ORAȘUL IDEAL CHIAR EXISTĂ

Peugeot Belville - banner
Peugeot Belville - banner

PEUGEOT BELVILLE

CONFORT & VERSATILITATE

Peugeot Belville - CONFORT & VERSATILITATE

Roțile mari generează o amplitudine ideală pentru a atenua șocurile și oferă un confort real de condus, multe echipamente standard cu adevărat practice... viața ta de zi cu zi în oraș se va schimba cu Peugeot Belville.

  • Roțile mari - pentru mai mult confort și amortizare. Roți de 16" pe față și de 14" pe spate.
  • Porbagajul spațios - la apăsarea unui buton, portbagajul aflat sub șa se deschide și poate adăposti o cască. Un adevărat plus pentru un scuter cu roți mari. Și un avantaj real pentru confortul de zi cu zi.
  • Cutia de depozitare superioară - cu un spătar asortat cu șaua, cutia superioară este vopsită în culorile caroseriei și oferă o capacitate de 37 L. În ea puteți stoca o a doua cască de tip plin, pelerina de ploaie sau chiar un laptop... Disponibilă în standard pe versiunea Allure și opțional versiunea RS, această cutie rigidă are un sistem de montare exclusiv Peugeot ce poate fi prins sau desfăcut într-o clipă.
  • Cheie unică - foarte practică, această cheie vă va servi atât pentru a porni scuterul, cât și pentru a încuia cutia de depozitare superioară.
  • Spațiu de depozitare cu cheie și mufă USB - una dintre cele mai apreciate dotări în rândul scuteriștilor: mufa USB pentru încărcarea telefonului mobil.
  • Suprafață plată - după o repriză de cumpărături, cel mai bine ar fi să ai loc. De dimensiuni generoase și plată, această suprafață este proiectată să ofere spațiu pentru o pungă sau un rucsac... și să faciliteze urcarea pe scuter.

DESIGN

Peugeot Belville - DESIGN

Peugeot Belville afișează cu mândrie apartenența la identitatea de marcă a Leului, cu un set de caracteristici distinctive care îl transformă într-un scuter în pas cu timpul, modern și elegant.

  • Stop cu LED - semnătura mărcii Leului, cele trei gheare ne reamintesc, într-un stil contemporan, că străzile orașelor pot fi și frumoase.
  • Semnătură luminoasa față cu LED - încă de la o primă privire partea din față a scuterului prezintă un stil inimitabil, atemporal și oferă o vizibilitate mai bună pe timpul zilei grație LED-urilor din semnătură.
  • Spătarul pasagerului pe cutia de depozitare - un plus de confort pentru pasager, această spătarul spate adaugă o notă de eleganță scuterului Peugeot Belville grație culorii asortate cu șaua.
  • Tabloul de bord digital - cu cele două moduri de afișare, viteză sau turație, acest tablou de bord LCD modern oferă, dintr-o privire, toate informațiile utile pentru o mobilitate sigură și agilă.

PERFORMANTE

Peugeot Belville - PERFORMANȚE

Motorul Peugeot SmartMotion® 125 care echipează scuterul Peugeot Belville utilizează o tehnologie brevetată proiectată de către departamentul R&D Peugeot Motorcycles. Compact și puternic, acest motor oferă cel mai bun raport cuplu/consum din gama sa, plus o reducere reală a zgomotului și a emisiilor de CO2.

SECURITATE

Peugeot Belville - SECURITATE

Marca Leului a depășit standardul Euro 4, care impune producătorilor să echipeze cu sistemul ABS scuterele cu o cilindree mai mare de 125 cc. Astfel, întreaga serie Peugeot Belville, de 125 cc, este echipată standard cu ABS care are senzori față și spate, pentru o declanșare mai rapidă și mai precisă.