Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

PEUGEOT TRAVELLER

Peugeot Traveller este dotat cu numeroase sisteme de asistenta de ultima generatie pentru un plus de siguranta si confort

VIDEO-PARKING 1

/image/98/2/peugeot_traveller_layout4-2.112982.jpg

Camera video pentru asistenta la parcare (dotare disponibila in functie de versiune) se activeaza automat la trecerea in marsarier. Aceasta ofera o imagine aeriana de 180° a zonei din spatele autovehiculului, iar imaginea cuprinde linii de ghidare care se orienteaza odata cu rotirea volanului. In cazul aparitiei unui obstacol in spatele autovehiculului, sistemul poate efectua un zoom complet din unghiuri variate, printr-o simpla comanda.

IDENTIFICAREA SEMNELOR DE CIRCULATIE

i

Cu ajutorul unei camere video multifunctionale*, sistemul recunoaste indicatoarele rutiere de limitare a vitezei si va informeaza despre semnificatia lor prin intermediul display-ului de tip head-up, urmand ca tehnologia de avertizare sa recomande utilizarea valorii de viteza catre cruise control, daca acesta este activat.

FARURI CU LUMINA ADAPTABILA

i

Tehnologia este activa pe timp de noapte si actioneaza prin trecerea automata de la faza mare la luminile de intalnire si invers, in functie de autovehiculele detectate de radarul si camera video din dotare.

SISTEM DE FRANARE AUTOMATA - ACTIVE SAFETY BRAKE

i

Tehnologie de ultima generatie, Active Safety Brake (dotare disponibila standard sau optional, in functie de versiune) este un sistem de franare automata in caz de urgenta pentru evitarea unei coliziuni. Prin intermediul sistemului radar si a unei camere video, sistemul detecteaza obstacolele mobile sau fixe si asista la franare conducatorul auto, atunci cand acesta nu reactioneaza suficient de prompt sau in cazul unei franari insuficient de puternice. Astfel, sistemul contribuie la evitarea impactului la o viteza mai mică de 30 km/h sau la diminuarea consecintelor accidentului prin reducerea vitezei de impact la o viteza mai mare de 30 km/h.

ATENTIONARE LA INCALCAREA MARCAJELOR RUTIERE

/image/98/6/peugeot_traveller_layout4-6.112986.jpg

Aceasta avertizare permite detectarea depasirii neintentionate a liniei continue sau intrerupte, atunci cand semnalizatorul de schimbare a directiei nu a fost activat. Alerta sonora si vizuala este deosebit de utila in cazurile de oboseala sau de scadere a capacitatii de concentrare.

MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT

Cu ajutorul celor 4 senzori situati la nivelul barelor de protectie fata /spate, acest sistem de monitorizare informeaza pe toata durata deplasarii, cu privire la prezenta unui autovehicul in zona unghiului mort. In acest caz, un semnal luminos de avertizare apare pe una dintre oglinzile laterale sau pe ecranul de bord.

AIRBAG-URI

/image/98/7/peugeot_traveller_layout6-16.112987.jpg

PEUGEOT Traveller este echipat cu 6 airbaguri:

-2 airbaguri frontale pentru protectia conducatorului auto ai a pasagerului in cazul unui impact frontal (protectie cap/torace);

-2 airbaguri laterale pentru locurile din fata; 

-2 airbaguri de tip cortina pentru protectia conducatorului auto si a pasagerului din dreapta.

 

Optional se pot adauga sisteme de airbaguri laterale si pentru scaunele din randurile 2 si 3.

TEST Euro NCAP

Noul PEUGEOT Traveller a obtinut 5 stele la testele Euro NCAP. Numeroasele echipamente de siguranta, precum si noua platforma cu structura ranforsata indeplinesc integral standardele de securitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri.