/image/39/2/peugeot_fractal.115392.jpg

Peugeot FRACTAL este conceptul electric urban, proiectat sa amplifice simturile. Echipat cu head-up display, volan compact si ecran tactil central, coupé-ul se face remarcat prin design-ul sau orientat in totalitate catre perfomantele acustice.

DEFINIT PRIN SUNET

i

Iti prezentam conceptul spectaculos Peugeot FRACTAL: coupé-ul electric, dezvoltat pentru a atinge perfectiunea sunetului. Modelul apartine in totalitate mediului urban, fiind echipat cu roti mari de latime redusa, care impreuna cu motorul electric reusesc sa duca zgomotul de rulare la nivelul minim, pentru o integrare perfecta in modul de viata modern din oras.

ACUSTICA

i

Identitatea conceptului Peugeot FRACTAL, atat la interior cat si la exterior a fost dezvoltata in premiera printr-un parteneriat cu dj-ul Amon Tobin. In oras, masina se sincronizeaza perfect cu personalitatea sa. Design-ul interior, unde PEUGEOT i-Cockpit® ofera o perspectiva unica, incorporeaza in mod natural experienta acustica, alaturi de simturile vizual si tactil, amplificand senzatiile pe care oamenii se bazeaza pentru a percepe in detaliu mediul inconjurator.

PEUGEOT i-COCKPIT

/image/39/3/fractal_-_amplification_sensorielle.115393.jpg

Prezentat in premiera pe conceptul SR1, in 2010, PEUGEOT i-Cockpit® a fost bine primit de mai mult de 1,8 milioane de clienti de la debutul sau pe piata, in 2012, odata cu modelul 208. PEUGEOT i-Cockpit® ofera o experienta de neegalat care combina ergonomia instinctiva cu o ambianta eleganta, fara precedent.

DEZVOLTATOR DE IDEI

i

Peugeot FRACTAL este un dezvoltator de idei care propune noi procese de proiectare si de fabricatie. Piesele sale, obtinute prin procesul de printare 3D reprezintă mai mult de 80% din suprafata accesoriilor interioare, iar materialele au fost realizate prin proiectare generativa - un proces utilizat pentru finisaje perfecte.