Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

Traveller

traveller
traveller

PEUGEOT Traveller

De la 25 028 TVA inclus*

MODULARITATE EXEMPLARA

Bucura-te de o calatorie in conditii de lux cu noul monovolum PEUGEOT Traveller – o noua abordare, din perspectiva unui interior spatios.

3 MOTIVE SA ALEGI NOUL TRAVELLER

INVITATIE LA CALATORIE

/image/00/0/peugeot_traveller_galerie-2-2.113000.jpg

MODULARITATE PENTRU UN PLUS DE FLEXIBILITATE

traveller

ETALON IN SEGMENTUL MONOVOLUMELOR

/image/00/1/peugeot_traveller_galerie-3-2.113001.jpg

INVITATIE LA CALATORIE

/image/00/0/peugeot_traveller_galerie-2-2.113000.jpg

PEUGEOT Traveller reprezinta motivul perfect pentru a porni intr-o calatorie, fie pentru a-ti petrece timpul in cadrul unor activitati de agrement, sau pentru a te deplasa in vacante pe distante lungi. Designul exterior modern si elegant se imbina cu interiorul luxos si spatios, ceea ce face ca monovolumul sa devina usor remarcabil, totul fiind proiectat in jurul ideii de confort. Cu o grila verticala pronuntata, tehnologie de iluminare LED sau Xenon pentru blocurile optice integrate in spoiler (dotare disponibila in functie de versiune), PEUGEOT Traveller beneficiaza de alura distincta, care emana forta si eleganta. Simplifica-ti calatoriile cu ajutorul sistemului de navigatie 3D de ultima generatie, cu comanda vocala. Poti, de asemenea, sa te bucuri de serviciile PEUGEOT Connect sau sa primesti informatii din trafic in timp real prin intermediul serviciului TomTom Traffic (in functie de tara).

MODULARITATE PENTRU UN PLUS DE FLEXIBILITATE

traveller
/image/00/4/peugeot_traveller_galerie-6-2.113004.jpg

PEUGEOT Traveller este disponibil in 3 variante de lungime, cu inaltime redusa la doar 1.9m, pentru o utilizare cat mai simpla in viata de zi cu zi. Cu o gama extinsa si configuratii cu 5, 7 si 8 locuri pentru pasageri, PEUGEOT Traveller este deosebit de practic, chiar si in versiunea Compact, adaptandu-se tuturor cerintelor tale, in special datorita sistemului inovator de deplasare al scaunelor. Plafonul vitrat segmentat poate fi acoperit pe sectiuni, cu protectii solare interioare (dotare disponibila in functie de versiune) astfel incat sa poti controla cantitatea de lumina naturala, dupa preferinte. Monovolumul dispune de toate dotarile pentru a-ti face viata mai usoara. Cu o tehnologie hands-free pentru sistemul de deschidere al usilor culisante laterale (dotare disponibila in functie de versiune), deschiderea si inchiderea portierelor laterale se face electronic, in urma deplasarii piciorului sub bara spate a masinii, unde sunt situati senzori de miscare, care deblocheaza/deschide sau incuie usile. Singura conditie este sa detii cheia/telecomanda asupra ta.

ETALON IN SEGMENTUL MONOVOLUMELOR

/image/00/1/peugeot_traveller_galerie-3-2.113001.jpg
/image/00/2/peugeot_traveller_galerie-4-2.113002.jpg

Structura noului model PEUGEOT Traveller are la baza platforma EMP2 - Efficient Modular Platform 2, care asigura un inalt nivel de calitate si confort precum si un consum redus de carburant, avand rolul de a garanta o tinuta de drum sigura si un plus de spatiu interior, ceea ce face din noul monovolum un model etalon in primul rand pentru marca PEUGEOT. Motorizarile BlueHDi (1.5L 100 CP, 1.5L 120 CP si 2.0L 180 CP), utilizate in compania transmisiei manuale cu 6 trepte (unitatile de 1.5L) sau a celei automate cu 8 rapoarte EAT8 (exclusiv 2.0L 180 CP) asigura o experienta placuta in timpul conducerii, precum si printre cele mai scazute valori ale emisiilor/consumului din segment.

LOCALIZARE DEALER

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.

Te-ar mai putea interesa

CONSUMUL SI EMISIILE - PEUGEOT TRAVELLER

Standardul WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) este utilizat pentru a acredita vehiculele în cadrul sistemului de omologare de tip al Uniunii Europene. Acesta specifică un nou ciclu de testare și o nouă procedură pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2 și alte emisii poluante ale vehiculelor ușoare, în condiții standardizate (în laborator).

WLTP va înlocui procedura de certificare anterioară (NEDC), care a intrat în vigoare în 1992. Din septembrie 2017, toate modelele noi comercializate pentru prima dată au fost acreditate WLTP. Din septembrie 2018, toate vehiculele vândute trebuie să fie acreditate WLTP. Acest nou protocol de testare în laboratoar va fi implementat în combinație cu testul de emisii în regim real de trafic (RDE - Real Driving Emissions).

Noul standard WLTP va oferi clienților o imagine mai exactă asupra consumului de combustibil al vehiculului și a emisiilor de CO2.

În ceea ce privește emisiile poluante, vehiculele Peugeot echipate cu motoare Euro 6.2 respectă deja nivelurile de emisii care vor fi cerute începând cu septembrie 2020.

Grupul PSA a salutat public introducerea acestei noi proceduri de la începutul anului 2015. În plus, pentru a îmbunătăți în permanență informațiile disponibile clienților săi, Grupul PSA s-a angajat să promoveze transparența prin publicarea pe site-ul său de marcă consumul de combustibilil în condiții reale de trafic (valorile de consum începând cu 2016 și emisiile de NOxi din martie 2018). Aceste cifre sunt calculate utilizând un protocol elaborat cu două ONG-uri din Franța (T&E și FNE) și certificate de o organizație terță independentă (Bureau Veritas).

Afla toate detaliile legate de noua procedura de testare AICI.