Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

Peugeot expert
Peugeot expert

PEUGEOT Expert

PEUGEOT EXPERT

PEUGEOT Expert dispune de dotari care te ajuta sa cresti productivitatea afacerii tale

CONCEPT MODUWORK

Expert
Expert
/image/13/2/peugeot_expert_gallery4-2.114132.jpg

Cu ajutorul banchetei Moduwork, noul Expert ofera un nivel ridicat de modularitate care te ajuta sa utilizezi eficient locurile ramase neocupate din autovehicul. De exemplu, scaunul pasagerului poate fi ridicat pentru a mari spatiul dedicat materialelor lungi, creand o suprafata perfect plana. Deschiderea larga incorporata in peretele despartitor dintre cabina si spatiul de transport asigura astfel posibilitatea de a incarca materiale cu o lungime de pana la 4m. In plus, noul PEUGEOT Expert poate fi transformat intr-un birou mobil cu ajutorul cotierei centrale, care poate deveni un suport de masa foarte practic.

USA CULISANTA CU DESCHIDERE AUTOMATA HANDS-FREE

i

Datorita usii laterale culisante, cu tehnologie hands-free (dotare optionala disponibila in functie de versiune) PEUGEOT Expert permite accesul indiferent de partea pe care te situezi, printr-o simpla deplasare a piciorului sub bara de protectie din spate, care contine senzori de miscare. Acelasi gest comanda si inchiderea usilor, cu blocare, ceea ce inseamna ca vine in ajutorul tau atunci cand ai bratele ocupate - tot ce trebuie sa faci este sa porti cheia electronica in buzunar.

SPATIU INTERIOR

i

Noul PEUGEOT Expert imbina dimensiunile compacte exterioare cu o capacitate maxima de incarcare, atat de necesara in segmentul sau. Utilitara poate dispune de luneta incalzita, usi duble cu deschidere 50/50 in partea din spate, care prezinta un unghi de rabatare de 250°, ceea ce inlatura obstructionarea drumului in timpul incarcarii si descarcarii materialelor. Usile laterale culisante pot fi echipate de asemenea cu geamuri, aceasta optiune fiind disponibila in versiunea Long (fara a influenta in vreun fel sistemul de deschidere, sau accesul).

FACILITATI PRACTICE

/image/10/9/peugeot_expert_layout6-4.114109.jpg
/image/11/0/peugeot_expert_layout6-2.114110.jpg

PEUGEOT Expert dispune inclusiv de dispozitive de fixare a materialelor. Pentru spatiul de incarcare exista posibilitatea imbracarii peretilor interiori/podelei cu protectii din lemn finisat (dotare optionala), sau lemn netratat (anti-alunecos) si praguri striate din aluminiu. Peretele despartitor vitrat (dotare optionala), alternativa la peretele standard aduce un plus de confort acustic si termic, oferind ocupantilor totodata un grad mai mare de siguranta. Pentru ergonomia si confortul conducatorului auto, acest perete despartitor dispune si de posibilitati de reglare ale spatarului scaunului soferului.