AVANTAJELE I.O.T.

INSTINCT

TEHNOLOGIA DEEP LEARNING

Pentru conceptul PEUGEOT INSTINCT, sursa de inspiratie a venit din natura si de la oameni. Oamenii invata de la mediul in care traiesc, castigand autonomie pe masura ce avanseaza. De asemenea, conceptul se bazeaza pe tehnologie avansata pentru a stabili profilul utilizatorului. SAMSUNG ARTIK Cloud pentru I.o.T. (Internet of Things) conecteaza dispozitivele pe care utilizatorii le folosesc in fiecare zi si cumuleaza datele. Informatiile respective provin de la device-uri precum smartwahtch-uri, smartphone-uri si mijloace de comunicare sociale. Sistemul se poate conecta chiar si cu locuinta pentru a comunica cu smart tv-ul, audio streaming-ul, platforma home assistant, calculatorul si alte dispozitive electrice. Masina insasi este o sursa valoroasa de informatie intrucat ne insoteste pe tot parcursul zilei si ne cunoaste traseele zilnice, locurile preferate si stilul de condus.

PEUGEOT si Sentiance, o companie de date stiintifice, prelucreaza datele pentru a le face întelese si definește profilul fiecarui utilizator. Analiza este dinamica si imbunatatita in mod constant. Aceasta inseamna ca PEUGEOT INSTINCT  poate prefigura sau adapta designul sau pentru a satisface toate dorintele utilizatorului.

EXEMPLE

/image/35/3/peugeot-instinctconcept-2702pb208.193353.jpg

Luni, ora 07:45

Pleci mai devreme cu 15 minute decat de obicei pentru a ajunge la intalnirea de la 8:30. Avand in vedere conditiile meteo si de trafic, sistemul de navigatie al masinii si agenda ta s-au sincronizat si ti-au sugerat sa pleci de acasa cu cincisprezece minute mai devreme pentru a ajunge la timp. Odata intrat in masina, sistemul FOCAL hi-fi reia melodia pe care o ascultai inainte sa pleci de acasa. Atunci cand pornesti motorul, usile de la locuinta se inchid automat.

/image/35/4/25p-autonomous-sharp-domotic.193354.png

Marti, ora 21:00 

Esti foarte obosit dupa ce sesiunea de gimnastica s-a terminat. Conceptul PEUGEOT INSTINCT stie acest lucru datorita smartwatch-ului tau, astfel ca va activa modul Autonomous Soft. Te poti odihni in timp ce te intorci acasa, iar cand esti aproape de locuinta ta, luminile din curte se aprind pentru a-ti lumina drumul.

/image/35/5/peugeot-instinctconcept-2702pb216-v2.193355.jpg

Joi, ora 08:00 

Sedinta de gimnastica de ieri nu a fost suficienta!  Masina ta iti  sugereaza sa parchezi la zece minute pe mers pe jos de birou, pentru a te ajuta sa te mentii in forma.

/image/35/6/peugeot-instinctconcept-2702pb221-v2.193356.jpg

Vineri, ora 14:00 

Pentru a ajunge la urmatoarea intalnire trebuie sa parcurgi cu automobilul o sectiune de autostrada si un drum secundar sinuos. Zona de autostrada este parcursa in modul Autonomous Sharp, pentru ca apoi, stiind ca preferi un stil de condus mai dinamic, masina sa treaca singura in modul Drive Boost atunci cand intri pe drumul secundar.

4 MODURI DE CONDUS

Cele patru moduri disponibile permit un management precis. Drive Boost este conceput pentru o conducere dinamica. Drive Relax utilizează ADAS (Advanced Driving Assistance Systems) pentru a ajuta soferul. Acest lucru include caracteristici precum comutatorul automat de faza, al blocurilor optice,  sau functia active cruise control. Modul Autonomous Soft este conceput pentru confort. Atunci cand calatoriile devin mai lungi, poti viziona un film,  poti citi sau pur si simplu poti alege sa te odihnesti. In cele din urma, Autonomous Sharp optimizeaza timpii pentru calatorii cu o manevrare a rularii precise si eficiente.