Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

Peugeot expert
Peugeot expert

PEUGEOT Expert

PEUGEOT EXPERT

Pentru o experienta de conducere confortabila si sigura, PEUGEOT Expert dispune de numeroase echipamente de asistenta de ultima generatie.

IDENTIFICAREA SEMNELOR DE CIRCULATIE

i

Camera video multifunctionala recunoaste indicatoarele de limitare a vitezei si informeaza conducatorul auto cu privire la limitarile existente, semnaland atentionarile prin intermediul tabloului de bord sau a ecranului head-up, urmand ca valoarea citita de sistem sa fie transmisa limitatorului de viteza, atunci cand tehnologia este activata.

VISIOPARK 1

i

Camera video pentru marsarier (dotare disponibila pentru versiunile cu ecran tactil de 7") se activeaza automat la trecerea masinii in marsarier si ofera un unghi de vizualizare de 180° a zonei din spatele autovehiculului. Campul vizual afisat include linii de ghidare care se orienteaza simultan cu schimbarea directiei masinii, iar in momentul in care este detectata prezenta unor obstacole, camera video aplica instant functia zoom, cu posibilitate de redare a imaginilor selectate.

ACTIVE SAFETY BRAKE

i

Tehnologia Active Safety Brake (dotare disponibila in functie de versiune) este un sistem automat de franare care detecteaza posibile coliziuni iminente, cu obstacole fixe sau mobile, analizate prin intermediul camerei video/radarului din echipare. In acest caz, in absenta franarii sau atunci cand actiunea de franare este insuficienta, sistemul intervine si franeaza in locul conducatorului auto. Astfel, sistemul contribuie la evitarea coliziunii prin franare automata, tehnologia fiind activa in mediul urban, la deplasarea cu mai putin de 30 km/h, sau la reducerea consecintelor prin diminuarea vitezei de impact, pe drumurile din afara orasului.

FARURI CU LUMINA ADAPTABILA

i

Sistemul, activ pe timp de noapte, trece automat de la faza lunga la cea scurta si invers, in functie de autovehiculele detectate de camera video din interior (disponibil in functie de versiune).

AIRBAG-URI

/image/11/5/peugeot_expert_layout5-1.114115.jpg

PEUGEOT Expert are in echipare 4 airbag-uri ca dotare standard:
- 2 airbag-uri frontale pentru protectia capului si a toracelui soferului si a pasagerului, in eventualitatea unui impact frontal
- 2 airbag-uri laterale pentru siguranta soferului si a pasagerului