SERVICII COMPLETE PEUGEOT

Peugeot - Servicii Conectate

PEUGEOT oferă tehnologii și servicii inovatoare pentru a-ți ușura viața. În mașină sau pe smartphone, acestea îți îmbunătățesc experiența de condus în călătoriile zilnice.

CONECTIVITATE BY PEUGEOT

Dacă vehiculul tău este echipat cu butoanele Connect SOS & Assistance, înseamnă că acesta este dotat cu BTA (cutie telematică), inclusiv cu o cartelă SIM, astfel încât este posibilă comunicarea la distanță cu vehiculul. În timp ce funcția SOS și serviciile de asistență sunt activate automat ca o caracteristică de siguranță, atributul „pregătit pentru conectare” al acestor vehicule înseamnă că putem oferi și o serie de alte servicii, disponibile doar pe bază de abonament. Te abonezi pur și simplu la un serviciu (multe sunt gratuite) de pe magazinul nostru de servicii PEUGEOT, iar noi îl vom activa de la distanță.

FAQ - Connected Navigation

Magazinul de servicii conectate PEUGEOT

Conduci deja un autovehicul PEUGEOT? Este posibil ca acesta să fie compatibil cu serviciile noastre conectate - mai ales dacă este echipat cu butoanele Connect SOS & Assistance. Poți afla acest lucru conectându-te sau creând un cont în magazinul de servicii PEUGEOT și adăugând seria VIN corespunzătoare mașinii tale.

Connect SOS & Assistance

Connect SOS & AssistanceTehnologie pentru amplificarea gradului de securitate a familiei, a prietenilor, dar si a modelului tau PEUGEOT.


 

SERVICII DISPONIBILE

Peugeot e-Remote Control

E-Remote Control

Cu ajutorul acestui serviciu poți controla de la distanță caracteristicile de încărcare și preîncălzire/răcire ale vehiculului tău electric sau plug-in hybrid, prin intermediul aplicației MyPeugeot.

Real Time Trafic by TomTom Services

Real Time Trafic by TomTom Services

Îmbunătățește-ți sistemul de navigație și optimizează-ți călătoriile abonându-te la serviciul Real Time Trafic by TomTom Services - oferit gratuit timp de 3 ani pentru vehiculele noi eligibile, echipate cu navigație.

Peugeot- actualizare harti de navigatie

Actualizarea hărtilor

Sistemul de navigație de la bordul vehiculului tău are nevoie de date cartografice actualizate pentru a funcționa optim. Acesta este motivul pentru care Peugeot îți sugerează să actualizezi în mod regulat hărțile integrate.

DESCOPERA APLICATIA MYPEUGEOT

Datorită acestei aplicații gratuite ești mereu conectat cu vehiculul tău și în permanență informat. O simplă înregistrare online este suficientă pentru a avea propriul tău spațiu personal.

MYPEUGEOT