PEUGEOT 308

Peugeot 308
Peugeot 308

308

De la 18 732 TVA inclus*


Redescoperă sedanul compact PEUGEOT 308, cu un temperament și mai asertiv, pentru o nouă experiență de condus.

DESIGN

PURE DESIGN*

/image/40/6/peugeot-308-2006hj-101-fr.684406.jpg

*Design pur
Pus în valoare de noua nuanță Vertigo Blue, PEUGEOT 308  se remarcă prin designul îndrăzneț și elegant. Partea frontală expresivă afișează în centru emblema leului și exprimă robustețe prin profilul specific al capotei, grila verticală cu aspect cadrilati și bara de protecție dinamicăi.

FARURI FATĂ

/image/39/3/peugeot-308-2020-033-fr.684393.jpg

BLOCURI OPTICE SPATE

/image/40/0/peugeot-308-2006hj-407-fr.684400.jpg

INTERIOR - DETALII ȘI FINISAJE

/image/39/2/peugeot-308-2017-455-fr-bis.684392.jpg

CONFORT

/image/39/4/peugeot-308-2020-037-fr.684394.jpg

PLAFON PANORAMIC

/image/39/6/peugeot-308-2020-048-fr.684396.jpg

SURPRINZĂTOR DE ÎNDRĂZNET

Pentru un plus de personalitate, PEUGEOT 308 este echipat cu faruri cu semnătură luminoasă full LEDi, vizibile pe timp de noapte, dar și pe timp de zi. Tehnologia sedanului se afirmă cu eleganță grație semnalizatoarelor LED secvențialei și proiectoarelor de ceață cu LEDi.

PE URMELE LUI

În partea din spate, blocurile optice moderne cu semnătura celor 3 gheare ușor de recunoscut, atrag instant privirea, ca o felină. 

UN INTERIOR ELEGANT

Lasă-te sedus de interiorul elegant și pur, tapițeria vârf-de-gamă și finisajele de înaltă calitate oferite de sedanul PEUGEOT 308. 

CONFORTUL, MAI PRESUS DE ORICE

Atât în față, cât și pe bancheta spate, călătoriile la bordul sedanului PEUGEOT 308 sunt mai mult decât o plăcere grație scaunelor ergonomice și confortabile, de mari dimensiuni.

RELAXARE DEPLINĂ

Atât pasagerii din față, cât și pasagerii din spate călătoresc în deplină relaxare grație plafonului panoramic de mari dimensiunii ce oferă o priveliște încântătoare.


PEUGEOT i-COCKPIT®

PURE DRIVING EXPERIENCE*

PEUGEOT 308: PEUGEOT i-Cockpit®

* Experiență de condus unică
Interiorul sedanului PEUGEOT 308 propune un univers proiectat pentru noi senzații la volan. Cu PEUGEOT i-Cockpit® experimentezi un condus mai agil și intuitiv grație volanului compact îmbrăcat în piele, instrumentarului de bord de tip head-up și ecranului tactil de mari dimensiuni cu aspect lucios.

PEUGEOT 308: PEUGEOT i-Cockpit®

INTRUMENTAR DE BORD DE TIP HEAD-UP

Grație instrumentarului de bord de tip head-up, toate informațiile esențiale pentru condus sunt afișate deasupra volanul, în câmpul vizual al conducătorului auto.

Poți urmări aceste informații fără să-ți iei  ochii de la drum, pentru a-ți optimiza capacitatea de reacție în situații limită.

/image/39/7/peugeot-308-2020-057-fr.684397.jpg

CONECTIVITATE

Urmărește traseele tale în deplină relaxare pe ecranul tactil de mari dimensiuni cu aspect lucios. Grație navigației 3D conectate TomTom® Traffici cunoști în timp real starea traficului, durata deplasării și zonele de risc. Cu funcția Mirror Screeni, poți folosi aplicațiile compatibile și conținutul smartphone-ului direct pe ecranul tactil de mari dimensiuni.

/image/39/5/peugeot-308-2020-038-fr.684395.jpg

SENZAȚII AMPLIFICATE

Denon Hi-Fi Packi te invită la o călătorie pe ritmul muzicii de înaltă fidelitate.

Pentru a amplifica experiența de condus, activează Driver Sport Packi, care controlează anumite setări, precum reactivitatea accelerației sau sunetul motorului, pentru a delecta simțurile celor care iubesc un stil mai sportiv de condus.

MOTORIZĂRI

PURE EFFICIENCY*

/image/40/2/peugeot-308-2006ns-110-fr.684402.jpg

*Eficiență remarcabilă
Pentru performanțe la nivel înalt și pentru plăcerea unui condus remarcabil, PEUGEOT 308 poate fi echipat cu motoare de ultimă generație ale mărcii, benzină PureTech sau diesel BlueHDi. În funcție de motor, acesta poate fi asociat cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte BVM6 sau cu transmisia automată EAT8i, care oferă o schimbare rapidă și fluidă a vitezelor.

TEHNOLOGIE

PURE REFERENCE*

/image/39/8/peugeot-308-2020-050-fr-rotation.684398.jpg

*O referință în materie de tehnologie
PEUGEOT 308 oferă sisteme de asistență la condus de ultimă generației, cum ar fi Regulator de Viteză Adaptiv, Active Safety Brakei, avertizare privind riscul de coliziune sau sistem de monitorizare activă a unghiului mort.
Pentru deplasările lungi, beneficiezi de echipamente avansatei: avertizare atenție șofer, recunoaștere a indicatoarelor rutiere și recomandări, comutare automată a luminilor de drum, avertizare activă de părăsire involuntară a benzii de rulare etc.
Manevrele de parcare sunt acum și mai sigure grație sistemului Visiopark 1i sau Park Assisti

=> Descoperă mai jos spoturile video care prezintă principalele sisteme de asistență la condus care echipează PEUGEOT 308i

CRUISE CONTROL ADAPTIV

Acest sistemi adaptează automat viteza vehiculului în funcție de cea a mașinii din față, utilizând frâna de motor și sistemul de frânare, pentru a menține o distanță de siguranță până când vehiculul se oprește (la mașinile cu cutie de viteze automată) sau până când mașina a atins viteza de 30 km/h (la mașinile cu cutie de viteze manuală).

ACTIVE SAFETY BRAKE

Sistemul Active City Brakei este un instrument care operează asupra sistemului de frânare.
Funcția Distance Alert avertizează șoferul în situația în care vehiculul său riscă să se ciocnească cu mașina din față sau cu un pieton aflat pe carosabil.
Active Safety Brake va interveni după avertismentul inițial dacă șoferul nu reacționează suficient de repede și nu acționează frânele.
Această funcție ajută la evitarea coliziunilor sau limitează severitatea acestora prin reducerea vitezei vehiculului fără nicio acțiune din partea șoferului.

AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII DE RULARE

Sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare (Lane Departure Warning System)i folosește o cameră pentru a monitoriza liniile continue sau discontinue ce marchează benzile de circulație și detectează situația în care vehiculul se deplasează peste aceste marcaje. Apoi, sistemul va corecta traiectoria vehiculului.

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Acest sistemi detectează și citește în mod automat semnele de circulație referitoare la limita de viteză și cele ce indică sfârșitul limitei, folosind o cameră montată în partea superioară a parbrizului.
Când utilizezi regulatorul de viteză sau limitatorul de viteză, indiferent dacă sistemul este activ sau nu, acesta te va întreba dacă dorești să salvezi automat viteza recomandată ca cea citită de cameră.

MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT

Datorită senzorilor de ultrasunete plasați în barele de protecție din față și din spate, sistemul de monitorizare a unghiului morti informează șoferul cu privire la prezența unui vehicul în aceste zone de pe benzile de circulație alăturate.

VISIOPARK 1

Prin intermediul sistemului Visiopark 1i, PEUGEOT 308 este echipat cu o cameră video de 180º plasată pe capacul hayonului, care-ți permite să monitorizezi împrejurimile imediate ale hatchback-ului compact prin intermediul ecranului tactil. Senzorii de parcare adaugă informații suplimentare celor obținute de camera video.

COMUTAREA AUTOMATĂ A LUMINILOR DE DRUM

PEUGEOT 308 este echipat cu o cameră video plasată în partea superioară a parbrizului care analizează sursele de lumină. Acest sistemi comută automat între fazele de întâlnire și de drum pe baza condițiilor de iluminare și a poziției altor mașini de pe drum. Astfel, se poate optimiza timpul în care este folosită faza lungă pentru siguranță sporită.


SERVICII CONECTATE

AMPLIFICĂ EXPERIENTA PEUGEOT

PEUGEOT 308: Servicii conectate

Oferta de servicii este largă, iar beneficiile sunt nelimitate.
Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

ÎN PERMANENTĂ CONECTAT CU VEHICULUL TĂU

/image/40/1/peugeot-308-2006hj-304-fr.684401.jpg

Beneficiezi de servicii personalizate sincronizate în timp real cu contul tău prin intermediul aplicației gratuite MyPeugeot®i:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
Află mai multe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

CONSUMUL SI EMISIILE - PEUGEOT 308

Standardul WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) este utilizat pentru a acredita vehiculele în cadrul sistemului de omologare de tip al Uniunii Europene. Acesta specifică un nou ciclu de testare și o nouă procedură pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2 și alte emisii poluante ale vehiculelor ușoare, în condiții standardizate (în laborator).

WLTP va înlocui procedura de certificare anterioară (NEDC), care a intrat în vigoare în 1992. Din septembrie 2017, toate modelele noi comercializate pentru prima dată au fost acreditate WLTP. Din septembrie 2018, toate vehiculele vândute trebuie să fie acreditate WLTP. Acest nou protocol de testare în laboratoar va fi implementat în combinație cu testul de emisii în regim real de trafic (RDE - Real Driving Emissions).

Noul standard WLTP va oferi clienților o imagine mai exactă asupra consumului de combustibil al vehiculului și a emisiilor de CO2.

În ceea ce privește emisiile poluante, vehiculele Peugeot echipate cu motoare Euro 6.2 respectă deja nivelurile de emisii care vor fi cerute începând cu septembrie 2020.

Grupul PSA a salutat public introducerea acestei noi proceduri de la începutul anului 2015. În plus, pentru a îmbunătăți în permanență informațiile disponibile clienților săi, Grupul PSA s-a angajat să promoveze transparența prin publicarea pe site-ul său de marcă consumul de combustibilil în condiții reale de trafic (valorile de consum începând cu 2016 și emisiile de NOxi din martie 2018). Aceste cifre sunt calculate utilizând un protocol elaborat cu două ONG-uri din Franța (T&E și FNE) și certificate de o organizație terță independentă (Bureau Veritas).

Afla toate detaliile legate de noua procedura de testare AICI.