Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

Traveller

/image/04/8/peugeot_traveller_header.681048.jpg
/image/04/8/peugeot_traveller_header.681048.jpg

PEUGEOT TRAVELLER

De la 25 028 TVA inclus*

PEUGEOT TRAVELLER

Echipari

Motorizari

SPATII DE DEPOZITARE SI CONECTIVITATE

traveller
traveller

Noul MPV Peugeot Traveller dispune de o serie larga de spatii de stocare – compartimente inchise sau spatii deschise cu acces direct, distribuite eficient in tot interiorul monovolumului (ajungand pana la 49 litri), precum si de prize de 12V pentru toate scaunele.

MOTORIZARI BlueHDi

/image/00/2/peugeot_traveller_galerie-4-2.113002.jpg

Noile motorizari BlueHDi respecta normele Euro 6.2, ofera un confort sporit, iar consumul de carburant si emisiile de CO₂ au fost optimizate. Motorul BlueHDi 180 CP EAT8 este in primul rand un propulsor puternic, iar utilizarea sa in compania unei transmisii cu  8 rapoarte impreuna cu tehnologia Quickshift ii accentueaza fiabilitatea si asigura prestatii complete: schimbari de viteze rapide, fluiditate, manevrabilitate exceptionala si emisii de CO₂ printre cele mai reduse.

SCR SI FILTRU DE PARTICULE ADITIVAT

Motorizarile BlueHDi optimizeaza consumul de carburant la valori de 4.9 l/km pentru consum mixt, conform noilor standarde WLTP, datorita tehnologiilor SCR* si FAP**.

Instalarea sistemului SCR inaintea filtrului de particule aditivat permite:

- reducerea cu pana la 90% a oxizilor de azot;

- eliminarea particulelor in proportie de 99.9%;

- emisii de CO₂ si consum de carburant optimizat cu pana la -4%, in comparatie cu motoarele Euro5;

- pornirea mai rapida a autovehiculului, datorita functionarii la temperaturi mai scazute.

*Selective catalytic reduction - Reductie catalitica selectiva

**Filtrul de particule

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

  • Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 5,9 - 7,9 (combinat), 6,0 - 9,9 (scăzut), 4,9 -7,5 (mediu), 4,4 -6,7 (ridicat) și 5,6 -8,2 (extra ridicat) WLTP (l/100 km) – Emisii CO2 (combinate) WLTP : 157 -209 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

  • Valori NEDC(2) : Consum combustibil 5,3 - 6,2 (ciclu combinat) – Emisii CO2  (combinat) NEDC : 130 -163 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro