EXPERIENTA DE CONDUCERE

/image/72/8/peugeot-travellerilab-1802at005.380728.jpg
/image/72/8/peugeot-travellerilab-1802at005.380728.jpg

EXPERIENTA DE CONDUCERE

NAVIGATIE SI CONECTIVITATE

/image/23/6/peugeot_travellerilab_1602at010_1280x500.114236.jpg

Calatoriile devin mai fluide cu ajutorul sistemului de navigatie PEUGEOT. Acesta dispune de harti in format 3D, sugestii pentru rute alternative si informatii in timp real din trafic sau despre conditiile meteo, pretul combustibilului si modul de conducere al autovehiculului. Tehnologia de recunoastere vocala ofera un plus de siguranta in timpul controlului sistemului de navigatie, a telefonului sau a comenzilor audio in timp ce privirea va ramane concentrata asupra modului de conducere. Ecranul tactil de 7" actioneaza ca o interfata foarte practica datorita tehnologiei VisioPark, care ofera o imagine de 180° asupra spatiului din spatele autovehiculului. In momentul in care un obstacol apare in apropiere VisioPark da zoom imaginii pentru a simplifica manevrele de parcare.

CONDUCERE IN SIGURANTA

/image/23/7/peugeot_travellerilab_1601styp006_1280x500.114237.jpg

Siguranta pasagerilor este garantata cu ajutorul echiparii cuprinzatoare a modelului. Tehnologia de citire a indicatoarelor rutiere scaneaza marginile drumului si limiteaza viteza in functie de semnele indentificate, urmand ca soferul sa valideze informatia pentru a seta limitatorul de viteza.

PEUGEOT Traveller i-Lab supervizeaza atentia conducatorului auto pentru a preveni coliziunile, activand o alerta dupa doua ore de conducere fara oprire, urmand apoi sa emita semnale la fiecare ora pana la oprire. Tehnologia masoara de asemenea dinamica autovehiculului prin intermediul senzorului video si al servodirectiei, in urma careia o alerta audio/video atentioneaza conducatorul auto sa acorde o mai mare atentie modului de conducere. In cazul aparitiei unui obstacol (vehicul/pieton) tehnologia Active City Brake actioneaza automat sistemul de franare de urgenta, ajutand la evitarea urmarilor unui contact cu obstacolul.

MANAGEMENTUL FLOTELOR

PEUGEOT Connect Fleet Management reprezinta un serviciu pentru profesionisti, afisat cu ajutorul tehnologiei Mirror Screen pe display-ul tactil al modelului PEUGEOT Traveller i-Lab. Aici sunt colectate informatii despre consum de combustibil, autonomie, viteza medie in timp real informand in acelasi timp atat consumatorul cat si managementul flotei pentru a pregati urmatoarele operatiuni de intretinere. Consumul este optimizat datorita sfaturilor individualizate de conducere economica, toate aceste informatii fiind parte din sistemul de gestiune a flotei.