelul de siguranta la care se poate ajunge cu pachetul suplimentar si alte optiuni de siguranta.

PARK ASSIST SISTEM AVANSAT DE ASISTENTA LA PARCARE

i

Sistemul Park Assist utilizeaza camere video pentru a permite conducatorului auto sa vizualizeze toate spatiile din jurul autovehiculului prin intermediul unui ecran tactil. O imagine panoramica a autovehiculului si a zonelor imediat invecinate este afisata in timp real pe durata efectuarii manevrelor de parcare. Astfel, conducatorul auto are o vizibilitate de 360° si poate observa absolut orice obstacol din apropiere. 

ACTIVE SAFETY BRAKE

i

Tehnologie de ultima generatie, Active Safety Brake este un sistem de franare automata care intervine in cazul detectarii unei coliziuni iminente. Camera video si radarul integrate la bord detecteaza atat obstacolele mobile cat si pe cele fixe. Atunci cand conducatorul auto franeaza insuficient de prompt, sistemul declanseaza automat franarea in locul acestuia, ajutand astfel la evitarea coliziunii sau la diminuarea consecintelor prin reducerea vitezei de impact.

CRUISE CONTROL - LIMITATOR ADAPTATIV DE VITEZA CU FUNCTIA STOP

i

Utilizand senzori de miscare, sistemul detecteaza autovehiculul din fata si mentine in mod automat o distanta de siguranta prestabilita cu ajutorul franei si al acceleratiei. Aceasta functie este disponibila intre 30 si 160 km/h.

PASTREAZA CONTROLUL

/image/55/8/peugeot_3008_galerie-15-1.112558.jpg
/image/56/7/peugeot_3008_galerie-31-1.112567.jpg

Noul SUV PEUGEOT 3008 este agil in oras si dinamic pe serpentine datorita sistemului Advanced Grip Control*. O comanda rotativa situata la nivelul consolei centrale iti permite sa alegi modul de aderenta cel mai potrivit conditiilor de teren intalnite – zapada, noroi sau nisip. Iar atunci cand te confrunti cu pante dintre cele mai abrupte, functia de asistenta la coborare Hill Assist Descent Control regleaza automat viteza autovehiculului in functie de gradul de inclinare al drumului si iti asigura o coborare lina fara a fi nevoie sa utilizezi acceleratia sau frana.

* Optional

CONECTIVITATE PERMANENTA

/image/51/9/peugeot_3008_layout6-14.112519.jpg
/image/52/0/peugeot_3008_layout6-15.112520.jpg

Cu tehnologia Mirror Screen poti sa te bucuri de toate aplicatiile tale smartphone compatibile cu Apple CarPlayTM, MirrorLink® sau Android Auto*, prin intermediul ecranului tactil de la bordul autovehiculului. De asemenea, noul SUV 3008 este echipat cu un sistem wireless de incarcare a smartphone-urilor (incarcare prin inductie pentru aparatele compatibile cu standardul Qi).

*NUMAI APLICATIILE CERTIFICATE MIRRORLINK®, APPLE CARPLAYTM SAU ANDROID AUTO (DISPONIBILE DE LA SFARSITUL ANULUI 2016) APLICATIILE VOR FUNCTIONA IN TIMPUL STATIONARII SAU DUPA CAZ, IN TIMPUL DEPLASARII. ANUMITE FUNCTII ALE ACESTOR APLICATII VOR FI DEZACTIVATE. UNELE TIPURI DE CONTINUT, CARE SUNT GRATUITE PE SMARTPHONE, AR PUTEA NECESITA UN ABONAMENT CU PLATA LA O APLICATIE ECHIVALENTA CERTIFICATA MIRRORLINK®, APPLE CARPLAYTM SAU ANDROID AUTO. FUNCTIA MIRROR SCREEN OPEREAZA FIE PRIN INTERMEDIUL TEHNOLOGIEI MIRRORLINK® (PENTRU TELEFOANELE CU SISTEMELE ANDROID, BLACKBERRY SAU WINDOWS PHONE COMPATIBILE CU MIRRORLINK®), SAU PRIN INTERMEDIUL TEHNOLOGIEI APPLE CARPLAYTM (PENTRU TELEFOANELE MOBILE CU SISTEMUL IOS) SAU PRIN INTERMEDIUL ANDROID AUTO (PENTRU TELEFOANELE MOBILE CU SISTEMUL ANDROID), CU CONDITIA DE A DETINE ACCES LA INTERNET. MAI MULTE INFORMATII LA ADRESA: http://peugeot.com.ro/service-si-accesorii/servicii-online/mirror-screen

PREMIUM FOCAL® HI-FI SYSTEM

peugeot_3008_galerie-7-1.112549.1.jpg (889×500)

Profita de luxul total de la bordul noului SUV 3008, instalat confortabil pe unul dintre scaunele cu design sportiv si ascultand muzica ta favorita prin intermediul sistemului Hi-Fi FOCAL Premium*. Cele 10 difuzoare ale sistemului audio iti asigura o acustica pura, de inalta definitie, noul SUV PEUGEOT 3008 fiind primul model echipat cu aceasta tehnologie de catre specialistii francezi de la FOCAL, lider in domeniu. Bucura-te de esenta si spiritul acusticii distinctive a sistemului Focal, rezultatul a peste 35 de ani de inovatie si expertiza in domeniul sunetului de inalta fidelitate. 

*Option