PEUGEOT 308 SW

Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW

308 SW

De la 20 463 TVA inclus*


Redescoperă break-ul compact PEUGEOT 308 SW, cu un temperament și mai asertiv, pentru o nouă experiență de condus.

DESIGN

PURE DESIGN*

/image/87/2/peugeot-308sw-2006ns-119-fr.684872.jpg

*Design pur
Pus în valoare de noua nuanță Vertigo Blue și de liniile elegante, fluide și sportive, PEUGEOT 308 SW te face să îți dorești să mergi mai departe. Dimensiunile generoase și curbele surprinzătoare sunt o veritabilă invitație la noi aventuri.
Partea frontală puternică ce afișează emblema leului în centru, capota cu linii ascuțite și grila verticală cu aspect cadrilati, se impun încă de la prima vedere.

FARURI FATĂ

/image/87/4/peugeot-308-2006hj-406-fr.684874.jpg

PLAFON PANORAMIC

/image/86/5/peugeot-308sw-2020-033-fr.684865.jpg

PORTBAGAJ

/image/86/4/peugeot-308sw-2020-032-fr.684864.jpg

BLOCURI OPTICE SPATE

/image/87/5/peugeot-308sw-2006ns-121-fr.684875.jpg

INTERIOR: DETALII ȘI FINISAJE

/image/87/1/peugeot-308-2017-455-fr-bis.684871.jpg

CONFORT

/image/86/7/peugeot-308-2020-037-fr.684867.jpg

PERSONALITATE PUTERNICĂ

Designul, robustețea și stilul sunt puse cu eleganță în evidență de semnătura luminoasă full LEDi, vizibilă pe timp de noapte, dar și pe timp de zi. Bara de protecție dinamică integrează semnalizatoare LED secvențialei și proiectoare de ceață cu LEDi.

EMOTIE LA FIECARE KILOMETRU

Grație numeroaselor suprafețe vitrate și plafonului panoramici te bucuri de o priveliște spectaculoasă. 

ADAPTABIL LA TOATE NEVOILE

În funcție de timpul tău liber și de stilul de viață, interiorul spațios și primitor oferit de PEUGEOT 308 SW poate fi adaptat în funcție de necesități. Portbagajul de mari dimensiuni poate fi transformat grație banchetei rabatabile «Magic Flat» pentru a obține o podea plată și un volum optim de încărcare. Accesul la portbagaj este simplificat datorită pragului coborât de încărcare.

O SEMNĂTURĂ UNICĂ

În partea din spate, blocurile optice moderne cu semnătura celor 3 gheare ușor de recunoscut, atrag instant privirea, ca o felină.

FĂ-TE REMARCAT

Fiecare detaliu este o sursă de inspirație la bordul modelului PEUGEOT 308 SW. Descoperă materialele și designul de înaltă calitate, tapițeria vârf-de-gamă și finisajele atent selecționate. 

CONFORT DE NEEGALAT

Moderne și elegante, începând cu materialele și până la confortul șezutului, scaunele de mari dimensiuni oferite de PEUGEOT 308 SW vor încânta pasagerii, dar și șoferul.
Pentru o ambianță mai sportivă, PEUGEOT 308 SW este echipat cu tapițerie vârf-de-gamă cu cusături roșiii, volan îmbrăcat în piele și finisaje din aluminiui.


PEUGEOT i-COCKPIT®

PURE DRIVING EXPERIENCE*

PEUGEOT 308 SW: PEUGEOT i-Cockpit®

* Experiență de condus unică
Interiorul break-ului compact de familie PEUGEOT 308 SW propune un univers proiectat pentru noi senzații la volan, cu ajutorul PEUGEOT i-Cockpit®.
Volanul compact oferă un plus de agilitate, noul instrumentar de bord de tip head-up contribuie la un plus de reactivitate, iar ecranul tactil de mari dimensiuni oferă un control mai intuitiv.

PEUGEOT 308: PEUGEOT i-Cockpit®

INTRUMENTAR DE BORD DE TIP HEAD-UP

Grație instrumentarului de bord de tip head-up, toate informațiile esențiale pentru condus sunt afișate deasupra volanul, în câmpul vizual al conducătorului auto.

Poți urmări aceste informații fără să-ți iei  ochii de la drum, pentru a-ți optimiza capacitatea de reacție în situații limită.

/image/86/9/peugeot-308-2020-057-fr.684869.jpg

CONECTIVITATE

Urmărește traseele tale în deplină relaxare pe ecranul tactil de mari dimensiuni cu aspect lucios.

Grație navigației 3D conectate TomTom® Traffici cunoști în timp real starea traficului, durata deplasării și zonele de risc. Cu funcția Mirror Screeni, poți folosi aplicațiile compatibile și conținutul smartphone-ului direct pe ecranul tactil de mari dimensiuni.

/image/86/8/peugeot-308-2020-038-fr.684868.jpg

SENZATII AMPLIFICATE

Denon Hi-Fi Packi te invită la o călătorie pe ritmul muzicii de înaltă fidelitate.
Pachetul include 8 difuzoare, un subwoofer bass și un amplificator digital. Posibilitatea de a alege între 2 distribuții de sunet și 5 egalizatoare garantează un sunet puternic, precis și natural pentru conducătorul auto, dar și pentru pasageri.

Și pentru a amplifica experiența de condus, activează Driver Sport Packi, care controlează anumite setări, precum reactivitatea accelerației sau sunetul motorului, pentru a delecta simțurile celor care iubesc un stil mai sportiv de condus.

MOTORIZĂRI

PURE EFFICIENCY*

/image/87/3/peugeot-308sw-2006ns-122-fr.684873.jpg

* Eficiență remarcabilă
Pentru performanțe la nivel înalt și pentru plăcerea unui condus remarcabil, break-ul compact PEUGEOT 308 SW poate fi echipat cu motoare de ultimă generație ale mărcii, benzină PureTech sau diesel BlueHDi. În funcție de motor, acesta poate fi echipat cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte BVM6 sau cu transmisia automată EAT8i, care oferă o schimbare rapidă și fluidă a vitezelor.

TEHNOLOGIE

PURE REFERENCE*

/image/86/2/peugeot-308sw-2020-009-fr.684862.jpg

* O referință în materie de tehnologie
PEUGEOT 308 SW oferă sisteme de asistență la condus de ultimă generației, cum ar fi Regulator de Viteză Adaptiv, Active Safety Brakei, avertizare privind riscul de coliziune sau sistem de monitorizare activă a unghiului mort.
Pentru deplasările lungi, eneficiezi de echipamente avansatei: avertizare atenție șofer, recunoaștere a indicatoarelor rutiere și recomandări, comutare automată a luminilor de drum, avertizare activă de părăsire involuntară a benzii de rulare etc.
Manevrele de parcare sunt acum și mai sigure grație sistemului Visiopark 1i sau Park Assisti

=> Descoperă mai jos spoturile video care prezintă principalele sisteme de asistență la condus care echipează PEUGEOT 308 SWi

CRUISE CONTROL ADAPTIV

Acest sistemi adaptează automat viteza vehiculului în funcție de cea a mașinii din față, utilizând frâna de motor și sistemul de frânare, pentru a menține o distanță de siguranță până când vehiculul se oprește (la mașinile cu cutie de viteze automată) sau până când mașina a atins viteza de 30 km/h (la mașinile cu cutie de viteze manuală).

ACTIVE SAFETY BRAKE

Sistemul Active City Brakei este un instrument care operează asupra sistemului de frânare.
Funcția Distance Alert avertizează șoferul în situația în care vehiculul său riscă să se ciocnească cu mașina din față sau cu un pieton aflat pe carosabil.
Active Safety Brake va interveni după avertismentul inițial dacă șoferul nu reacționează suficient de repede și nu acționează frânele.
Această funcție ajută la evitarea coliziunilor sau limitează severitatea acestora prin reducerea vitezei vehiculului fără nicio acțiune din partea șoferului.

AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII DE RULARE

Sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare (Lane Departure Warning System)i folosește o cameră pentru a monitoriza liniile continue sau discontinue ce marchează benzile de circulație și detectează situația în care vehiculul se deplasează peste aceste marcaje. Apoi, sistemul va corecta traiectoria vehiculului.

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Acest sistemi detectează și citește în mod automat semnele de circulație referitoare la limita de viteză și cele ce indică sfârșitul limitei, folosind o cameră montată în partea superioară a parbrizului.
Când utilizezi regulatorul de viteză sau limitatorul de viteză, indiferent dacă sistemul este activ sau nu, acesta te va întreba dacă dorești să salvezi automat viteza recomandată ca cea citită de cameră.

MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT

Datorită senzorilor de ultrasunete plasați în barele de protecție din față și din spate, sistemul de monitorizare a unghiului morti informează șoferul cu privire la prezența unui vehicul în aceste zone de pe benzile de circulație alăturate.

VISIOPARK 1

Prin intermediul sistemului Visiopark 1i, PEUGEOT 308 este echipat cu o cameră video de 180º plasată pe capacul hayonului, care-ți permite să monitorizezi împrejurimile imediate ale hatchback-ului compact prin intermediul ecranului tactil. Senzorii de parcare adaugă informații suplimentare celor obținute de camera video.

COMUTAREA AUTOMATĂ A LUMINILOR DE DRUM

PEUGEOT 308 este echipat cu o cameră video plasată în partea superioară a parbrizului care analizează sursele de lumină. Acest sistemi comută automat între fazele de întâlnire și de drum pe baza condițiilor de iluminare și a poziției altor mașini de pe drum. Astfel, se poate optimiza timpul în care este folosită faza lungă pentru siguranță sporită.


SERVICII CONECTATE

AMPLIFICĂ EXPERIENTA PEUGEOT

PEUGEOT 308: Servicii conectate

Oferta de servicii este largă, iar beneficiile sunt nelimitate.
Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

ÎN PERMANENTĂ CONECTAT CU VEHICULUL TĂU

/image/86/3/peugeot-308sw-2020-029-fr.684863.jpg

Beneficiezi de servicii personalizate sincronizate în timp real cu contul tău prin intermediul aplicației gratuite MyPeugeot®i:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
Află mai multe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

CONSUMUL SI EMISIILE - PEUGEOT 308 SW

Standardul WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) este utilizat pentru a acredita vehiculele în cadrul sistemului de omologare de tip al Uniunii Europene. Acesta specifică un nou ciclu de testare și o nouă procedură pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2 și alte emisii poluante ale vehiculelor ușoare, în condiții standardizate (în laborator).

WLTP va înlocui procedura de certificare anterioară (NEDC), care a intrat în vigoare în 1992. Din septembrie 2017, toate modelele noi comercializate pentru prima dată au fost acreditate WLTP. Din septembrie 2018, toate vehiculele vândute trebuie să fie acreditate WLTP. Acest nou protocol de testare în laboratoar va fi implementat în combinație cu testul de emisii în regim real de trafic (RDE - Real Driving Emissions).

Noul standard WLTP va oferi clienților o imagine mai exactă asupra consumului de combustibil al vehiculului și a emisiilor de CO2.

În ceea ce privește emisiile poluante, vehiculele Peugeot echipate cu motoare Euro 6.2 respectă deja nivelurile de emisii care vor fi cerute începând cu septembrie 2020.

Grupul PSA a salutat public introducerea acestei noi proceduri de la începutul anului 2015. În plus, pentru a îmbunătăți în permanență informațiile disponibile clienților săi, Grupul PSA s-a angajat să promoveze transparența prin publicarea pe site-ul său de marcă consumul de combustibilil în condiții reale de trafic (valorile de consum începând cu 2016 și emisiile de NOxi din martie 2018). Aceste cifre sunt calculate utilizând un protocol elaborat cu două ONG-uri din Franța (T&E și FNE) și certificate de o organizație terță independentă (Bureau Veritas).

Afla toate detaliile legate de noua procedura de testare AICI.