Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

Peugeot expert
Peugeot expert

PEUGEOT Expert

PEUGEOT EXPERT

Incarcat cu elemente care simbolizeaza puterea expresiva, liniile fluide ale noului PEUGEOT Expert denota spatiul interior si functional.

DESIGN EXTERIOR

Designul distinct al noului PEUGEOT Expert a fost proiectat pentru a exprima robustete si eleganta, prin intermediul proportiilor echilibrate intre partea frontala, cabina si volumul destinat spatiului de incarcare. Designul minimalist pune in valoare liniile moderne, in timp ce noua grila verticala pozitionata la inaltime evidentiaza aspectul atragator al utilitarei, usor de recunoscut. Nu in ultimul rand Pachetul Look (optional, in functie de versiune) dispune de bare, protectii laterale, carcase oglinzi si manere vopsite in culoarea caroseriei, plus lumini de zi cu LED, care adauga o nota de personalitate si eleganta afacerii tale.

CONFORT INTERIOR

In interior PEUGEOT Expert pune accent in special pe confort. Modelul dispune de o treapta interioara, care faciliteaza accesul la pozitia inalta a scaunului, asigurand vizibilitate asupra intregului drum. Postul de conducere, functional si ergonomic ofera o pozitie de conducere la fel de placuta ca si in cazul unui sedan prezentand si o serie de spatii de stocare. Alege-ti destinatia si bucura-te de o noua experienta de conducere multumita display-ului de tip head-up (dotare disponibila in functie de nivelul de echipare). Raftul rabatabil Moduwork (dotare optionala) din interiorul noului PEUGEOT Expert devine foarte util, in completarea cotierei centrale, transformand postul de conducere intr-un birou mobil ergonomic si practic. Suportul pentru smartphone/tableta, disponibil ca un accesoriu conectat prin cablu iti permite sa ai aproape toate instrumentele digitale de lucru. Suportul tabletei este prevazut pentru dimensiuni de pana la 11’’ alimentarea fiind posibila prin intermediul prizei USB.

CONECTIVITATE

Planifica-ti deplasarile mai simplu, utilizand sistemul de navigatie 3D, controlat prin comanda vocala (dotare disponibila in functie de versiune), pentru o experienta de conducere in siguranta. Sistemul poate fi accesat prin intermediul ecranului tactil, cu posibilitate de conectare la Internet si ofera informatii din trafic in timp real (in functie de tara), prin intermediul hartilor TomTom.

Cu tehnologia Mirror Screen* poti controla smartphone-ul conectat la portul USB situat pe consola centrala, iar aplicatiile tale preferate sunt afisate si pot fi utilizate direct de pe ecranul tactil de 7’’.

*Doar aplicatiile certificate MirrorLink® sau Apple CarPlayTM functioneaza in timpul deplasarii sau al stationarii (dupa caz). Unele tipuri de continut pot fi accesate gratuit de pe smartphone, sau pot necesita un abonament cu plata pentru acces la o aplicatie echivalenta certificata MirrorLink® sau Apple CarPlayTM. Tehnologia Mirror Screen functioneaza cu ajutorul programului MirrorLink® pentru Android, Blackberry sau Windows, compatibile, sau Apple CarPlayTM pentru telefoane cu iOs, cu conditia de a avea un abonament cu acces la Internet.