Traveller

traveller

PEUGEOT Traveller

De la 25 028 DDP*

139g i

5.3l i

MODULARITATE EXEMPLARA

Bucura-te de o calatorie in conditii de lux cu noul monovolum PEUGEOT Traveller – o noua abordare, din perspectiva unui interior spatios.

3 MOTIVE SA ALEGI NOUL TRAVELLER

INVITATIE LA CALATORIE

/image/00/0/peugeot_traveller_galerie-2-2.113000.jpg

MODULARITATE PENTRU UN PLUS DE FLEXIBILITATE

traveller

ETALON IN SEGMENTUL MONOVOLUMELOR

/image/00/1/peugeot_traveller_galerie-3-2.113001.jpg

INVITATIE LA CALATORIE

/image/00/0/peugeot_traveller_galerie-2-2.113000.jpg

PEUGEOT Traveller reprezinta motivul perfect pentru a porni intr-o calatorie, fie pentru a-ti petrece timpul in cadrul unor activitati de agrement, sau pentru a te deplasa in vacante pe distante lungi. Designul exterior modern si elegant se imbina cu interiorul luxos si spatios, ceea ce face ca monovolumul sa devina usor remarcabil, totul fiind proiectat in jurul ideii de confort. Cu o grila verticala pronuntata, tehnologie de iluminare LED sau Xenon pentru blocurile optice integrate in spoiler (dotare disponibila in functie de versiune), PEUGEOT Traveller beneficiaza de alura distincta, care emana forta si eleganta. Simplifica-ti calatoriile cu ajutorul sistemului de navigatie 3D de ultima generatie, cu comanda vocala. Poti, de asemenea, sa te bucuri de serviciile PEUGEOT Connect sau sa primesti informatii din trafic in timp real prin intermediul serviciului TomTom Traffic (in functie de tara).

MODULARITATE PENTRU UN PLUS DE FLEXIBILITATE

traveller
/image/00/4/peugeot_traveller_galerie-6-2.113004.jpg

PEUGEOT Traveller este disponibil in 3 variante de lungime, cu inaltime redusa la doar 1.9m, pentru o utilizare cat mai simpla in viata de zi cu zi. Cu o gama extinsa si configuratii cu 5, 7 si 8 locuri pentru pasageri, PEUGEOT Traveller este deosebit de practic, chiar si in versiunea Compact, adaptandu-se tuturor cerintelor tale, in special datorita sistemului inovator de deplasare al scaunelor. Plafonul vitrat segmentat poate fi acoperit pe sectiuni, cu protectii solare interioare (dotare disponibila in functie de versiune) astfel incat sa poti controla cantitatea de lumina naturala, dupa preferinte. Monovolumul dispune de toate dotarile pentru a-ti face viata mai usoara. Cu o tehnologie hands-free pentru sistemul de deschidere al usilor culisante laterale (dotare disponibila in functie de versiune), deschiderea si inchiderea portierelor laterale se face electronic, in urma deplasarii piciorului sub bara spate a masinii, unde sunt situati senzori de miscare, care deblocheaza/deschide sau incuie usile. Singura conditie este sa detii cheia/telecomanda asupra ta.

ETALON IN SEGMENTUL MONOVOLUMELOR

/image/00/1/peugeot_traveller_galerie-3-2.113001.jpg
/image/00/2/peugeot_traveller_galerie-4-2.113002.jpg

Structura noului model PEUGEOT Traveller are la baza platforma EMP2 - Efficient Modular Platform 2, care asigura un inalt nivel de calitate si confort precum si un consum redus de carburant, avand rolul de a garanta o tinuta de drum sigura si un plus de spatiu interior, ceea ce face din noul monovolum un model etalon in primul rand pentru marca PEUGEOT. Motorizarile BlueHDi (1.5L 100 CP, 1.5L 120 CP si 2.0L 180 CP), utilizate in compania transmisiei manuale cu 6 trepte (unitatile de 1.5L) sau a celei automate cu 8 rapoarte EAT8 (exclusiv 2.0L 180 CP) asigura o experienta placuta in timpul conducerii, precum si printre cele mai scazute valori ale emisiilor/consumului din segment: consum mixt (L/100km): 4.9 - 6.4; Emisii CO2 in regim mixt (g/km): 128- 169.

V-ar mai putea interesa

LOCALIZARE DEALER

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.

CARE ESTE CONSUMUL MEDIU* AL NOULUI TRAVELLER?

Pentru  o buna informare a  clientilor, Grupul PSA a realizat analize  independente si  certificate asupra valorilor de consum de combustibil, in conditii reale. *Valorile estimate sunt publicate cu rol de ghid si doar cu scop informativ si pot varia in functie de conditiile de exploatare a vehiculului. Rezultatele sunt total separate de cele publicate de autoritatile Uniunii Europene, cu privire la consumul de combustibil si nu au aplicabilitate generala. Nu reprezentam si nu garantam precizia si corectitudinea rezultatelor estimate , sub nicio forma. Rezultatele testului, pot fi consultate pe site-ul Grupului PSA: www.groupe-psa.com.