SPORTIV SI MODERN

Peugeot Scooters - Speedfight
Peugeot Scooters - Speedfight

PEUGEOT SPEEDFIGHT

Spirit sportiv, placere la condus! Noul scuter Speedfight 125 apartine celei de a patra generatii a acestui model cunoscut, care a fost lansat pentru prima data acum 20 de ani. #SagaSpeedfight

SIGURANTA

Peugeot Scooters - Speedfight - Siguranta 2

Mai mult control. Soarele, ploaia, traficul aglomerat, drumurile inguste - Speedfight te scoate din incurcatura in toate situatiile. Sistemul sau de franare integral SBC® i eficient, asigura o distributie excelenta a fortei fara a afecta stabilitatea scuterului. Tot ce trebuie sa faci este sa utilizezi doar parghia stanga pentru a frana ambele roti simultan, cu o distributie corecta. In cazul franarii de urgenta, utilizarea manetei drepte adauga putere la roata din fata.

PERFORMANTA

Peugeot Speedfight - performanta

Mai distractiv
Indiferent de modul in care iti alegi o scurtatura - Speedfight te duce oriunde cu usurinta. Beneficiezi de noul motor exclusiv Peugeot SmartMotion® 125, care ofera acceleratia dorita, manevrabilitatea ideala si dinamismul excelent al condusului. Toate acestea cu emisii foarte reduse de CO2.

Puterea legendara
Profita de motorul inteligent SmartMotion® 125 8.1kW racit cu lichid. Dezvoltat si patentat de Peugeot Motocycles, acest motor compact si robust are cel mai bun raport putere/consum de combustibil din gama.

DESIGN

Peugeot Scooters - Speedfight -faruri

Mai mult stil
Indiferent de traseul ales, Speedfight impresioneaza prin designul sau unic. Acesta este primul scuter din gama Peugeot, echipat cu sistem de iluminare LED 100% pentru o vizibilitate perfecta, dar si pentru un plus de eleganta. Farurile  si semnatura luminoasa din spate se fac usor remarcate, iar cu cele 3 gheare stilizate ale stopurilor vei demonstra intotdeauna incredere si stil.

La prima vedere
Noul Speedfight iti ofera informatiile esentiale dintr-o privire asupra panoului cu instrumente digitale, iluminat.

Design sportiv
Liniile sportive ale modelului afiseaza un aspect simplu, curat si cu detalii premium, care fac diferenta in segmentul scuterelor de top. Spoilerul, admisia si evacuarea sport, piedestalul din aluminiu - toate elementele high-end afiseaza dinamism pe fiecare centimetru.

CONFORT

Peugeot Scooters - Speedfight - Confort

Mai practic
Cu noul Speedfight, poti avea mereu telefonul la indemana datorita suportului pentru smartphonei care se poate integra perfect la baza instrumentarului de bord. De asemenea, telefonul poate fi incarcat prin mufa USB in timp ce utilizezi navigatia GPS pentru a te asigura ca ajuni la destinatie relaxat si pe cea mai scurta ruta.