CONFORT IMPRESIONANT

CONFORT IMPRESIONANT

Cu Peugeot 508 eleganta intra intr-o noua era. Descopera autoturismul cu design ferm si tinuta de drum ireprosabila pentru o experienta distinctiva

3 MOTIVE SA ALEGI 508 SEDAN

DESIGN DISTINCTIV

/image/70/6/lanouvelle_peugeot_508.111706.jpg

EXPERIENTA EXCLUSIVISTA

/image/70/7/la_nouvelle_peugeot_508.111707.jpg

TEHNOLOGIE IMPRESIONANTA

/image/70/8/le_design_exterieur_de_la_nouvelle_peugeot_5082.111708.jpg

DESIGN DISTINCTIV

/image/74/8/peugeot_508_2014_179_fr_img1.111748.jpg

Noul Peugeot 508 reflecta stilul categoric si modern. Silueta masinii este acum definita pe baza liniilor precise, cu o capota redesenata pentru a se completa perfect cu noua grila verticala a modelului, unde sigla Peugeot este reprezentata cu mandrie, in timp ce barele si-au schimbat infatisarea pentru un plus de expresivitate. Reincarcat cu forte proaspete si modern, Peugeot 508 atrage priviri admirative oriunde este intalnit.

EXPERIENTA EXCLUSIVISTA

/image/74/5/04.111745.jpg

Odata ajuns la volanul lui 508, experienta si tehnologia Peugeot devine vizibila, in special atunci cand vorbim despre manevrabilitate. Pornind de la aceasta caracteristica de baza, performanta si eficienta motorizarilor uimitoare BlueHDi si Hybrid4 vin in completare, in timp ce propulsoarele pe benzina precum 1.6l THP 165 CP S&S pot fi exploatate foarte placut in compania transmisiilor manuale si automate cu 6 rapoarte. Noua generatie de motorizari dezvoltate cu scopul ca toate componentele sale sa fie conectate la drum ofera o experienta de neuitat, care merita macar o data incercata.

TEHNOLOGIE IMPRESIONANTA

/image/70/8/le_design_exterieur_de_la_nouvelle_peugeot_5082.111708.jpg

Materialele utilizate la interiorul modelului Peugeot 508 si grija pentru fiecare detaliu contribuie la senzatia de calitate, regasita pe varful de gama, cu elemente concretizate in confort vizibil. Fiecare accesoriu interior a fost proiectat pentru a usura experienta de a conduce: ecranul situat la nivelul priviriii, camera video pentru marsarieri, sistem de monitorizare a unghiurilor cu vizibilitate redusai si controlul navigatiei, toate aceste facilitati pot fi accesate cu ajutorul ecranului tactil de 7" aflat intr-o pozitie care ofera siguranta maxima in timpul utilizarii.

Peugeot 508 exceleaza de asemenea si la capitolul tehnologii de comunicatii, oferind o gama larga de serviciii gratie aplicatiilor Peugeot Connecti - toate fiind usor accesibile cu ajutorul ecranului ergonomic.

LOCALIZARE DEALER

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.

CARE ESTE CONSUMUL MEDIU* AL NOULUI 508?

Pentru  o buna informare a  clientilor, Grupul PSA a realizat analize  independente si  certificate asupra valorilor de consum de combustibil, in conditii reale. *Valorile estimate sunt publicate cu rol de ghid si doar cu scop informativ si pot varia in functie de conditiile de exploatare a vehiculului. Rezultatele sunt total separate de cele publicate de autoritatile Uniunii Europene, cu privire la consumul de combustibil si nu au aplicabilitate generala. Nu reprezentam si nu garantam precizia si corectitudinea rezultatelor estimate , sub nicio forma. Rezultatele testului, pot fi consultate pe site-ul Grupului PSA: www.groupe-psa.com.