Noul 508

Noul PEUGEOT 508 - showroom banner
Noul PEUGEOT 508 - showroom banner

NOUL PEUGEOT 508

De la 24 633 TVA inclus*

105g i

4l i

Descoperă noul PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț ce nu face compromisuri în ceea ce privește designul, oferă caracteristici tehnologice de ultimă generație și o experiență de condus intensă.

INEGALABILUL PEUGEOT i-COCKPIT®

/image/73/4/pc05-peugeot-508-2018-041-fr.437734.jpg

IA LOC IN INEGALABILUL PEUGEOT i-COCKPIT®  
Preia controlul sistemului PEUGEOT i-Cockpit®. Bucura-te de pozitia de conducere agila si vizionara cu volanul sau compact, cu ecranul digital configurabili si cu ecranul capacitiv tactil HD de 10"i. Controlează setările mașinii cu degetele folosind butoanele de comutare, o adevărată plăcere la atingere.

CONECTIVITATE

/image/73/5/pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.437735.jpg

RAMAI CONECTAT CU LUMEA
Poți duplica aplicațiile compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv de 10"i utilizând funcția Mirror Screeni și poți încărca wireless smartphone-uli pe consola centrală.
Călătorește în liniște completă cu navigația 3D conectatăi echipată cu recunoaștere vocală grație serviciilor TomTom® care afișează toate evenimentele cheie în timp reali. Cu noul PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi în noul sedan premium PEUGEOT 508, personalizeaza-ți interiorul și reglează-ți modul de rulare pentru a se potrivi cu starea ta de spirit, mulțumită unei suspensii active controlate.

CONFORT INTERIOR

SCAUNE CONFORTABILE
Pentru confort maxim, în orice situație, noul PEUGEOT 508 este echipat cu scaune pentru șofer și pasager cu etichetă AGRi, care certifică ergonomia și posibilitățile de reglarei. Pentru confortul optim, optați pentru scaunele încălzite electric reglabile și funcția de masaj multipuncti activată de opt buzunare gonflabile.

SISTEM AUDIO PREMIUM HI-FI FOCAL®

FOCAL® Hi-Fi, PURITATEA SUNETULUI
Sistemul Hi-Fi premium FOCAL®i oferă o reproducere a sunetului pură și detaliată pentru cei care caută o calitate superioară a sunetului.
Echipat cu zece difuzoare și cele mai bune tehnologii acustice, noul PEUGEOT 508 împinge limitele experienței Hi-Fi în mașină.

COMPORTAMENT RUTIER

TRASEAZA-TI RUTA, CU INCREDERE
Noul PEUGEOT 508 beneficiază de cele mai avansate tehnologii ale mărcii. Cu manevrabilitatea sa precisă, sistemul de direcție exact și o ținută de drum exemplară, îmbunătățită de suspensiile controlate electronici, oferă șoferilor mai multă libertate de mișcare și readuce emoțiile înapoi în călătorii.