Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

PEUGEOT TRAVELLER

PEUGEOT TRAVELLER

Dotarile avansate ale MPV-ului PEUGEOT Traveller garanteaza placerea unei experiente relaxante de conducere.

CONECTIVITATE PENTRU CALATORII LINISTITE

/image/01/1/peugeot_traveller_galerie-12-2.113011.jpg
/image/01/2/peugeot_traveller_galerie-26-2.113012.jpg

Alegerea traseelor devine mai simpla cu ajutorul sistemului de navigatie 3D cu recunoastere vocala si cu posibilitate de conexiune la Internet, utila pentru a primi informatii din trafic in timp real prin intermediul aplicatiei TomTom Traffic (in functie de tara). Ecranul tactil de 7’’ include de asemenea functia Mirror Screen, care va permite sa profitati de aplicatiile dumneavoastra pentru smartphone-uri compatibile cu sistemele Apple CarPlay, MirrorLink® sau Android Auto.

Numai aplicaţiile certificate MirrorLink®, Apple CarPlay sau Android Auto vor functiona in timpul stationarii sau pe durata deplasarii, dupa caz. In timpul deplasarii, anumite functii ale acestor aplicatii vor fi dezactivate. Unele tipuri de continut, care sunt gratuite pe smartphone, ar putea necesita un abonament cu plata la o aplicatie echivalenta certificata MirrorLink®, Apple CarPlay sau Android Auto. Funcţia Mirror Screen opereaza prin intermediul tehnologiei MirrorLink® pentru telefoanele cu sistemele Android, Blackberry sau Windows Phone compatibile cu MirrorLink®, prin intermediul tehnologiei Apple CarPlay pentru telefoanele cu sistemul iOs si prin intermediul tehnologiei Android Auto pentru telefoanele cu sistemul Android, cu conditia detinerii unui abonament telefonic cu acces la Internet.

HEAD-UP DISPLAY

/image/02/1/peugeot_traveller_galerie-19-2.113021.jpg

Informatiile esentiale, precum valoarea vitezei, cruise control sau setarile limitatorului de viteza, timpul estimat dintre autovehicule - toate aceste date sunt proiectate pe display-ul situat la nivelul privirii conducatorului auto pentru un plus de siguranta si confort.

PLATFORMA NOUA, MODULARA SI EFICIENTA

/image/00/1/peugeot_traveller_galerie-3-2.113001.jpg

Dezvoltata pe baza structurii modulare EMP2*, noua platforma ii asigura un inalt nivel de eficienta, permitandu-i sa atinga unele dintre cele mai scazute consumuri si emisii CO2 din acest segment, o manevrabilitate sporita, precum si confortul optim pentru toti pasagerii. Noua punte spate, de tip triunghi inclinat sustine o sarcina utila de 1400 kg, garantand cu ajutorul amortizoarelor variabile placerea unei calatorii relaxante pentru 8 persoane si bagajele acestora.

SEMNATURA LUMINOASA

/image/02/2/peugeot_traveller_galerie-20-2.113022.jpg
traveller

Noua grila verticala, semnatura luminoasa cu tehnologie LED* si Xenon** integrate in linia caroseriei exprima stilul elegant si puternic al unui MPV confortabil si polivalent.

 

*Standard

**Standard sau opţional, în funcţie de versiune