HIPERCONECTIVITATE

/image/72/8/peugeot-travellerilab-1802at005.380728.jpg
/image/72/8/peugeot-travellerilab-1802at005.380728.jpg

HIPERCONECTIVITATE

"PEUGEOT Traveller i-Lab face totul sa para mai usor. Tehnologia moderna din dotarea masinii iti transforma viata de zi cu zi." Alessandro Riga, PEUGEOT Traveller i-Lab Interior Designer

EXPERIENTA PASAGERILOR

/image/22/4/peugeot_travellerilab_1602at011_640x480.114224.jpg
/image/22/5/peugeot_travellerilab_1602at012_640x480.114225.jpg

Daca pana in prezent calatoriile in interes de serviciu erau compromise din cauza programului de lucru incarcat, de acum inainte deplasarile vor deveni o sursa de inspiratie. Acest lucru il vei observa inca de la accesarea usilor culisante, actionate electric cu ajutorul senzorilor care detecteaza miscarea piciorului la nivelul pragului. Odata ajunsi in interior ocupantii sunt intampinati cu tehnologie avansata orientata catre conectivitate, fiind prezente inclusiv facilitati WiFi.

TEHNOLOGIE LA BORD

Tableta cu ecran capacitiv reprezinta interfata principala pentru tot echipamentul modelului. Pozitionata pe un suport special proiectat, acesta combina materiale lemnoase, imbinand traditionalul cu modernul. Cu posibilitati nenumarate de intoarcere si reglare, displayul nu are limite la capitolul manevrabilitate, pentru accesul tuturor utilizatorilor, avand inclusiv posibilitatea de a conecta mai multe terminale smartphone simultan.

SISTEM AUDIO EFICIENT

/image/23/0/peugeot_travellerilab_1602at019_640x480.114230.jpg

Confortul acustic al pasagerilor este optimizat cu ajutorul sistemului audio de inalta fidelitate FOCAL, care include un ansamblu de 17 difuzoare de tip woofer, medii, subwoofer si tweetere, atent pozitionate in interiorul autovehiculului. Sunetul puternic este redat cu ajutorul amplificatoarelor FOCAL FD ajungand la o putere de 1,300 Wrms, iar controlul acestor elemente audio este realizat prin intermediul procesorului Digital Signal, care adapteaza sunetul echilibrat in toata arhitectura compartmentului interior. Ascultarea playlist-urilor din propriul smartphone garanteaza o reala placere, stabilind noi standarde ale confortului in segmentul monovolumelor de acest tip.

CONECTIVITATE DIN VIITOR

Sistemul de navigatie PEUGEOT conectat la Internet este pregatit pentru urmatoarea destinatie. Daca deplasarile tale presupun si servicii de cazare, tableta de 32" te conecteaza la site-ul dorit pentru o vizita virtuala cu ajutorul tehnologiei Samsung Gear VR. Fie ca vorbim despre regizori de film sau despre designeri creativi care doresc sa-si expuna stadiile lucrarilor, dotarile modelului Peugeot Traveller i-Lab vin in sprijinul acestora.

Oricare ar fi domeniul de activitate, echiparea monovolumului Peugeot Traveller i-Lab salveaza timpul profesionistilor, transformand smartphone-ul intr-o consola multifunctionala, utila in viata cotidiana. In acest mod se poate efectua check-in/check-out in timpul deplasarilor, iar odata ajunsi la destinatie pasagerii pot urca direct in camerele hotelului, fara a mai fi nevoie de verificare la receptie, datorita unui cod emis electronic, care poate inlocui procedura clasica. La plecare, factura este generata automat iar plata poate fi realizata prin telefon.

PEUGEOT Traveller i-Lab ofera solutii inclusiv pentru asistenta la traducere turistilor internationali. In calatoriile din afara tarii, daca ocupantii masinii isi schimba agenda, acestia nu mai trebuie sa explice cum vor ajunge la noua destinatie, pentru ca noua deplasare va putea fi programata diect in calendarul conducatorului auto.