BOXER Utilitara

Peugeot Boxer
Peugeot Boxer

Peugeot BOXER

PEUGEOT BOXER

Echipari

Motorizari

MOTORIZARI

/image/17/8/peugeot-boxer-motoreurs-960.114178.jpg

Motorizările PEUGEOT BOXER au evouluat pentru a satisface cele mai noi standarde Euro 6. Oferta este acum orientată în jurul noului motor BlueHDi de 2.2Li, disponibil în mai multe versiuni de putere:

  • 2.2 BlueHDi 120 CP (+ 10 CP), 300 Nm cuplu motor maxim
  • 2.2 BlueHDi 140 CP (+ 10 CP), 340 Nm cuplu motor maxim
  • 2.2 BlueHDi 165 CP (+ 5 CP), 370 Nm cuplu motor maxim (+ 20 Nm)

Toate aceste motoare sunt echipate în standard cu Stop & Start.

CONFIGURARE PENTRU SERVICII SPECIALE

Peugeot Boxer poate fi configurat si pentru servicii speciale:

  • cabina simpla sau dubla, cu 3 sau 7 locuri
  • bena cu sistem de basculare
  • transformari variate ale sasiului

In plus, optional, autovehiculul permite si intarirea sistemului de suspensie de pe puntea spate, pentru a putea transporta bunuri cu greutate.

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ.

  • Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 7,6 - 12,5 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 199 - 328 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test ProcedureWLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

  • Valori NEDC(2) : Consum combustibil 5,9 - 6,7 (ciclu combinat) – Emisii CO2  (combinat) NEDC : 155 -175 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro