SARI LA CONȚINUT
SUV 5008

SUV PEUGEOT 5008 : SUV de mari dimensiuni, cu 7 locuri

Cu o construcție sportivă, SUV-ul PEUGEOT 5008 reînnoiește modernitatea liniilor sale. Poziția sa de condus îmbunătățită și caracteristicile sale de vârf îți oferă senzațiile și performanța unui Grand Tourer.

 

 

OFERTELE MOMENTULUI

BOLD DESIGN* 

Noul SUV PEUGEOT 5008 cu 7 locuri adoptă o siluetă modernă și elegantă, oferind un echilibru perfect între putere și rafinament. Partea frontală se afișează sculpturală și distinctivă. Postura dinamică și sportivă a caroseriei înălțate este pusă în valoare de inserția cromată ce extinde linia blocurilor optice până la spoilerul din spate. Noile jante din aliaj de 19" «San Francisco» diamantateDotare standard exclusiv pe versiunea GT Pack, în funcție de țară adaugă o notă finală siluetei atletice.

 

* Design îndrăzneț

GRILĂ FĂRĂ RAMĂ

Noua grilă verticală cu aspect cadrilat este flancată de prize de aer fine, afișând o parte frontală perfect integrată, cu linii fluide. 

BLOCURI OPTICE FAȚĂ

Blocurile optice full LED echipate cu funcție SDL (Static Directional Lighting)Funcția de iluminare statică în viraje, care imbunătățește în mod semnificativ vizibiliatatea în curbe, disponibilă standard pe versiunile GT și GT Pack și opțional pe nivelurile de echipare ACTIVE și ALLURE, în funcție de țară., încadrate de faruri diurne sub formă de «colți luminoși» cu vârf cromat amplifică aspectul felin al SUV-ului. 

BLOCURI OPTICE SPATE

În partea din spate, aspectul modern al noului SUV PEUGEOT 5008 este amplificat de bandoul negru lucios, de noile stopuri moderne Full LED cu designul celor 3 gheare 3D, acoperite cu un geam transparent fumuriu și de semnalizatoarele secvențiale, perfect aliniate. 

PLAFON PANORAMIC

Plafonul «Black Diamond», echipat cu bare transversale din aluminiu amplifică designul fluid și robust al caroseriei. Plafonul panoramic cu deschidere sporește plăcerea călătoriilor pentru toți pasagerii și permite pătrunderea unui plus de lumină în habitaclu. 

VOLUME

Interiorul a fost optimizat în mod inteligent, pntru a oferi un spațiu la bord excelent și o modularitate (aproape) fără limite, cu un număr de locuri cuprins între 1 și 7 locuriAmenajarea interiorului este facilitată de scaunele independente și escamotabile de pe rândurile 2 și 3 (și extractibile pe rândul 3).. Hayonul cu tehnologie hands-freeDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune. facilitează accesul la portbagajul de mari dimensiuniVolum mare al portbagajului, cuprins între 780 dm³ (VDA 210) și 1940 dm³ (VDA 214). Posibilitatea de a încărca obiecte lungi, de până la 3.20 m, grație scaunului pasagerului din față rabatabil în poziție măsuță. , cu o simplă trecere a piciorului pe sub bara de protecție spate.

OPȚIUNEA BLACK TONE

Lasă-te tentat de noua opțiune BLACK TONEDisponibilă pe nivelurile de echipare premium GT și GT Pack:

  • Emblema Leului este mai închisă, în nuanța «Dark Chrome»
  • Monogramele PEUGEOT, 5008 și GT, dar și barele de plafon sunt vopsite în negru satinat
  • Partea inferioară a barei față, ornamentele aripilor față, ornamentul pavilionului și spoilerului, precum și bandoul barei de protecție spate sunt vopsite în negru lucios
  • Jante specifice din aliaj de 19" «Washington» diamantate Onyx Black lăcuite Black Mist.

AMPLIFIED TECHNOLOGY* 

Amplifică senzațiile la volanul ansamblului PEUGEOT i-Cockpit®. Echipat cu volan compact, noul SUV PEUGEOT 5008 primește un ecran tactil HD nou de 10" și un nou instrumentar de bord digital de 12.3" cu display de înaltă calitate, în totalitate configurabil și personalizabil, pentru ca șoferul să poată urmări informațiile utile la condus fără a-și lua ochii de la drum.

 

* Tehnologie amplificată

CONECTIVITATE

Lasă-te ghidat de serviciul Connected Navigation Pack cu recunoaștere vocală și echipat cu Real Time Trafic and Speedcam by TomTom ServicesServiciile TomTom® îți permit să afișezi în timp real toate informațiile necesare în materie de condus (trafic în timp real, prețuri la combustibil, parcare, vreme, căutări locale și alerte Speedcams - în funcție de legislația fiecărei țări). Toate aceste servicii sunt oferite gratuit timp de 3 ani de la achiziția unui vehicul nou compatibil și pot fi prelungite contra cost.. Grație funcției Mirror ScreenDisponibilă ca standard, funcția Mirror Screen îți permite să oglindești aplicațiile de pe smartphone pe ecranul tactil. Funcția Mirror Screen funcționează cu Android Auto (pentru telefoanele Android), Apple CarPlayTM (pentru telefoanele iOS) și, până în Mai 2021, cu tehnologia MirrorLink® (pentru smartphone-urile Android compatibile cu MirrorLink®), sub rezerva contractelor de date mobile. Doar aceste trei aplicații certificate vor funcționa atunci când conduci sau ești oprit. Unele funcții sunt dezactivate atunci când conduci. Unele tipuri de conținut, care pot fi disponibile gratuit pe smartphone-ul tău, necesită un abonament la o aplicație echivalentă care este certificată Android Auto, Apple CarPlayTM sau MirrorLink®. Află mai multe pe site-ul PEUGEOT. poți folosi aplicațiile compatibile direct pe ecranul tactil și poți reîncărcaDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune - Încărcare prin inducție pentru dispozitive compatibile cu standardul Qi. telefonul pe consola centrală.

INSTRUMENTAR DE BORD NOU

Cu o nuanță de negru mai profundă și un contrast mai bun, noul instrumentar de bord digital personalizabil și configurabil oferă o calitate mai bună a afișajului și o lizibilitate optimizată a informațiilor selectate de conducătorul auto.

CONFORTUL SCAUNELOR

Instalat confortabil în scaunele de mari dimensiuni certificate AGRScaune AGR (Aktion Gesunder Rücken: Asociația germană pentru sănătatea spatelui): disponibile standard, opțional sau indisponiible, în funcție de versiune , reglabile și cu funcție de masajDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune. , te bucuri de finisajele de calitate superioară și de tapițeria premium și atemporală. 

PURITATEA SUNETULUI

Profită din plin de sonorizarea Hi-Fi Premium marca Focal®Dotare standard sau opțională, în funcție de versiune. Focal® este o marcă franțuzească, lider mondial în producția de soluții Hi-Fi. Carcasa se află sub scaunul pasagerului, pentru ca utilizarea portbagajului să nu fie afectată. , ce oferă plăcerea unui sunet pur și detaliat, difuzat de către cele zece difuzoare integrate, cu difuzorul central și tweerele în nuanța «Bronze Belem».
TEHNOLOGIE

PERFORMANCE IN ACTION*

La drum, ești însoțit de numeroasele sisteme de asistență la condusDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune ce echipează noul SUV PEUGEOT 5008, precum:

 

*Performanță în acțiune

GRIP CONTROL

Cu tehnologia Advanced Grip ControlSistem de antipatinare optimizată cu 4 moduri de aderență: normal, zăpadă, noroi, nisip. Disponibil în funcție de versiune., poți adapta capacitatea de aderență a noului SUV PEUGEOT 5008 la condițiile meteo și de drum. În pantele abrupte, funcția Hill Assist Descent ControlHADC: sistem de asistență la coborârea în pantă. Disponibil opțional, în funcție de versiune.  îți permite să controlezi viteza.

NIGHT VISION

Pentru o reactivitate optimizată pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, camera cu infraroșu a sistemului Night VisionVedere pe timp de noapte. Opțional sau indisponibil, în funcție de versiune.  detectează prezența pietonilor sau a animalelor pe o distanță de până la 200 m în fața vehiculului, în afara razei de acțiune a farurilor. Imaginile sunt afișate pe instrumentarul de bord digital, în câmpul vizual al șoferului și sunt însoțite de un semnal sonor.

RULARE SEMIAUTONOMĂ

Află despre rularea semiautonomă cu pachetul Drive Assist PlusAcest pachet include sistemul de poziționare pe bandă și regulatorul de viteză adaptiv ce include funcția Stop & Go. Numai alături de o cutie de viteze automată EAT8. Disponibil standard, opțional sau indisponibil, în funcție de versiune.. Sistemul adaptează în mod automat viteza vehiculului la viteza vehiculului din față, menținând distanța de siguranță și asigură traiectoria în funcție de poziția dorită de șofer.

 

INFORMAȚII TEHNICE

BENZINĂ

Alege motorizarea pe benzinăSUV-ul PEUGEOT 5008 poate fi echipat, în funcție de motor, cu o cutie manuală BVM6 sau cu o cutie automată EAT8:

 

 
DIESEL

Alegerea motorizarea dieselSUV-ul PEUGEOT 5008 poate fi echipat, în funcție de motor, cu o cutie manuală BVM6 sau cu o cutie automată EAT8 :

 

 
SERVICII CONECTATE

Descoperă conectivitatea în stilul Peugeot. Controlează-ți SUV-ul PEUGEOT 5008 de la distanță cu aplicația MyPeugeot®Sub rezerva accesului la rețeaua mobilă și disponibil în funcție de țară și beneficiază de servicii personalizate sincronizate cu contul tău.

 

 

 
DIMENSIUNI

SUV PEUGEOT 5008 - DIMENSIUNI EXTERIOARE

 

 

SUV PEUGEOT 5008 - DIMENSIUNI INTERIOARE

 

Față (rândul 1)
  • Lățime spațiu coate: 1487 mm
  • Înălțime bust: 916 mm



Spate (rândul 2)

  • Lățime spațiu coate: 1432 mm
  • Spațiu genunchi: 240 mm


SUV PEUGEOT 5008 - VOLUM PORTBAGAJ

 

  • Până la 2.150 de litri în poziția podelei joase și cu bancheta din spate rabatatăFără rândul 3 
  • Până la 2.042 de litri în poziția podelei joase și cu bancheta din spate rabatatăCu rândul 3 
TARIFE & ACCESORII