Noul 508

Noul PEUGEOT 508 - showroom banner
Noul PEUGEOT 508 - showroom banner

NOUL PEUGEOT 508

De la 24 633 TVA inclus*

105g i

4l i

Descoperă noul PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț ce nu face compromisuri în ceea ce privește designul, oferă caracteristici tehnologice de ultimă generație și o experiență de condus intensă.

MOTOARE & TRANSMISII

/image/74/6/pc07-peugeot-essence-2018-002-fr.437746.jpg

CERE EFICIENTA
Noul PEUGEOT 508 este propulsat de motoare de ultimă generație PureTech și BlueHDii care respectă standardele Euro 6.2 . Sunt disponibile două opțiuni pentru motoarele pe benzină, bazate pe noua unitate PureTech de 1.6 litri. Sunt disponibile totodată patru opțiuni diesel, bazate pe motoarele BlueHDi de 1.5L și 2.0L.

/image/74/2/pc07-peugeot-508-2018-304-fr.437742.jpg

SCHIMBARI INSESIZABILE DE TREPTE
La fel de frugală ca și cutia de viteze manuală, noua cutie de viteze automată EAT8i oferă o schimbare rapidă a treptelor, datorită sistemului Shift and Park by Wirei și a padelor plasate în spatele volanului.
De asemenea, noul PEUGEOT 508 poate fi echipat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte împreună cu motorul BlueHDi 130.

ECHIPAMENTE HIGH-TECH

100% ASISTAT
Dispunând de o gamă largă de echipamente tehnologicei, noul PEUGEOT 508 este echipat cu cele mai recente sisteme de asistență la condusi, pentru a îți face călătoriile mai sigure, pentru a te ajuta în manevrele și a te ajuta să înțelegi și să anticipezi mai bine situațiile și condițiile de drum.

ASISTENTA LA CONDUS

Noul Peugeot 508 - Night Vision

DETECTEAZA NEDETECTABILUL
Pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu Night Visioni detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, pentru o siguranță optimizată a condusului. Imaginea este afișată în câmpul vizual al șoferului, pe ecranul de bord digital, însoțită de o alertă.

RAMAI IN SIGURANTA, MEREU CU UN PAS INAINTE
Cu ajutorul Safety Packi, sistemele de asistență la condus te ajută să-ți asiguri liniștea la drum.
Pachetul include tehnologiile Active Safety Brake cu Distance Alert, Lane Keeping Assist și Speed Limit Recognition and Recommendation.
Safety Plus Packi oferă echipamente de siguranță avansate - sistemele Active Blind Spot Monitoring, Driver Attention Alert, High Beam Assist și Expanded Traffic Sign Recognition, pentru a fi cu un pas înaintea pericolelor de pe șosea.

Noul Peugeot 508 - Drive Assist Plus

RULEAZA AUTONOM
Cu sistemul Drive Assist Plus Packi, condu noul tău PEUGEOT 508 într-un mod semi-autonom.
Folosind un radar încorporat în centrul barei frontale de protecție și o camera video în partea de sus a parbrizului, sistemul Adaptive Cruise Control cu funcția Stop & Go adaptează automat viteza mașinii la cea a mașinii din față, pentru a menține o distanță constantă față de aceasta. Este combinat cu sistemul Lane Positioning Assist, care ține mașina pe banda aleasă de șofer.

FULL PARK ASSIST
Tehnologia FULL PARK ASSISTi oferă asistență complet automată pentru manevrele de parcare paralelă sau perpendiculară. Șoferul activează funcția de pe schimbătorul de viteze și, fără ca acesta să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează suficient spațiu și accelerează sau frânează după cum este necesar pentru a parca mașina. Sistemul ajută de asemenea la ieșirea dintr-un spațiu de parcare.

COSTURI TOTALE DE INTRETINERE

/image/74/8/pc05-peugeot-508-2018-070-fr.437748.jpg

O INVESTITIE PE TERMEN LUNG
Cu stilul său îndrăzneț și radical, noul PEUGEOT 508 a fost conceput pentru a răspunde nevoilor clienților și în special atunic când vine vorba de costurile de întreținere și prețul de revânzare.
Excelența în materie de design, calitatea finisărilor și durabilitatea noului PEUGEOT 508 vizează creșterea valorii sale de revânzare. Echipamentele, materialele și motoarele mașinii au fost selectate după cele mai înalte și riguroase standarde pentru a reduce costurile de întreținere obișnuite, dar și consumul de combustibil.
Noul model este echipat, de asemenea, cu sisteme de asistență de ultimă generație pentru a ajuta conducătorii auto să-și controleze pe deplin mașina.